Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Nestium #18 - Zestaw Petów - Zwierzaki Suan

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże ludzie ja was w ogóle nie rozumiem wchodzicie w ten temat jeżeli wam się nie podoba to nie musicie pisać żadnych postów w tym temacie nikt was do tego nie zmusza Mpcforum jest publicznym forum więc możemy wrzucać tu co nam sie żywnie podoba przy czym nie będziemy łamać regulaminu i nic na to nie poradzicie a jeżeli jeszcze macie jakieś wątpliwości to zapraszam na ts tak jak Nestium napisał i proszę o zaprzestanie kłótni skończyłem

ps "Arkadiusz wszystko może ale po co"

Może i wyjdę teraz na jakiegoś hejtera ale powiedz mi czy wyrażanie swojej opinii jest zabronione bo mi się wydaje że nie oczywiście o ile trzymasz się regulaminu bo jak wiadomo warna tu łatwo dostać i tego nie zaprzeczy nikt ale fakt faktem z petami nie zaszaleliście i sam myślałem że się chociaż postaracie a niestety większość pet'ów sam mogę udostępnić gdyż są one zbyt stare oczywiście nie wszystkie bo bodajże tylko 2 nie mam 

PS: Co do systemu to takie jedno i chyba moje ostatnie pytania w tym temacie Czy pet będzie miał jakiś ekwipunek oraz ile pet będzie miał lvl'i ;P

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i wyjdę teraz na jakiegoś hejtera ale powiedz mi czy wyrażanie swojej opinii jest zabronione bo mi się wydaje że nie oczywiście o ile trzymasz się regulaminu bo jak wiadomo warna tu łatwo dostać i tego nie zaprzeczy nikt ale fakt faktem z petami nie zaszaleliście i sam myślałem że się chociaż postaracie a niestety większość pet'ów sam mogę udostępnić gdyż są one zbyt stare oczywiście nie wszystkie bo bodajże tylko 2 nie mam 

PS: Co do systemu to takie jedno i chyba moje ostatnie pytania w tym temacie Czy pet będzie miał jakiś ekwipunek oraz ile pet będzie miał lvl'i ;P

Wyrazić swoją opinię jak najbardziej każdy może lecz dążenie do kłótni w temacie prezentującym pety jest nie na miejscu.

Ps Myślimy jeszcze nad rozwinięciem umiejętności petów albo dodamy jakieś gui albo zostaniemy przy zwykłych bonusach po użyciu peta:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...