Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Nestium #18 - Zestaw Petów - Zwierzaki Suan

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty w ogóle nie masz pojęcia o czymkolwiek... 

Ten dział nie jest przeznaczony tylko dla "Let's playerów". W tym dziale można udostępniać też i ss'y, widziałeś jakiegoś "let's playera" który wrzuca tylko ssy? 

Ty masz jakieś braki? Nie masz czego się uczepić? Spójrz na nazwę tematu "PETY", pet może być czymkolwiek... 

Ja dalej czekam... 

Wiem, że robisz coś w grudniu. Przez to co my udostępniamy ty nie będziesz mógł wrzucić na swój wypierdek("serwer") bo my to już będziemy mieli.. 

Nie jestem pewien takie pojęcie najlepiej zdefiniuje twoje zachowanie, ale sądzę, że standard będzie najlepiej tu pasował, a jest nim ból dupy. 

Co z tego, że jeden czy dwa z nich były już widziane na forum? Są fajne to dlaczego ich nie wrzucić na serwer? Bo już były..? Nie rozmieszaj mnie. 

5pQiKog.png

Ja nic nie robie, tzn robie ale wyjdzie to o wiele wczesniej.

Poza tym... sam napisał, ze zwierzaki, a to zwierzakiem nie jest.

Wgl jakim prawem ty sie do mnie odzywasz? O ile pamietam twoj serwer padł po jednym dniu.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

951951411935863770658.png

Wgl jakim prawem ty sie do mnie odzywasz? O ile pamietam twoj serwer padł po jednym dniu.

Muhahaha. Ja naprawde nie moge z tego co ty piszesz :D

Ale postaram sie kiedys zrozumiec.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

951951411935863770658.png

Czyli twoim zdaniem smok jest zwierzęciem domowym? -_^

I jaki mój serwer typie? :D Ja nic nie stawiałem. :)

"Jakim prawem" haha za kogo ty się masz pryszczu? 

Opublikowano

Czyli twoim zdaniem smok jest zwierzęciem domowym? -_^

Wystarczy, ze jest zwierzęciem(?) bo wiadomo jak translator tłumaczy, a chciałem Ci po prostu to pokazać.

@daimao.

masz coś do inwalidów?

Opublikowano

Wystarczy, ze jest zwierzęciem(?) bo wiadomo jak translator tłumaczy, a chciałem Ci po prostu to pokazać.

Ale gówno mnie obchodzi co ty chcesz mi pokazać. 

Smok nie jest zwierzęciem domowym więc nie wyskakuj mi tu z jakimś "petem"... 

Jeśli czepiasz się tak szczegółów, to ten "dziwny stwór" to tak naprawdę krowa bez nóg i tułowia, oraz pysk jest spuchł, a zadaniem czapeczki jest odwrócenie uwagi, że nie ma nóg. 

Zauważyłeś, że nie ma nóg? ;> 

Opublikowano

Ten dział nie jest przeznaczony tylko dla "Let's playerów". W tym dziale można udostępniać też i ss'y, widziałeś jakiegoś "let's playera" który wrzuca tylko ssy? 

Ty masz jakieś braki? Nie masz czego się uczepić? Spójrz na nazwę tematu "PETY", pet może być czymkolwiek... 

Ja dalej czekam... 

Wiem, że robisz coś w grudniu. Przez to co my udostępniamy ty nie będziesz mógł wrzucić na swój wypierdek("serwer") bo my to już będziemy mieli.. 

Nie jestem pewien takie pojęcie najlepiej zdefiniuje twoje zachowanie, ale sądzę, że standard będzie najlepiej tu pasował, a jest nim ból dupy. 

Co z tego, że jeden czy dwa z nich były już widziane na forum? Są fajne to dlaczego ich nie wrzucić na serwer? Bo już były..? Nie rozmieszaj mnie. 

To, że Ty go exportowałeś nie czyni Cię jego własnością.. 

A czy ja gdzieś pisałem że nie można ich użyć bo są na forum bez sens naucz się czytać że większość z nich widziałem na tym forum udostępnionych więc nie można nazwać tego nowością -.0. 

Pozdrawiam i zadam pytanie

czy pety będzie można expić?

Opublikowano

Ja dalej czekam... 

Nie próbuj wyzywać harnasia na pojedynek na "pojęcie", inteligencję bo umrzesz w przedbiegach.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja dalej czekam... 

To jeżeli ja jestem grafikiem i zrobie coś w photoshopie to ta rzecz nie jest moją wlasnoscią?

Może jest Twoją? Troche to zabawne. Te pety były już dawno, i się przejadły a team nestium potrafi co najwyzej wyciagnac bronie etc. z cudzego klienta bez zabezpieczeń   B)

I nikt mi nie wmówi, że te pety są nowe i oryginalne, bo były już na 345241241231254243 serwerach, nie koniecznie wszystkie lecz chociażby każdego widziałem na serwerze jakims.

Ps: nestium ani ten daimeno czy c**j wie jak sie zwał, nie odpisujecie nawet mi bo nie będe wdawał się z wami w bezsensowny spam, bezsensownymi postami o bezsensownym serwerze jaki tworzycie.

cya  ;)

Opublikowano

To jeżeli ja jestem grafikiem i zrobie coś w photoshopie to ta rzecz nie jest moją wlasnoscią?

Może jest Twoją? Troche to zabawne. Te pety były już dawno, i się przejadły a team nestium potrafi co najwyzej wyciagnac bronie etc. z cudzego klienta bez zabezpieczeń   B)

I nikt mi nie wmówi, że te pety są nowe i oryginalne, bo były już na 345241241231254243 serwerach, nie koniecznie wszystkie lecz chociażby każdego widziałem na serwerze jakims.

Ps: nestium ani ten daimeno czy c**j wie jak sie zwał, nie odpisujecie nawet mi bo nie będe wdawał się z wami w bezsensowny spam, bezsensownymi postami o bezsensownym serwerze jaki tworzycie.

cya  ;)

Ty bynajmniej się nie poniżaj pseudo grafiku, nawet w trakcie tworzenia cie wyj*bali :D

Dawaj znajdz mi 1 serwer chociaż na ktorym byly wszystkie te pety :D Czekam.

Raz w dyskusje zapraszam na ts :D Człowieku nie znasz nas więc nic mozesz powiedziec o nas. Jedynie swoje urojenia, fałszywe.

CtV.png

Opublikowano

Nie wiem po co dajecie te pety, skoro większość ludzi już je widziała nie wiem czym chcecie się tutaj chwalić.

Każdy inny może sobie takie wyciągnąć i jebnąć na serwer, i co teraz każdy kto je wrzuci na serwer ma robić takie beznadziejne tematy.

Pochwalcie się jakimś autorskim kodem z Pythona lub rzeczą lub własnym modelem jakimś, porażka...  -.-

pvRyz.png

Opublikowano

Nie wiem po co dajecie te pety, skoro większość ludzi już je widziała nie wiem czym chcecie się tutaj chwalić.

Każdy inny może sobie takie wyciągnąć i jebnąć na serwer, i co teraz każdy kto je wrzuci na serwer ma robić takie beznadziejne tematy.

Pochwalcie się jakimś autorskim kodem z Pythona lub rzeczą lub własnym modelem jakimś, porażka...  -.-

Daruj sobie swoją opinie poważnie bo mnie nie interesuje ona zwłaszcza twoja, Asfenie

O kurde ten przed ostatni jest ... brak słów.

Kiedy przewidujecie start  , jaki typ serwera? Czekam i czekam! na serwer.

Nie ustalony start, easy.

CtV.png

Opublikowano

W tym miesiącu czy następnym tak mniej wiecej?

Nie wiemy naprawde :)

Jezeli serwer  zostanie skonczony to wtedy zaczniemy ustalac daty.

CtV.png

Opublikowano

Ty bynajmniej się nie poniżaj pseudo grafiku, nawet w trakcie tworzenia cie wyj*bali :D

Dawaj znajdz mi 1 serwer chociaż na ktorym byly wszystkie te pety :D Czekam.

Raz w dyskusje zapraszam na ts :D Człowieku nie znasz nas więc nic mozesz powiedziec o nas. Jedynie swoje urojenia, fałszywe.

Po 1 z czym i kto mnie wyjebał bo jakoś nie pamiętam. Po 2 pseudo to jest te wasze gówno zwane "serwerem". Po 3 czytanie ze zrozumieniem napisałem, że widziałem choćby jednego peta na x,y,z serwerze etc.

+ ja nie mam urojeń, ja widzę bandę osób z niskim ilorazem inteligencji która się wywyższa jacy oni to nie są.

Opublikowano

Po 1 z czym i kto mnie wyjebał bo jakoś nie pamiętam. Po 2 pseudo to jest te wasze gówno zwane "serwerem". Po 3 czytanie ze zrozumieniem napisałem, że widziałem choćby jednego peta na x,y,z serwerze etc.

+ ja nie mam urojeń, ja widzę bandę osób z niskim ilorazem inteligencji która się wywyższa jacy oni to nie są.

:D? Stary chciałbym cię zrozumieć ale nie potrafię przepraszam cię bardzo  za to, że nie jestem na tak niskim poziomie rozwoju jak ty.

Kończe z tobą dyskusje.

Jak możesz oceniać serwer nie grając na nim :D? Po zobaczeniu kilku petów stwierdzasz jaki on nie jest? Zakończmy tą dysksuje bo nie potrafie z tobą piać, nie potrafię cie zrozumiec jak cos ts3 :)

ból dupy czuje

Eh no trudno czekam z niecierpliwoscia.

Pozostało czekać :)

CtV.png

Opublikowano

:D? Stary chciałbym cię zrozumieć ale nie potrafię przepraszam cię bardzo  za to, że nie jestem na tak niskim poziomie rozwoju jak ty.

Kończe z tobą dyskusje.

Jak możesz oceniać serwer nie grając na nim :D? Po zobaczeniu kilku petów stwierdzasz jaki on nie jest? Zakończmy tą dysksuje bo nie potrafie z tobą piać, nie potrafię cie zrozumiec jak cos ts3 :)

ból dupy czuje

Pozostało czekać :)

K***a mać, kazdar prosze Cie skończ już zapraszać ludzi na tego teamspeaka, okej?  Prawda jest taka, ze ten projekt skonczy tak samo jak Restynid i inne tego typu wiec na cholere sie kłocisz?

Opublikowano

Nie próbuj wyzywać harnasia na pojedynek na "pojęcie", inteligencję bo umrzesz w przedbiegach.

Pozwole sb zacytować mądry post od mizune.

Nic nie wiesz o moich serwerach, o mnie i o zespole tworzacym serwer, więc mozesz tylko insynuować.

CtV.png

Opublikowano

Pozwole sb zacytować mądry post od mizune.

Nic nie wiesz o moich serwerach, o mnie i o zespole tworzacym serwer, więc mozesz tylko insynuować.

Ja wiem, że jesteś cwaniak i wyzywasz na PW.

Najpierw najeżdzasz na Mizune teraz cytujesz jego mądre posty  o.O

double_facepalm.jpg

Dalej nie widzę niczego nowego w tych petach

Opublikowano

5347214120027261049127.jpg

Nie interesuj się :)

Sprawa moja z mizune to sprawa moja i mizune :D

Ja widze tam w petach.

CtV.png

Opublikowano

5347214120027261049127.jpg

weź wyjdź tyle ci powiem jak czytam te twoje wypowiedzi to aż mi się nie dobrze robi już ci chyba coś mówiłem i widzę że nie przynosi to skutku 

pseudo grafiku PW jak coś bo nie mam zamiaru mieć znowu 95% wole mieć te 30  ;)

Fajne pety mówię o tych kilku które widzę pierwszy raz ... to tyle 

Opublikowano

Boże ludzie ja was w ogóle nie rozumiem wchodzicie w ten temat jeżeli wam się nie podoba to nie musicie pisać żadnych postów w tym temacie nikt was do tego nie zmusza Mpcforum jest publicznym forum więc możemy wrzucać tu co nam sie żywnie podoba przy czym nie będziemy łamać regulaminu i nic na to nie poradzicie a jeżeli jeszcze macie jakieś wątpliwości to zapraszam na ts tak jak Nestium napisał i proszę o zaprzestanie kłótni skończyłem

ps "Arkadiusz wszystko może ale po co"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...