Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Nestium #18 - Zestaw Petów - Zwierzaki Suan

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładne ładne, tylko jest jeden problem. Wszystkie były na forum, więc po co to wstawiasz? Od takich rzeczy jest prezentacja, tutaj mozesz wstawiać nowosci.

Opublikowano

No ładne ładne, tylko jest jeden problem. Wszystkie były na forum, więc po co to wstawiasz? Od takich rzeczy jest prezentacja, tutaj mozesz wstawiać nowosci.

Okej, znajdz mi je wszystkie na forum :)

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Pozdrawiam.

Zaraz moge je wszystkie wrzucic, bo jak nie ma ich na tym to są na innym i dobrze o tym wiesz. Forum w tym przypadku to pojęcie względne, ważne ze byly/sa udostepnione.

Opublikowano

Jakieś info co do startu? 

Typ serwera?

Większość petów była na tym forum, ale jest ok.

Nie pytaj się ich o takie rzeczy, bo podadzą Ci date a okaże się, że w piątek bez bugów.   I jak widać nie tylko ja to dostrzegłem, ze te pety byly na forum. heh

up

dochodzisz?

Opublikowano

Nie pytaj się ich o takie rzeczy, bo podadzą Ci date a okaże się, że w piątek bez bugów.   I jak widać nie tylko ja to dostrzegłem, ze te pety byly na forum. heh

Akurat nie masz prawa decydować o informacjach dot. serwera.

Chcesz pogadać? Zapraszam na ts3 -> PW.

Jakieś info co do startu? 

Typ serwera?

Większość petów była na tym forum, ale jest ok.

Start nieustalony.

Easy.

CtV.png

Opublikowano

Akurat nie masz prawa decydować o informacjach dot. serwera.

Chcesz pogadać? Zapraszam na ts3 -> PW.

Start nieustalony.

Easy.

Fakt - nie mam, ale co nie zmienia faktu, że zasyfiacie dział, produkcje let's playerów, autorskie rzeczy schodzą na dół przez rzeczy wrzucone 5 raz na forum.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Jeżeli nie ma na forum są wyciągne z innych gier.

Czyli kradniecie modele z innych gier, oskarżacie team MPCforum o kradzież, robicie to samo lecz Wy to robicie żywcem, oni robią to dobrze i fajnie im to wychodzi.

+ wszystkie są c*****e i stare.

Opublikowano

Fakt - nie mam, ale co nie zmienia faktu, że zasyfiacie dział, produkcje let's playerów, autorskie rzeczy schodzą na dół przez rzeczy wrzucone 5 raz na forum.

Kurde ziomek, napisałeś raz starczy nie wprowadzaj dyskusji wbij na ts to sb pogadamy.

CtV.png

Opublikowano

W tym dziale nie ma nic Autorskiego.

Opublikowano

Czyli kradniecie modele z innych gier, oskarżacie team MPCforum o kradzież, robicie to samo lecz Wy to robicie żywcem, oni robią to dobrze i fajnie im to wychodzi.

:D nie wiesz nawet co napisałeś, pseudo grafiku.

Porozmawiałem sb z nimi i zmienilem do nich stosunek i do sytuacji. Nie mam zamiaru sie tobie tlumaczyc;]

CtV.png

Opublikowano

DarwoR nie rozpoczynaj znowu tego samego konfliktu bo oni i tak twierdza, ze maja wszystkie modele legalnie, zrozum :v

Kurde ziomek, napisałeś raz starczy nie wprowadzaj dyskusji wbij na ts to sb pogadamy.

Śnisz.

Wszystkie działają na AMD?:D I nauczcie sie ustawiac screeny, bo to sie prezentuje ohydnie

Opublikowano

DarwoR nie rozpoczynaj znowu tego samego konfliktu bo oni i tak twierdza, ze maja wszystkie modele legalnie, zrozum :v

Śnisz.

Wszystkie działają na AMD? :D I nauczcie sie ustawiac screeny, bo to sie prezentuje ohydnie

15 Letni chłopczyk :D Nie pouczaj mnie jak mam robic grafike :) Bo akurat tutaj nie masz pojecia o niczym.

CtV.png

Opublikowano

Ty to jesteś dopiero hipokryta , przecież Velu którego tak ciągle bronisz tak samo ma wszystko z innych gier i jeszcze nakłada na nie "prawa autorskie" bo on wyexportował to są jego.

Beka grana na tym forum z dnia na dzień poziom buractwa zwiększa się diametralnie.

Opublikowano

15 Letni chłopczyk :D Nie pouczaj mnie jak mam robic grafike :) Bo akurat tutaj nie masz pojecia o niczym.

Mam oczy i wystarczy. Dalej czekam na odpowiedź czy modele działają na wszystkich prockach.

ps.

http://i.imgur.com/KxFxAdj.png

to nie jest zwierze, wiec zmien nazwe tematu na ''Zestaw zwierzaków i dziwnych stworów'' no chyba ze ja o czyms nie wiem

@1361622928-U485574.pngAshsz

Po 1 primo kochany eddR,ku  aka Essenia nikogo nie bronie bo nie mam ku temu powodów.

po 2 primo, prawa na wyeksportowanie moze sobie nakładać, bo w koncu to jego robota, modele to inna sprawa.

po 3 primo, to oni się wykłócali, ze maja te modele w pełni legalnie bo zostały udostepnione.

Opublikowano

Dobry serwer. Kolejny na który czekam. Podobny do serwera na A, którego w tym dziale prac też trochę widzimy.

Ale w*****a to że na oba trzeba czekać, czekać i jeszcze raz czekać. Może do Wigilii, któryś wystartuje :rolleyes:

Tak czy siak pety całkiem całkiem !

Opublikowano

Ty to jesteś dopiero hipokryta , przecież Velu którego tak ciągle bronisz tak samo ma wszystko z innych gier i jeszcze nakłada na nie "prawa autorskie" bo on wyexportował to są jego.

Beka grana na tym forum z dnia na dzień poziom buractwa zwiększa się diametralnie.

Ja z nim nie mam zamiaru prowadzic dyskusji. Raz go uslyszalem na ts to mi wystraczy :D Nie dam sie sprowokowac dzieciakowi.

CtV.png

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko abyś użył ostatniego peta z tego ss ale mogłeś zapytać chociaż czy możesz wziąć go z clienta alien2 ponieważ ja tego peta exportowałem ;)

4660514119336341235366.png

33748387117269464751.png

Opublikowano

Dobry serwer. Kolejny na który czekam. Podobny do serwera na A, którego w tym dziale prac też trochę widzimy.

Ale w*****a to że na oba trzeba czekać, czekać i jeszcze raz czekać. Może do Wigilii, któryś wystartuje :rolleyes:

Tak czy siak pety całkiem całkiem !

Dzięki serdeczne :)

Nie mam nic przeciwko abyś użył ostatniego peta z tego ss ale mogłeś zapytać chociaż czy możesz wziąć go z clienta alien2 ponieważ ja tego peta exportowałem ;)

4660514119336341235366.png

Dogadamy się na gg :D

CtV.png

Opublikowano

Mam oczy i wystarczy. Dalej czekam na odpowiedź czy modele działają na wszystkich prockach.

ps.

to nie jest zwierze, wiec zmien nazwe tematu na ''Zestaw zwierzaków i dziwnych stworów'' no chyba ze ja o czyms nie wiem

@1361622928-U485574.pngAshsz

Po 1 primo kochany eddR,ku  aka Essenia nikogo nie bronie bo nie mam ku temu powodów.

po 2 primo, prawa na wyeksportowanie moze sobie nakładać, bo w koncu to jego robota, modele to inna sprawa.

po 3 primo, to oni się wykłócali, ze maja te modele w pełni legalnie bo zostały udostepnione.

No to skoro twierdzisz że na wyexportowanym modelu jest prawo autorskie osoby która je wyexportowała to jeżeli ona je udostępni to wtedy osoba która ich użyje ma je w pełni legalnie czyli mają racje.

Naprawde,sinusoida beznadziejnosci tego forum osiąga moment krytyczny..

Opublikowano

9593014119336331235366.pngnarzekacie na Atrey'e a ten 2 smok jest właśnie od nich xD 
PS: Pety fajne chociaż prawie wszystkie widziałem na tym forum dawno temu mimo tego fajnie znów je zobaczyć :D

Opublikowano

Ty w ogóle nie masz pojęcia o czymkolwiek... 

Ten dział nie jest przeznaczony tylko dla "Let's playerów". W tym dziale można udostępniać też i ss'y, widziałeś jakiegoś "let's playera" który wrzuca tylko ssy? 

Ty masz jakieś braki? Nie masz czego się uczepić? Spójrz na nazwę tematu "PETY", pet może być czymkolwiek... 

Zaraz moge je wszystkie wrzucic, bo jak nie ma ich na tym to są na innym i dobrze o tym wiesz. Forum w tym przypadku to pojęcie względne, ważne ze byly/sa udostepnione.

Ja dalej czekam... 

Wiem, że robisz coś w grudniu. Przez to co my udostępniamy ty nie będziesz mógł wrzucić na swój wypierdek("serwer") bo my to już będziemy mieli.. 

Nie jestem pewien takie pojęcie najlepiej zdefiniuje twoje zachowanie, ale sądzę, że standard będzie najlepiej tu pasował, a jest nim ból dupy. 

PS: Pety fajne chociaż prawie wszystkie widziałem na tym forum dawno temu mimo tego fajnie znów je zobaczyć :D

Co z tego, że jeden czy dwa z nich były już widziane na forum? Są fajne to dlaczego ich nie wrzucić na serwer? Bo już były..? Nie rozmieszaj mnie. 

To, że Ty go exportowałeś nie czyni Cię jego własnością.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...