Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MetLifeMT2.pl

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacje robiło Ci dziecko z przedszkola? Bo na wstępie zrobiłeś błąd pokazując bronie tylko w eq, bez żadnych SS jak wyglądają ( u SiemBid'a nie będę oglądał filmików ponieważ poziom merytoryczny jego filmików jest równy ZERO)

Robisz kolejny projekt, porzuciłeś już Desto*ies, Ales**ę, teraz porzucasz Pandor*m, żaden normalny i szanujący siebie i swoją kasę, nie spędzi na twoim serwerze  więcej niż kilku godzin.

Argin, płaczka, nie potrafi przyjąć krytyki. ^^

Destro, straszy policją za nic :)

SiemBid, o nim to wolę się nie wypowiadać. ;<

I sam Ty, react.

Mentalne dziecko, które nie potrafi przyznać się do błędu, zrobić czegoś porządnie...

Nie chciało Ci się naprawić bugów bo miałeś "zepsuty komputer" przez ponad tydzień.

Nie potrafisz naprawić najprostszych bugów.

Nie polecam, serwer na starcie nie będzie miał więcej niż 300 graczy a po 2 miesiącach wymrze totalnie a React będzie tworzył kolejny projekt.

@AW

Czy będą jakieś plany zwiększenia max lvl'a?

Czy będzie możliwość zarobku nie tylko dla wysokich lvl'i?

W ile około można wbić max'a?

Opublikowano

Prezentacje robiło Ci dziecko z przedszkola? Bo na wstępie zrobiłeś błąd pokazując bronie tylko w eq, bez żadnych SS jak wyglądają ( u SiemBid'a nie będę oglądał filmików ponieważ poziom merytoryczny jego filmików jest równy ZERO)

Robisz kolejny projekt, porzuciłeś już Desto*ies, Ales**ę, teraz porzucasz Pandor*m, żaden normalny i szanujący siebie i swoją kasę, nie spędzi na twoim serwerze  więcej niż kilku godzin.

Argin, płaczka, nie potrafi przyjąć krytyki. ^^

Destro, straszy policją za nic :)

SiemBid, o nim to wolę się nie wypowiadać. ;<

I sam Ty, react.

Mentalne dziecko, które nie potrafi przyznać się do błędu, zrobić czegoś porządnie...

Nie chciało Ci się naprawić bugów bo miałeś "zepsuty komputer" przez ponad tydzień.

Nie potrafisz naprawić najprostszych bugów.

Nie polecam, serwer na starcie nie będzie miał więcej niż 300 graczy a po 2 miesiącach wymrze totalnie a React będzie tworzył kolejny projekt.

@AW

Czy będą jakieś plany zwiększenia max lvl'a?

Na cholere mam pokazywać ssy z gry, skoro "wygląd" można rozkminić po ssie z ekwipunku, że nie masz wyobraźni to najwidoczniej nie masz dokształconego mózgu. Wracając do Destories, serwer wyłączyłem z jednego powodu, moja głupota za czasów zaczynania z prywatnymi serwerami. Powiadasz że porzuciłem Alestie oraz Pandorum? bull s**t.

Co do zepsutego komputera to była prawda miałem, a bugi naprawiam na serwerach w miarę wolnego czasu, grałeś bodajże tylko na Destories, bo tylko z tego serwera Cię kojarzę i nie masz mi teraz nic do zarzucenia, ponieważ nie wiesz jak teraz funkcjonuję na serwerach. 

Co do ilości graczy, to się przekonamy ile będzie na start, aktualnie jesteś dla mnie zerem hejtującym z byle powodu, ponieważ masz o mnie złe zdanie z czasów Destoriesa, fakt Destoriesa zaniedbałem, ale Alesti i Pandorum nie mam zamiaru, jakbym miał wylane na te serwery już dawno by zaliczyły glebe.

Wracając do Destra oraz SiemBida, masz coś do nich to powiedz im to na przykład na team-speak, a najlepiej w twarz, o mnie masz złe zdanie ponieważ wyłączyłem Destories, lecz do nich nie masz nic do zarzucenia, także szczym ryj.

I sam Ty, react.

Mentalnie to ty jesteś aktualnie na niskim poziomie, ponieważ przypierdalasz się do ludzi których znasz tylko z internetowego życia, a nie realnego.

Opublikowano

Rozmawiałem z Destro na ts i dostarczył mi tym uśmiechu na cały dzień(straszenie mnie policją jest bardzo satysfakcjonujące), z Siembid'em nie mam zamiaru gdyż po prostu jest lekko irytujący.

Wiem co się działo na Pandorum, zapewne wiesz od kogo :)

"Zerem hejtującym"? To z Twojej strony nie widziałem żadnej chęci ku wyjaśnieniom i załatwieniu spraw polubownie. W twarz chętnie bym to, któremuś powiedział, chociaż nie widzę takiej potrzeby rozmawiania z tak jak Ty mnie nazwaleś "zerem". Poniżej twojego poziomu nie da się zejść dlatego już jestem zadowolony wyżej w mentalnej drabince nie muszę się wspinać. 

"Przypierdalam się" do tych ludzi w Internecie dlatego, że tylko z tego "świata" ich znam, więc po tym ich oceniam, zachowaniem spadają bardzo nisko, jedyne co to nie można powiedzieć Darkowi, że nie jest solidny. 

P.S.

Jak powiesz mi jak mam ich poznać i porozmawiać twarzą w twarz to może zmienię o Was zdanie, teraz wypowiadam się o Was jako o Team'ie, więc twoja większa część wypowiedzi jest bezsensowna.

@AW

Ponawiam pytanie!

Czy będą jakieś plany zwiększenia max lvl'a?

Opublikowano

Rozmawiałem z Destro na ts i dostarczył mi tym uśmiechu na cały dzień(straszenie mnie policją jest bardzo satysfakcjonujące), z Siembid'em nie mam zamiaru gdyż po prostu jest lekko irytujący.

Wiem co się działo na Pandorum, zapewne wiesz od kogo :)

"Zerem hejtującym"? To z Twojej strony nie widziałem żadnej chęci ku wyjaśnieniom i załatwieniu spraw polubownie. W twarz chętnie bym to, któremuś powiedział, chociaż nie widzę takiej potrzeby rozmawiania z tak jak Ty mnie nazwaleś "zerem". Poniżej twojego poziomu nie da się zejść dlatego już jestem zadowolony wyżej w mentalnej drabince nie muszę się wspinać. 

"Przypierdalam się" do tych ludzi w Internecie dlatego, że tylko z tego "świata" ich znam, więc po tym ich oceniam, zachowaniem spadają bardzo nisko, jedyne co to nie można powiedzieć Darkowi, że nie jest solidny. 

P.S.

Jak powiesz mi jak mam ich poznać i porozmawiać twarzą w twarz to może zmienię o Was zdanie, teraz wypowiadam się o Was jako o Team'ie, więc twoja większa część wypowiedzi jest bezsensowna.

@AW

Ponawiam pytanie!

Czy będą jakieś plany zwiększenia max lvl'a?

Chcesz nas poznać z pozycji realnej? To pogadaj o normalnych rzeczach a nie o Metinie, proste... straszył Cię policją jakiś powód musiał być, nie wnikam jaki.

Co do Pandorum pewnie chodzi Ci o tego szamana 105, dokładnie Bjoergen, on jest idiotą i mogę to powiedzieć z głową w górze.

Co do "zera" a co mam Ci napisać że jesteś poniżej zera, myśl logicznie. 

1. Tak

2. Tak

3. Jak będzie jakiś tester dostępny zapytam

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawe, prezentacja ładnie wykonana. Tylko ten wygląd zbroi nie pasuje, hwangi? Mogłoby być coś innego 8S

Hwangi równie ładnie wyglądają jak te zbroje z painta, nawet ładniej.

Opublikowano

Hwangi równie ładnie wyglądają jak te zbroje z painta, nawet ładniej.

No, ale nie w tych czasach.. serio taki zacofany jesteś? każdy liczy na jakieś nowości, a nie odgrzewane, pokolorowane gówno. 

6/7 bon.. porażka metina, już dawno wyszło z mody. 

Kiedy start?

Opublikowano

No, ale nie w tych czasach.. serio taki zacofany jesteś? każdy liczy na jakieś nowości, a nie odgrzewane, pokolorowane gówno. 

Kiedy start?

Ja jestem zacofany? Słuchaj gburze, z takimi tekstami do kolegów z podwórka. 

Opublikowano

Ja jestem zacofany? Słuchaj gburze, z takimi tekstami do kolegów z podwórka. 

xD Nie potrafisz przyjąć krytyki, to wyzywasz nieudolny człowieku? 

Po 2 z Tobą nie rozmawiam ( tylko piszę ), to niczego nie muszę słuchać. 

Po 3 raport, bo nie mam zamiaru zniżać się do zerowego poziomu. 

Będą aktualizacje? Drogi is?

Opublikowano

No, ale nie w tych czasach.. serio taki zacofany jesteś? każdy liczy na jakieś nowości, a nie odgrzewane, pokolorowane g****o. 

Kiedy start?

Jakbyś przeczytał prezentację to byś wiedział kiedy start. Hwangi są zaje*iste i właśnie pod klimat metina, a nie zbroje żywcem wzięte z innych gier.

Po 2 z Tobą nie rozmawiam, to niczego nie muszę słuchać. 

Lol, cytujesz jego post i zadajesz pytania, które dotyczą serwera i nie rozmawiasz z technikiem tego serwa? Ciekawe...

IS nie będzie drogi. Aktualizacje też będą.

tenor.gif

Opublikowano

Po 2 z Tobą nie rozmawiam ( tylko piszę ), to niczego nie muszę słuchać. 

po pierwsze primo, przyjąć krytyki? obrażanie mnie od zacofanych to nie jest dla mnie krytyka

po drugie primo, od zacofanych to nie do mnie pisałeś?

po trzecie primo, trzeba bylo przeczytac prezentacje

Opublikowano

Zapowiada się świetnie. Prezentację oceniam na 7/10. Być może wpadnę i obczaję. 

Fajnie, że będą hwangi ze starych czasów i 6/7 bon.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jeszcze 9 dni :>

Skad bron do expa po trucie?

Dungeony 135/160.

@TM-r3acT Nie da rady startu o 18-19? Bo 20 to już wieczór trochę, szczególnie, że to piątek i fajne filmy lecą :D

Kiedy będzie dostępny IS/rejestracja/download? I czemu według zegara na stronie jest, że 17.10 o 18.00 start? To jak to w końcu jest?

tenor.gif

Opublikowano

Dungeony 135/160.

@TM-r3acT Nie da rady startu o 18-19? Bo 20 to już wieczór trochę, szczególnie, że to piątek i fajne filmy lecą :D

Kiedy będzie dostępny IS/rejestracja/download? I czemu według zegara na stronie jest, że 17.10 o 18.00 start? To jak to w końcu jest?

Serwer startuje o 20. A o 18:00 startuje strona serwera :P.

Opublikowano

Serwer taki średni, nie widzę takich nowości które by przebiły wszystkie serwery.

Bronie i Hwangi kolorowo takie śmieszne, wałkowane 100 razy na serwerach.

Prezentacja ładna, zachęca do gry.

Ale czegoś mi tu brakuje, jakieś misje wciągające, jakiś npc z wejściami na różne komnaty no coś w stylu takim że zawsze jest na co chodzić.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...