Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MetLifeMT2.pl

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezła z Ciebie wróżka zębuszka. trollface.png

Skąd ta pewność, że będzie +800 na gotowcu? 

Pytanie, można jakoś wejść na betę?

Gotowca ściągała twoja matka jak Cie robiła dlatego jesteś tak samo głupi jak 80% dzieci w internecie.

Te pliki to żadne gotowce tylko reacT je robił sam -.-.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gotowca ściągała twoja matka jak Cie robiła dlatego jesteś tak samo głupi jak 80% dzieci w internecie.

Te pliki to żadne gotowce tylko reacT je robił sam -.-.

Raport.

jeden odstrzelony..

Czemu start tak późno?

na gotowcu? Powiem Ci teraz tak: hahahahahahaha B)

a co do bety, to zalezy

Przecież nie masz nic swojego. 

Opublikowano

Raport.

jeden odstrzelony..

Czemu start tak późno?

Przecież nie masz nic swojego. 

Wiesz co to jest gotowiec? Biore kogos pliki bez edycji i je wrzucam, a jeżeli mówisz że to gotowiec to niby jakie to są pliki, jakiego serwera

Opublikowano

Wiesz co to jest gotowiec? Biore kogos pliki bez edycji i je wrzucam, a jeżeli mówisz że to gotowiec to niby jakie to są pliki, jakiego serwera

Po grafice to odrazu widać że wzieliście ją od bomba z serwera Mentis2 ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

+ Bronie/poty/miasta i inne duperele z serwera nexanity. 

Zwykła sklejka, a nie serwer. Nic od siebie..

Mimo to, życzę powodzenia.

Opublikowano

Grafika odkupiona od @Jemilo. mam nawet PSD, także o kradzieży nie ma tutaj mowy.

+ Bronie/poty/miasta i inne duperele z serwera nexanity. 

Zwykła sklejka, a nie serwer. Nic od siebie..

Mimo to, życzę powodzenia.

Bronie + Poty masz na niemieckim forum, nie grałeś i nie zagrasz myślę a wypowiadasz się jakbyś wiedział wszystko o serwerze, kończę z tobą dyskusję.

Opublikowano

toć to jest czysta Essenia.pl z tego co widzę niczym się nie różni a jak widać po esseni to lipa w uj wiec i to będzie to samo a prawie jestem 100 % pewien ze to te same pliki są

Opublikowano

toć to jest czysta Essenia.pl z tego co widzę niczym się nie różni a jak widać po esseni to lipa w uj wiec i to będzie to samo a prawie jestem 100 % pewien ze to te same pliki są

Dobrze, ty wiesz najlepiej jak poprzednicy. 

Opublikowano

Ładnie się prezentuje serw może zagram :)

@Aw. Są tarcze jakieś do przerobienia ?

Dzięki za przypomnienie, właśnie dodałem.

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, w końcu ktoś zrobił serwer z hwangami, a nie jakimiś zbrojami z WoW'a czy czegoś tam... Takie pytanie: dla BM'a bronie z brzegowego czy ze świętego? I czemu hwangi lecą ze smoka, a nie przerabia się ze stalki? Żeby zrobić na początku eq do pvp to trzeba będzie długo siedzieć, żeby mieć tą zbroję. Moglibyście dodać 4 strony eq. I popraw SS, bo z butów robi się nasior, a z nasiora buty :D A zielarstwo i włamywawanie się czyta co 1,5h czy 1h 18min?

tenor.gif

Opublikowano

W końcu jakiś fajny serwerek się zapowiada. Mam nadzieję, że wypali, a nie jak ostatnie co powstają to padają;/ Życzę powodzenia na stracie i zagram na 100%

Opublikowano

Zapowiada się ciekawe, zbyt wiele nowości nie ma ale widać że serwer dopięty na ostatni guzik.

Prezentacja mi bardzo wpadła w oko, fajny kolorek tych belek :P

Oczywiście polecam.

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, w końcu ktoś zrobił serwer z hwangami, a nie jakimiś zbrojami z WoW'a czy czegoś tam... Takie pytanie: dla BM'a bronie z brzegowego czy ze świętego? I czemu hwangi lecą ze smoka, a nie przerabia się ze stalki? Żeby zrobić na początku eq do pvp to trzeba będzie długo siedzieć, żeby mieć tą zbroję. Moglibyście dodać 4 strony eq. I popraw SS, bo z butów robi się nasior, a z nasiora buty :D A zielarstwo i włamywawanie się czyta co 1,5h czy 1h 18min?

z Świętego, a hwang leci lecz tylko na 50poziom, ten zwykly, a set rozpoczyna się od stalki tradycyjnie ;d 1 godzina 30 minut.

Opublikowano

Ten serwer jest na source? Bo jeśli tak moglibyście pomyśleć o kilku udogodnieniach jak np. dodatkowa strona w eq ;p

Nie jest na source, jest na game, lecz podpinany pod liby, co do strony to było pytane i było głupie pisanie że jest jeszcze dozorca, itd.

Opublikowano

Troszkę poźno start ale serwer zapowiada się dobrze. Sama prezentacja to nie wszystko zobaczymy jak będzie wyglądała realizacja projektu. Powodzenia. 

Opublikowano

Dobrze, ty wiesz najlepiej jak poprzednicy. 

pewnie że wiem dobrze bo widzę to po prezentacji i rzeczach które w niej są zawarte itemy mondy etc. a jak jest ta sama administracja to nie polecam gry na tym serwie iż jest to banda oszustów i krętaczy :)

Opublikowano

pewnie że wiem dobrze bo widzę to po prezentacji i rzeczach które w niej są zawarte itemy mondy etc. a jak jest ta sama administracja to nie polecam gry na tym serwie iż jest to banda oszustów i krętaczy :)

jebłem śmiechem, badna oszustów i krętaczy a po czym to wnioskujesz :huh:

Opublikowano

Kim ty k***a jesteś żeby Ci cokolwiek dawać.. Proszę Cię wyjdź z tej prezentacji i tu k***a nie wracaj jak masz się kłócić.

Serwer polecam, dobra Administracja i solidnie wykonany.

Z Tobą nie rozmawiam. Weź idź zbieraj puszki  bo ci prąd zabiorą :D

Na Alesti nagrywali tacy youtuberzy jak CookieM, Pallaside, Zakrable, a oni nie biorą po 50zł, tylko 4 razy więcej.

A teraz zestopuj ten spam, bo z tego co widze w każdym temacie się udzielasz

To były początki... a potem miałeś w d***e serwer bo robiłeś pandorum i nie mów, że nie bo grałem na alestii i wiem jak było :)

Opublikowano

Z Tobą nie rozmawiam. Weź idź zbieraj puszki  bo ci prąd zabiorą :D

To były początki... a potem miałeś w d***e serwer bo robiłeś pandorum i nie mów, że nie bo grałem na alestii i wiem jak było :)

w d***e? że nie ja robiłem eventy a gmowie to nie znaczy że miałem go gdzieś

Opublikowano

Może dlatego, że raz na 2 miesiące wchodzisz na forum? No tak zaraz wejdziesz i powiesz, że wchodzisz systematycznie :]

forum o niczym nie świadczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...