Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MetLifeMT2.pl

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co, że stoi. Dlaczego nie zrobisz reklamoy na alestii a robisz nowy serwer?

A powiedz mi dlaczego gracze skaczą ze serwera na serwer jak pszczoły z kwiatka na kwiatek? Ja na Alestie już tyle pieniędzy wyrzuciłem w reklame i nic to nie dało, a nowy serwer robię bo mogę.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A powiedz mi dlaczego gracze skaczą ze serwera na serwer jak pszczoły z kwiatka na kwiatek? Ja na Alestie już tyle pieniędzy wyrzuciłem w reklame i nic to nie dało, a nowy serwer robię bo mogę.

pieniędzy w chuy?} ostatnia Twoja reklama to Thailu i Siembid który jest teraz w team, który was reklamuje i tylko dlatego na pandorum jest więcej graczy :f

Opublikowano

pieniędzy w chuy?} ostatnia Twoja reklama to Thailu i Siembid który jest teraz w team, który was reklamuje i tylko dlatego na pandorum jest więcej graczy :f

Witaj.

Ty tutaj piszesz by się kłócić, czy pisać swoją opinie co do serwera??

Tutaj są zapowiedzi serwerów. A nie dział do dyskusji. A jak widzę. To tymi dyskusjami łatwo nabijać kolejne posty.

Podyskutujesz se. Jak serwer osiągnie ten miesiąc aktywności. W tedy możesz owy dział do dyskusji zrobić

Serwer zapowiada się dobrze. To chyba ich sprawa ile serwerów będą chcieli utrzymywać.

Chcą zrobić coś innego to kto im zabroni??

Powodzenia na starcie. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Prezentuje się z*********e + Kolorowe hwangi = Ubóstwo ;_;.

Ciągle te brzydkie zbroje dodają, obleśne. Wreszcie ktoś pomyślał i dodał kilka kolorowych hwangów.

Zagram!

Opublikowano

Właśnie, że nie kolego. Jestem teraz administratorem tamtego serwera i wiem, że gra 100 osób :).

MetLifeMT2 zapowiada się bardzo dobrze i wiem, że administracja zadba o niego bardzo dobrze. Świetny opis, wygląd broni i zbroi. Polecam!

100 osób? Proszę mi dać ss z m1 :)

Opublikowano

Na Alesti nagrywali tacy youtuberzy jak CookieM, Pallaside, Zakrable, a oni nie biorą po 50zł, tylko 4 razy więcej.

A teraz zestopuj ten spam, bo z tego co widze w każdym temacie się udzielasz

Opublikowano

Kim ty k***a jesteś żeby Ci cokolwiek dawać.. Proszę Cię wyjdź z tej prezentacji i tu k***a nie wracaj jak masz się kłócić.

Serwer polecam, dobra Administracja i solidnie wykonany.

Opublikowano

Kiedy dodasz sety broni dla ninjy :)

Dodam do 14, dobrze że napisałeś bo sam bym się nie skapnął, że tego seta brakuje, dzięki ;)

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajny może w końcu jakiś easy , na serwerze zawitam na 100% , a takie pytanie jakąś reklamę macie w planach ( na szeroką skale ) .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Co do serwera. 
Jak wygląda sprawa z oponkami na dolinie respią się one w dowolnym miejscu czy jest stały resp i czy jest ich dużo :)
Czy dam sam rade expić ninją ?
Czy mooby podchodzą pod gracza ? Jeśli nie to czy nie będą bić za dużo ? 
Będzie obszerniejsza reklama czy będzie z 5 youtuber'ów  ?
Dlaczego dopiero 17 października ? Ma być beta czy coś z twoich prywatnych spraw :)

Opublikowano

Respią się wokół Świątyni Hwang, tak dasz rade expić sam Ninją, Łuczniki tylko nie podchodzą, Tak będzie, na każdym z moich serwerów jest jakaś w miare reklama, start dopiero 17 października ponieważ SiemBid był na kursach oraz trwa zamknięta beta.

Opublikowano

Respią się wokół Świątyni Hwang, tak dasz rade expić sam Ninją, Łuczniki tylko nie podchodzą, Tak będzie, na każdym z moich serwerów jest jakaś w miare reklama, start dopiero 17 października ponieważ SiemBid był na kursach oraz trwa zamknięta beta.

A bedzie otwarta?

Zrob zeby luczniki podchodzily pod postac :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A bedzie otwarta?

Zrob zeby luczniki podchodzily pod postac :)

Beta jest zamknięta ponieważ stoi serwer na testowej maszynie, czyli nie jest serwer zabezpieczony.

Opublikowano

Nie zagram, za dużo czekania na oficjalny start. Powodzenia.

Wolisz start zalozmy jutro i 200 graczy ?:D

Bo ja wole poczekac te 2tyg i miec ich 800

Opublikowano

Zmiencie set zbroi bo wygladaja okropnie ....

4uc581.jpg

Opublikowano

Wolisz start zalozmy jutro i 200 graczy ? :D

Bo ja wole poczekac te 2tyg i miec ich 800

Niezła z Ciebie wróżka zębuszka. trollface.png

Skąd ta pewność, że będzie +800 na gotowcu? 

Pytanie, można jakoś wejść na betę?

Opublikowano

Polecam Reacta jest wporzo i jego serwery stoją stabilnie ale... po jakimś czasie nikt na nich nie gra np Pandorum miał potencjał a teraz gra tam może z 200 osób.

Liczę że ten serwer będzie trochę lepiej "administrowany". Może wbiję zależy jakie będzie zainteresowanie przed startem bo serwer wyglada na zwykłego mediuma a to akurat mój klimat.

Opublikowano

Niezła z Ciebie wróżka zębuszka. trollface.png

Skąd ta pewność, że będzie +800 na gotowcu? 

Pytanie, można jakoś wejść na betę?

na gotowcu? Powiem Ci teraz tak: hahahahahahaha B)

a co do bety, to zalezy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...