Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beef:Tede Vs Peja

dice89pl

Kto wygra?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto by? lepszy?

• Peja
      59
    • Tede
      21
    • Równi
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh w polsce rap stworzyl liroy , pozniej bylo k44,pfk,molesta ,wfd

JASNE.

PFK? Przecież zip skład był przed nimi ładnie.

W ogóle taki jesteś pro-elo-nigger-znawca-rapu a nie wspomniałeś nawet o składankach Volta, to jest prawdziwa klasyka.

Co do beefu - prawda jest taka, a właściwie ja mam takie zdanie, że mimo wszystko, obydwoje są zajebistymi raperami - mają dorobek w postaci płyt, wielu fanów.

Obydwoje są nieźli techniczne, teksty również na stosunkowo wysokim poziomie. Ci co są za Tede, będą za nim do końca, Ci co są za Peją, będą za nim do końca i tego nie zmienią nawet najlepsze dissy. Początkowo ten beef był ok, ale teraz jest już po prostu męczący, całe szczęście, że już powoli się wycisza, bo to kilka dobrych msc już trwało, najdłuższy beef w polskim rapie.

Wg. mnie w dissach lepiej zaprezentował się mimo wszystko Rysiek, natomiast jego zachowanie poza dissami pozostawia wiele do życzenia, jakieś akcje z koncertów(i nie chodzi mi tu o ZG to zupełnie inna bajka) itd.

Liczę, że będzie nowy beef Pih vs. Tede, ale to już niezwiązane z tematem(;

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JASNE.

PFK? Przecież zip skład był przed nimi ładnie.

W ogóle taki jesteś pro-elo-nigger-znawca-rapu a nie wspomniałeś nawet o składankach Volta, to jest prawdziwa klasyka.

Tak, tylko że pfk to skład ludzi którzy rapowali od samego początku...

Nie trzeba wspominać o wszystkich. Wystarczy wymienić tylko niektórych, bo przecież nawet nikt nie wymienił choćby Wzgórza i Płomienia (chociaż powstał później).

Btw.

Brawka górnicy.

Co do tego co dopisałeś, zgadzam się.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ale ja tu nie mówię, że trzeba wymieniać wszystkich, ale jak kolega pozował na wielkiego znawcę, to gdy zaczął wymieniać K44, PFK(daj spokój, nigga, please) a ominął składanki Volta to na mojej twarzy pojawił się uśmiech, politowania.

PFK to skład ludzi, którzy rapowali od samego początku? z4522752X.jpg

W dodatku PFK nie nagrywało od początku, tylko powstało później, więc wymienianie ich jest bez sensu.

Ale ja to rozumiem - wychwalanie pfk i k44 tylko dlatego, że był tam Magik - przywykłem do tego.

Opublikowano

Ya, rly.

Ubóstwianie Magika jest de facto trochę... przeginane, ale co poradzić.

Nagrywali później, ale to skład prekursorów (wg. mnie) gatunku.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ta only Peja. Tedego teksty są nudne.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ci co dali na tede lub rowni chyba nie wiedza o czym mowia oczywiscie ze peja.Tede to zwykly rozpieszczony frajer ktory powinien tworzyc country a nie hip hop....

wszyscy ktorzy zaznaczyli patusa to dzieciaki ktore rapu sluchaja od 2 lat, kazdy kto ma leb na karku wie ze pejka jest pajacem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...