Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beef:Tede Vs Peja

dice89pl

Kto wygra?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto by? lepszy?

• Peja
      59
    • Tede
      21
    • Równi
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zanim napiszecie że komercja, TVN i tak dalej... Ruszcie głową.

Kurdę co to w ogóle za wizerunek dzieciaka z getta, który się wybił bez niczyjej pomocy? Totalna ściema. Patrz występ u Kuby W. -> patrz Uwaga : kulisy sławy. hahaha dobry Rysiek pomaga biednym, sierotom i bezdomnym... sorry

Ludzie od PR'u za niego myślą, robią wszystko żeby zrobić z niego dobrego, szanowanego człowieka.,. masakra.

Nawet nie poradził sobie z bitem 2Pac'a w "Dlaczego tede kurwa jest".

Fani się odwrócili ? ciekawe. Fani TDF'a przynajmniej kupują płyty, a fani Ryszarda w 75% ściągają z neta... to się nazywa szacunek...

Myśli że jak w teledysku wystawi 9-letnie dzieci w kominiarkach pokazujące fuck'i będzie fajnie to pozdro... Złe posunięcie.. Oj ludzie od wizerunku zadowoleni na pewno nie byli... nie?

tede, jasne zarabia ok, ale nie w tvn style, tak? Nie gada o nowych trendach czy pokazach w Mediolanie tylko czymś konkretnym. Lepiej tak niż by miał się trzymać hajsu staruszków. Zresztą on sam odpowiedział na wszystkie " zarzuty" od Ryśka. Rysiu to jeśli chodzi o samochody to nawet nie wie co z czym się je.

Bez urazy, ale dla zapatrzonym w Peję fanów za wiele nie da się przetłumaczyć.

Oczywiście że Tede wygrał. I nie tylko argumentami, ale i samą muzyką. Na kolejne dissy nie ma co nawet odpowiadać...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Peja... A Czarny Wrzesień rlz. Najlepszy kawałek to dla mnie frajerhejt 9.12/DTKJ :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

za dużo kawałków nagrali, żeby dyskutować było by każdy dokładnie przesłuchać Peja ciśnie bez argumentów Tede np w rewolucji ładnie pojechał po peji. Eldo włodi i pelson zniszyczli peje ;]

Opublikowano

Co wy piszecie aż płakać mi się chce z niektórych wypowiedzi...

Jestem za Tede... Tede to spoko gosciu nie mam nic do niego za to peja ... Jego towarzystwo to dno..

To wszystko...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem żadnego z nich. Tede - lamer i lanser. Peja - typowy przychlast z syndromem poszkodowanego dziecka atomowej rewolucji.

Chociaż Peji nie lubie bardziej niż TeDego, to trzeba stwierdzić (gdyby nie te "kurwy" i inne odzewki dzieci gimnazjum) zrobił to lepiej.

Wkurwiło mnie jedno - że zachował się tak agresywnie wobec innych raperów.

De facto Włodi Eldoka i Pelson go zmiażdżyli. Zrobili to w swoim stylu.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

"wszystko zapowiada sie znakomicie

powiem wam jak jest w rapie życie

kaliber paktofonika stare dobre hip hop grono

a teraz co o jaebaniu policji ciagle pierdola

mnie to dobija od tego tylko uszy rozbolą

durga kwestia tyczy się disowania

zamiast to robić niech pociwiczą styl rapowania

nie ma wygranych i przegranych

wszyscy polegną a wygranych nie ma żadnych

Macie coś do siebie to w oczy to powiedzicie

pogodzicie sie a po tym sie najebcie

Rap łaczy ludzi taką właśnie ma role

ma moc taką jaka jest w ziole

przez te beffy scena rapu sie dzieli

chcemy kawałkow o życiu a nie o problemach peji"

pisałem to ponad 10min i taka jest prawda według mnie :]

Opublikowano

Tede, Pelson, Eldo i Włodi kto jeszcze mu pojedzie - jak tak dalej pójdzie to będzie znowu musiał zapierdalać do żabki by buchte towaru najumać i opylić na ryneczku!

a tu ktoś mało znany Hugo EmPe

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Peja wygrał , czarny wrzesien rozpierdala .. :lol:

@Up To są cieniasy , heh peja zrobi 3 utwory , i mają przejeprzone :]

a Eldo ma przeje*** ... Bo pojechał jego matke ojca , jak peja to usłyszał podobno chciał jechać do niego.. I się nie dziwie , podono hg ma robić z peją dissy , i pih'em .

Opublikowano

a Eldo ma przeje*** ... Bo pojechał jego matke ojca , jak peja to usłyszał podobno chciał jechać do niego.. I się nie dziwie , podono hg ma robić z peją dissy , i pih'em .

A z Tdfem ma robic dissy Jay-z hahahahahah skad wy takie rozkminy macie?

i nie wiem gdzie Eldo jezdzi po rodzicach patusa ale ok ;f

Opublikowano

Ja serio mówie , pejaslumsattack stronka , zobacz newsy jest napisane , na forum o tym mówią :O

Opublikowano

Zanim napiszecie że komercja, TVN i tak dalej... Ruszcie głową.

Kurdę co to w ogóle za wizerunek dzieciaka z getta, który się wybił bez niczyjej pomocy? Totalna ściema. Patrz występ u Kuby W. -> patrz Uwaga : kulisy sławy. hahaha dobry Rysiek pomaga biednym, sierotom i bezdomnym... sorry

Ludzie od PR'u za niego myślą, robią wszystko żeby zrobić z niego dobrego, szanowanego człowieka.,. masakra.

Nawet nie poradził sobie z bitem 2Pac'a w "Dlaczego tede kurwa jest".

Fani się odwrócili ? ciekawe. Fani TDF'a przynajmniej kupują płyty, a fani Ryszarda w 75% ściągają z neta... to się nazywa szacunek...

Myśli że jak w teledysku wystawi 9-letnie dzieci w kominiarkach pokazujące fuck'i będzie fajnie to pozdro... Złe posunięcie.. Oj ludzie od wizerunku zadowoleni na pewno nie byli... nie?

tede, jasne zarabia ok, ale nie w tvn style, tak? Nie gada o nowych trendach czy pokazach w Mediolanie tylko czymś konkretnym. Lepiej tak niż by miał się trzymać hajsu staruszków. Zresztą on sam odpowiedział na wszystkie " zarzuty" od Ryśka. Rysiu to jeśli chodzi o samochody to nawet nie wie co z czym się je.

Bez urazy, ale dla zapatrzonym w Peję fanów za wiele nie da się przetłumaczyć.

Oczywiście że Tede wygrał. I nie tylko argumentami, ale i samą muzyką. Na kolejne dissy nie ma co nawet odpowiadać...

Gościu widac że nie sluchasz rapu od korzeni ... Peja komercja, bo był u Kuby, Kulisy Sławy?Haha

1.Kuba Wojewódzki - Rysiek poszedł, bo fani od długiego czasu o to prosili a Kuby go zaprosił więc ..

2.Kulisy Sławy - Naprostowanie spraw.

Nie poradził sobie ? haha

Płyty TDF'a sorry bardzo A/h... coś tam coś 500 zł kosztowało co to ma kurwa byc? A z tego co wiem w rapie rapuje się o życiu itp. no chyba że beef'y.A Tede teraz nawija o felgach 'nawijaj o felgach a dla fanów twych obelga' ;)

Tede przegrał już przed płytą czemu?3 miesiące odpowiadał na 3 dissy Peji, czym on był zajętym?A Peji ma 2 płyty w przygotowaniu i trasę koncertową której Tede nie zrobił nawet dla płyty Note2 :P i jak się do tego odwołasz?

Pokój dla Ryśka,pogrzeb dla Tede'go.

A najgorsze jest jedno, beef Tede-Peja ok.Ale co on ma kurwa do Czwórki?

Opublikowano

Gościu widac że nie sluchasz rapu od korzeni ... Peja komercja, bo był u Kuby, Kulisy Sławy?Haha

1.Kuba Wojewódzki - Rysiek poszedł, bo fani od długiego czasu o to prosili a Kuby go zaprosił więc ..

2.Kulisy Sławy - Naprostowanie spraw.

Nie poradził sobie ? haha

Płyty TDF'a sorry bardzo A/h... coś tam coś 500 zł kosztowało co to ma kurwa byc? A z tego co wiem w rapie rapuje się o życiu itp. no chyba że beef'y.A Tede teraz nawija o felgach 'nawijaj o felgach a dla fanów twych obelga' ;)

Tede przegrał już przed płytą czemu?3 miesiące odpowiadał na 3 dissy Peji, czym on był zajętym?A Peji ma 2 płyty w przygotowaniu i trasę koncertową której Tede nie zrobił nawet dla płyty Note2 :P i jak się do tego odwołasz?

Pokój dla Ryśka,pogrzeb dla Tede'go.

A najgorsze jest jedno, beef Tede-Peja ok.Ale co on ma kurwa do Czwórki?

Widac ze psychofan, kurwa czlowieku o czym ty pierdolisz? ze Tede odpowiadal 3 miesiace? a twoj "buk" nie? OTWORZ OCZY BO PIERDOLISZ GLUPOTY

a/h24n2 500 zl? kurwa idioto on sprzedawal KOSZULKE za chyba 50 czy 80zl, a mixtape byl jako bonus ROZUMIESZ?

A z tego co wiem rapuje sie o czym chce i jezeli jakies pejki cie kreca to go sluchaj, polecam ci tez sluchac firmy

@edit

I to patus chce zrobic nieograniczony naklad czarnego wrzesnia ;]

A co do tej waszej "czwrorki"

"Pieniadze - nie jestem nawet w pierwszej piatce, jestem w pierwszej dziesiatce tak sadze, nie mow do mnie kurwo bo sobie to wypraszam, z tamta czworka w polsce pierwsza piatka jest wasza"

O to chodzi ze patus jest w 1 piatce najbardziej zarobioncyh raperow w polsce, czyli 5 - 1 = 4 tak? czyli reszta najbogatszych raperow w polsce, tak ciezko to zrozumiec? bo watpie ze jakies gandziory sa wtej piatce haha

Opublikowano

właśnie mnie to wkurwia że przez te dissy scena rapu się dzieli a powinna łączyć, "wyznawcy" peji słuchają jego a że ona z tede ma na pieńku no to fani też nie lubię tedego i go nie słuchają. Teraz jeszcze Eldo itd się dołączyli jak by nie mogli go olać ale nie każdy teraz musi się wypromować, gdyby nie szykująca się płyta Parias nie było by dissu. Nikt nie wygra wojny bo każdy na swój styl jest dobry, powinni sie spotkać na scenie i tam na free jechać.

Opublikowano

Sory ale poziomu Eldo i Peji koleś nie porównuj.

Peja - prosty przekaz, Eldo ma głębsze teksty.

Jak narazie Peja nie rozwinął skrzydeł, a widze że beef się szykuje tłuuuusty.

Zobaczymy co odpowie on i kto jeszcze się przyłączy do tej zabawy.

Jestem za chłopakami z Molesty i oczywiście Eldosem (pokazał klase).

5

f.png

Opublikowano

podobno to peja zakopał głowę żuroma - i wyszło że nie zakopał

podobno to żurom zjadł peje a jakoś dalej coś tam pojękuje na scenie

podobno chińczycy znaleźli arke noego

podobno......... i tak do usranej śmierci można

pojedzie, zrobi jazdę (no bo mu już beret od prochów deko się przestawił) to napisać będzie mógł - puki co to jak na razie pisze pisze i ch...

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

forumowicze wiedza wszystko i sie na wszystkim znają hahahah :D peja dosyć dobrze radził se z tede ale jednak tede go pocisną ,a tera zaczął do parias hah no to koniec ryśka , rysiu pucio pucio Pozdrowienia z Syreniego Grodu! Siema! I ch*uj mnie obchodzi co powiedział peja :D Za nim Czarny wrześień przed nami złota jesień! parias.każdy sam z tej trójki by go zjechał Włodi , pele & eldo!

Opublikowano

napisze tak.

Jestem za peja czemu? Bo peja tak naprawde stworzył rap był tak samo legenda hip-hopu. I jest ci co sa za tede to chyba nigdy nie byli na koncercie Peji ze papkaja coto nie tede.

RPS i tyle.

.

Opublikowano

napisze tak.

Jestem za peja czemu? Bo peja tak naprawde stworzył rap był tak samo legenda hip-hopu. I jest ci co sa za tede to chyba nigdy nie byli na koncercie Peji ze papkaja coto nie tede.

RPS i tyle.

wiesz co tak naprawde mnie wali jaki jest peja czy tede - ale stary nie pisz że rysiu stworzył rap w polsce bo normalnie z fotela spadne - nie obrażaj się ale ile ty masz lat i od kiedy słuchasz tego rodzaju muzyki? zerknij w stecz a zobaczysz kto jest prekursorem tego muzycznego stylu i nie pisz prosze juz więcej o ryśku jak o kims kto to wszystko zaczął !

Opublikowano

napisze tak.

RPS i tyle.

No chyba Cię posrało...

Legenda to k44, paktofonika, molesta ale nie ten (ekhem)

Hip-Hop nie umarł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

napisze tak.

RPS i tyle.

gminazjum, zgadlem? sluchasz rap od 2 lat i strugasz znawce?

Prawdziwe legendy i klasyki to Molesta "Skandal", WFD "Nastukafszy", PFK "Kinematografia" i Sums Attack do plytki "Na legalu", nie zadne peje

Tede wydal klasyka SPORT, ktorego zapewne ty - znawca rapu nawet nie przesluchales, za 2 dni wychodzi kolejna miazga od Tdfa, ktora kazdy bedzie sluchac tylko tacy jak ty beda strugac antyfana i sluchac pewnie chujowej reedukacji i po kryjomu "Fuck Tede"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eh w polsce rap stworzyl liroy , pozniej bylo k44,pfk,molesta ,wfd , no jezeli mi mowisz ze peja stworzyl rap w polsce to ja tu zara wykorkuje, ile lat sluchasz rapu , w ogole wiesz cos o polskim rapie? jezeli nie to sie nie udzielaj... szkoda ze juz nie ma takich plyt jak kiedys, ale jeszcze czasem mozna cos spotkac, jednak tede sie sprzedal i to juz troche temu.. taka prawda, chcialbym zeby wrocil ten ze starego WFD, albo z albumu s.p.o.r.t , no ale raczej tak nie bedzie , posluchaj se te plyty co ci powiem :

- Molesta - Skandal

- Molesta - Ewenement

- Molesta - Taka płyta

- Paktofonika - kinematografia

- Warszafski Deszcz - Nastukafszy

- Tede - Sport

- Vienio & Pele- Autentyk 1 , 2 & 3

jezeli to przesluchasz to wtedy udzielaj sie na temat polskiego rapu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...