Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beef:Tede Vs Peja

dice89pl

Kto wygra?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto by? lepszy?

• Peja
      59
    • Tede
      21
    • Równi
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że Tede pójdzie za ciosem. Pierwszy diss w jego wykonaniu (dość średni) to chyba troszke za mało. Niby koncepcja fajna i klimat no ale. Peja moim zdaniem nagrał dissy w swoim starym klimacie (jakoś tych nowych płyt nie trawie) i naprawde miło mi się tego słuchało. Ten nowy już jest taki "uliczny" ale trzy poprzednie to kawał dobrej roboty. Zdecydowanie beef dla Peji.

f.png

Opublikowano

Doklanie Beef dla Peji w 100%

Nie wiem dlaczego ale Tedego poprostu nie trawie....

Nie potrafie sluchac tych jego kawalkow

Zawsze bylem za Peja i zdania nie zmienie :)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ja tam lubie obu raperów , płyta peji "na serio" jest super a wfd z tedem i nuta " tak sie robi hip-hop" tez jest zajebista, ale ogólnie wiadomo ze ruchu zmiecie tedego xP

Opublikowano

Eee moim zdaniem Tede jest lepszy nie lubię Peji .Takiel jest moje zdanie^^

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra to ja polece dalej. Nowej płyty Tedego kurwa nie trawiłem ale WFD łykam jak rekin piłke. Oboje - Tede i Peja mają moim zdaniem świetne kawałki z przed dobrych kilku lat, potem było średnio. No i teraz ostatnia płyta Ryśka "Na serio" i oczywiście Tede w odrodzonym WFD. Każdy tak jedzie na Tedzika a w końcu to on czy tego chcecie czy nie jest jedynm z ojców HH w polsce :)

f.png

Opublikowano

Już płytka wyszła z nudów troche porobiłem i sciaglem cala plyte kawalek po kawalku (xD) i mam ; P i zuploadowałem i wrzuciłem na YT ; P

http://www.megaupload.com/?d=GTA09CQ4

Nie daje skana bo to 60 MB xD a to bedzie troche trwalo wiec .rozumiecie ; P

http://www.youtube.com/user/McDice95?feature=mhw5

Tu mój kanał YT tam możecie sobie posłuchac ; P

Według mnie najlepszym kawałkiem nowego RPS jest Wrogu Mój i DTKJ według mnie, wyroznie tez Czas Hardcory Frajerhejt i Duren z TVN ; ].

Ale doczekaliśmy się ; P Ale rychu musiał przedłużyc czas wydania nowych dissow(chociaz wygrał beef wczesniej bo na odp ma sie tydzien a tede wczesniej po 2 miesiacach odpowiedzial), ponieważ to co mógł zaspiewac w dissach moglo zostac przeciwko niemu w sadzie.

Piss

Pozdro dla Prawdziwych ;)

Co do płyt RyCha hmmm

Myślę że RPS Na Serio nie spieprzył mu wizerunku, a wręcz go poprawił Na Serio to Jedna z najlepszych plyt 2009, a teraz są jeszcze 2 płyty w przygotowaniu Reedycja i Ksiaze(na ktorej bedzie ostatnia wersja Staszicy Story 5 Witamy w Syfie). Choc napewno brakuje u Peji kawałków za czasu płyty Na Legalu Ski Skład Czy Tez Uliczne Historie i oczywiscie wczesniejszych płyt ; ]. Co do Tede'go go nie słucham, ponieważ jego muza nie wchodzi mi weszła mi tylko jedna zwrtoka ale to z piosenki My Robimy te Manewry 2, i jeden jego diss Czas Honoru ten musze przyznac był dobry ; ]

Opublikowano

peja, tede to pierdolony pozer jak ja jego nie lubie

zobaczcie sobie piosenke - Peja - Dlaczego Tede Kurwa Jest xD

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Opublikowano

@up

A dlaczego jest pozerem ? Bo pojechał sobie na beef z peją ? Kto zaczął chyba mówić nie musze :) Hejterstwo jakieś ?

f.png

Opublikowano

Ja peji nie nawidzę jak psa.Dlatego że na jednym koncercie kazał skatować jakiegoś nastolatka.

TeDego nie trawię :)

Pozdrawiam fanów Peji jak i również Tedego :)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

@up

A dlaczego jest pozerem ? Bo pojechał sobie na beef z peją ? Kto zaczął chyba mówić nie musze :) Hejterstwo jakieś ?

Kto zaczął? No Tede ..

Nikt ze społeczeństwo nie pisze nie publikuje że coś jest żenadą a beef zaczął Tede ..

To co Peja zrobił jest złe to fakt ale każdy by tak zrobił(prawie) .. Gdy Ci smarkacz fakola pokazuje to do jego matki idziesz?

A Tede zawsze zaczyna Beef'y po to żeby sie wypromowac ..

:huh:

Opublikowano

No ok. Rozumiem akcje z blogiem. Chociaż moim zdaniem była to taka "otwarta krytyka" bo incydent był dość dziwny. No ok powiecie że jeżeli szukam łańcuszka konsekwencji to powinienem zacząć od małolata który poleciał na koncert machać środkowym palcem ale popatrzcie na ten incydent. Z jednej strony Ryśka rozumiem bo cholera też bym się wkurwił za taki manewr ale on ma już wyroki, mógł to rozwiazać łagodniej. Liroy niby broni, pamiętam jak w wywiadze powiedział "chłopak zachował się jak na ulicy to dostał uliczną odpowiedź", ok - przecież koncert to jest jakieś wydażenie kulturalne tak ? Nawet takiego hhpowego nie można porównać do jakieś "ulicznej" bramy pod blokiem. Ok wróce do Tedego bo zbiegłem. Moim zdaniem gdyby serio szukał rozgłosu to by ciągnął diss dalej. Może chciał wywołać jakieś zainteresowanie swoją osobą (niedawno przed tym miał premiere swojego krążka) ale napewno chciał skomentować głośniej całe to wydarzenie i ten freestyle na koncercie (zauważ że w swoich tekstach nie wykracza argumentami poza koncert). Peja pojechał po całości i wygrał, Tede też nie pokazał wszystkiego. A co do zaczyniania w celu promocji to przytocze przykład Onara :) To on wyleciał z "bananowym chłopcem"

f.png

Opublikowano

Ale Tede obraża nie tylko ryśka ale i jego fanów, 'twoi fani, bez zebni pojebani mnie pobili' to co jestem ogrem ?

I jeszcze mówił że byli z SLU w czarnych koszulkach, czarne były ale nie z napisem SLU ...

Tede sprzedaje płyty w nakładzie 1 tysiąca a po każdym jego beef'ie jego sprzedaż wzrasta i wszystkie on zaczyna więc ..

Opublikowano

Peja ;d Diss "Dlaczego Tede Kurwa" z "Czarny Wrzesień" miażdży ;)

#DOWN

A Chejka Peja? Może uzasadnij swoją wypowiedź, najlepiej napisać i jeden post więcej...

Opublikowano

peja xD

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...