Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przedstawiam wam bota do gry Crime District (dawniej Miasto Zbrodni).

Ogólny opis

MZ-Bot to program, który wyręcza gracza w grze przeglądarkowej Crime District (dawniej Miasto Zbrodni). Po krótkiej konfiguracji bot będzie w stanie wykonywać znakomitą większość czynności w grze, które normalnie są mozolnie wykonywane przez Ciebie. Program ma jednak tę zaletę, że potrafi pracować 24/7 nawet wtedy, gdy Ty jesteś na wakacjach. 125 poziom można osiągnąć po 4 dniach. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby uruchomić bota dla kilku kont jednocześnie.

Przed użyciem zalecamy zapoznać sie z całą niniejszą instrukcją. 

Pragniemy poinformować, że bot będzie codziennie aktualizowany na stronie http://www.mzbot.pl

Poprawki będą wnosić dodatkowe możliwości i usprawnienia. Wasze pliki konfiguracyjne będą kompatybilne dla nowszych wersji. Dodawane będą jedynie nowe komendy. Bot został testowany na serwerze 2, na serwerze 1 też powinien działać. Co do serwera 3, to obsługiwane jest 90% funkcji. Reszta będzie gotowa na dniach.

Funkcje bota*:

1. Historia:

W zależności od tego jaki wariant wybierzemy, bot może, w następujący sposób wykonywać zadania:
- robić w kółko jeden, wybrany rozdział aż do osiągnięcia ustalonego przez użytkownika pułapu;
- robić wybrane przez nas misje w ustalonej kolejności (np. wybierzemy sobie rozdział X, misje Y, żeby wykonał Z razy, a następnie przeszedł automatycznie do rozdziału A, misji B i robił ją C razy itd..);
- automatycznie robić historię (każdy rozdział opanuje 1x po czym sam przejdzie to wykonywania następnego).

2. Napady:

- możliwość ustalenia jaki przedział lvl ma brać pod uwagę przy atakach;
- możliwość ustalenia ile maksymalnie dni mogło upłynąć od ostatniego logowania przeciwnika;
- możliwość wybrania jaki maksymalnie poziom odznaki "uzbrojony" ma posiadać przeciwnik;
- możliwość ustalenia ile minimalnie amunicji i jakiego typu ma zabierać na napad.

3. Gang:

- sam tworzy zadania grupowe (użytkownik wcześniej decyduje jakie zadania ma wybierać bot);
- dołącza do istniejących zadań grupowych, wybiera opcję "wykonaj zadanie", gdy w grupie osiągnięta zostanie minimalna liczba potrzebnych graczy.

4. Narkotyki:

- automatyczne ćpanie;
- zbieranie narkotyków;
- sprzedaż narkotyków (wcześniej ustalamy za jaką kwotę ma wystawiać towar na rynek, ile ma go zostawić dla własnego użytku);
- rozbudowa fabryk, gdy ma wystarczającą kwotę na koncie.

5. Dziwki:

- zbieranie pieniędzy;
- rozbudowa, gdy ma wystarczającą kwotę na koncie.

6. Inwestycje:

- zbieranie pieniędzy;
- rozbudowa, gdy ma wystarczającą kwotę na koncie.

7. Zbrojownia:

- rozbudowuje szybkość produkcji amunicji;
- rozbudowuje skład broni;
- uzupełnia wybraną przez nas amunicję do maksimum.

8. Skarbiec:

- rozbudowuje

* Wszystkie funkcje można dowolnie włączyć/wyłączyć według własnych potrzeb.

Konfiguracja

Ze względu na kolorowanie składni, które ułatwia poruszanie się w konfiguracji, polecamy mały, darmowy programik dostępny w sieci Notepad++. Dzieki niemu wygodnie zmodyfikujemy nasz plik konfiguracjny.
Uwaga: średnik na początku linii oznacza, że ma zostać ona pominięta (służy jako komentatrz).

Plik ustawienia.ini

[serwer]

s_serwerURL = http://crimedistrict.com/

;numer_serwera na ktory się logujesz

s_serwer = 2

s_login = twoj_login

s_haslo = twoje_haslo

[glowne]

;g_historia

; 0 = nie wykonuj historii

; 1 = wykonuj historię automatycznie - DOMYŚLNE

; 2 = wykonuj jeden zadany rozdzial automatycznie - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [historia_rozdzial] poniżej

; 3 = wykonuj zadane misje według kolejki zaplanowanej w pliku historia.ini

g_historia = 1

;g_zbieranieNarkotyki

; 0 - nie zbieraj kasy z narkotyków

; 1 - zbieraj - DOMYŚLNE

g_zbieranieNarkotyki = 1

;g_zbieranieDziwki

; 0 - nie zbieraj kasy z dziwek

; 1 - zbieraj - DOMYŚLNE

g_zbieranieDziwki = 1

;g_zbieranieInwestycje

; 0 - nie zbieraj kasy z inwestycji

; 1 - zbieraj - DOMYŚLNE

g_zbieranieInwestycje = 1

;g_narkotykiSprzedaz - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [narkotyki] poniżej

; 0 - nie sprzedawaj narkotyków

; 1 - sprzedawaj narkotyki - DOMYŚLNE

g_narkotykiSprzedaz = 1

;g_zbierajZyskNarkotyki - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [narkotyki] poniżej

; 0 - nie zbieraj zysków ze sprzedaży narkotyków

; 1 - zbieraj zyski - DOMYŚLNE

g_zbierajZyskNarkotyki = 1

;g_autoCpanie - automatyczne ćpanie, dobiera optymalne dawki

;patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [narkotyki] poniżej

;bardzo przydatne, ale domyślnie wyłączone, ponieważ trzeba to skonfigurować poniżej

; 0 - nie ćpaj - DOMYŚLNE

; 1 - ćpaj

g_autoCpanie = 0

;g_rozbudowa

;Rozbudowa inwestycji, fabryk narkotyków oraz szkolenia dziwek

;Szczegóły poniżej, kolejność rozbudowy możesz zaplanować w pliku rozbudowa.ini

; 0 - wyłącz funkcję rozbudowy - DOMYŚLNE

; 1 - włącz

g_rozbudowa = 1

;g_autoNapady - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [napady] poniżej

; 0 - wyłącz automatyczne napadanie - DOMYŚLNE

; 1 - włącz automatyczne napadanie

g_autoNapady = 0

;g_zadaniaGrupowe - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [zadania_grupowe] poniżej

; 0 - zadania grupowe wyłączone - DOMYŚLNE

; 1 - włączone

g_zadaniaGrupowe = 0

;g_produkujBron - decyduj, czy komputer na automatycznie kupować broń

; 0 - Nie produkuj - DOMYŚLNE

; 1 - Pistolet gazowy

; 2 - Mały rewolwer

; 3 - Rewolwer

; 4 - Strzelba

; 5 - Pistolet 9mm

; 6 - Shotgun

; 7 - Desert Eagle

; 8 - Karabin snajperski

; 9 - Pistolet maszynowy

; 10 - Karabin maszynowy

; 11 - Wyrzutnia rakiet

; 12 - Minigun

g_produkujBron = 0

[historia_rozdzial]

;sekcja odblokowana tylko wtedy, gdy ustawiłeś: g_historia = 2

;hr_zestaw - numer zestaw obecnie tylko 1 lub 2, jeśli nie miałeś misji z prezydentem, to posiadasz odblokowany tylko zestaw numer 1

hr_zestaw = 2

;hr_rozdzial - numer rodzialu w zadanym zestawie

hr_rozdzial = 3

[narkotyki]

;n_min_dopalacze - okeśla ilość dopalaczy, jaka ma zostać niesprzedana

;wszystko pozostałe zostanie automatycznie wystawione na rynek, jeśli: g_narkotykiSprzedaz = 1

n_min_dopalacze = 1000

n_min_grzyby = 1000

n_min_ziolo = 1000

n_min_amfetamina = 1000

n_min_ecstasy = 10000

n_min_heroina = 1000

n_min_kokaina = 1000

n_min_lsd = 1000

;n_cena_dopalacze - określa cenę jaką sobie życzysz za jednostkę sprzedanych przez Ciebie dopalaczy

n_cena_dopalacze = 300

n_cena_grzyby = 339

n_cena_ziolo = 750

n_cena_amfetamina = 500

n_cena_ecstasy = 600

n_cena_heroina = 830

n_cena_kokaina = 2000

n_cena_lsd = 2000

;n_cpaj_narkotyk - określa numer narkotyku, który bot ma ćpać, np. 5 oznacza Ecstasy, natomiast 8 - LSD

n_cpaj_narkotyk = 5

;n_cpaj_test - okeśla dawkę testową (w gramach!) potrzebną do dokładnego obliczenia podatności organizmu na narkotyki

;zalecam podać wartośc od 2% do 10% potrzebnej ilości gramów, żeby się zaćpać,

;wartość ta nie ma znaczenia, komputer na jej podstawie wylicza tylko jak szybko rośnie stężenie toksyn we krwi oraz energia

n_cpaj_test = 10

;n_cpaj_max - określa ilość procent, do której bot może ćpać

;wartości powyżej 94 będą ignorowane, ponieważ 94% jest wystarczające

n_cpaj_max = 90

[napady]

;sekcja aktywna, gdy g_autoNapady = 1

;a_zPliku - od tego zależy skąd program będzie brał listę graczy do ataku

; 0 - tworzy nową listę i zapisuje do pliku do_zaatakowania.txt

; 1 - odczytuje istniejącą listę z pliku do_zaatakowania.txt

; 2 - pyta o podjęcie decyzji na początku uruchomienia programu

; 3 - wczytuje z pliku jeśli istnieje, w przeciwnym razie tworzy nową listę

; 4 - tworzy nową, a gdy się skończy to odświeża

a_zPliku = 0

;minimalny level, który chcesz zaatakować

a_levelMin = 100

;a_maxDni - maksymalna ilość dni od ostatniego logowania ofiary, której ma szukać komputer

; 0 oznacza dzień dzisiejszy, lub jeśli nie ma jeszcze godz. 12:00 dzień dzisiejszy oraz poprzedni

a_maxDni = 1

;a_maxUzbrojenie - maksymalny poziom odznaki (skrzyżowane Thompsony 'Tommy Gun') uzbrojenia 0 ... 5, zero oznacza brak

a_maxUzbrojenie = 1

;a_maxPrzeszukanych - liczba przeszukanych profilów począwszy od zadanego levelu minimalnego

a_maxPrzeszukanych = 500

;a_min_pistGaz -  minimalna ilość amunicji Pistoletu Gazowego, żeby zrealizować napad

;dla pozostałych broni analogicznie

a_min_pistGaz = 0

a_min_malyRewolwer = 0

a_min_rewolwer = 0

a_min_strzelba = 0

a_min_pistolet9mm = 200

a_min_shotgun = 0

a_min_desertEagle = 0

a_min_karabinSnajperski = 0

a_min_pistoletMaszynowy = 0

a_min_karabinMaszynowy = 0

a_min_wyrzutnia = 0

a_min_minigun = 0

[zadania_grupowe]

;sekcja aktywna, gdy: g_zadaniaGrupowe = 1

;gr_ludzie

;kiedy bot będzie musiał samemu wybierać misję, to domyślnie wybierą tę z potrzebną ilością ludzi z gangu równą 4

;wartość tę możesz zmienić poniżej

gr_ludzie = 4

Plik kolejka_historia.ini

schemat: [numer_zestawu_misji] [numer_rozdzialu] [numer_misji] [ilosc_powtorzen]

przykład:

1 1 1 10

1 3 1 12

2 1 1 2

Plik kolejka_budowa.ini

Numery obiektów:

1 Narkotyki

2 Dziwki

3 Inwestycje

4 Zbrojownia

5 Skład amunicji

6 Skarbiec

schemat (dla obiektów 1 - 3): [numer_obiektu] [rodzaj] [ilosc_powtorzen]

schemat (dla obiektów 4 - 6): [numer_obiektu] [ilosc_powtorzen]

przykład:

2 1 4

5 3

6 1

1 2 10

DOWNLOAD

Postępy w kolejnych wersjach:

+ wersja 0.1 27.09.2014
- pierwsza wersja programu;

+ wersja 0.12
 28.09.2014

- poprawiono niektóre błedy, ktore powodowały epizodyczne zawieszenia programu;

+ wersja 0.13 05.10.2014
- poprawiono kolejne błedy, ktore powodowały epizodyczne zawieszenia programu;
- naprawiono ćpanie na serwerze 3.;
- odświeżanie bota co losowe odstępy czasu;
- drobne poprawki kosmetyczne;

+ wersja 0.14 18.10.2014
- zaimplementowano mechanizm omijania captchy (antybota);
- poprawiono problem z brakiem komunikatu podczas ćpania;
- dodano informację o serwerze na pasku tytułu;

+ wersja 0.15 19.10.2014
- naprawiono brak ataków na serwerze 3;

+ wersja 0.16 20.10.2014 (STABILNA)
- krytyczna poprawka zapobiegająca zawieszaniu się aplikacji przez niestabilność serwera gry (niewykluczone, że celową);
- aktualizacja biblioteki cURL do najnowszej wersji 7.38.0 (koniecznie proszę trzymać program z najnowszą biblioteką libcurl.dll, która jest dołączona w paczce!);

Do pobrania najnowsza wersja programu: http://www.mzbot.pl

Proszę uruchamiać program zawsze z najnowszą biblioteką libcurl.dll dołączona w paczce. Dopasowana wersja biblioteki stanowi integralną całość wraz z plikiem wykonywalnym.

Kontakt

Napisz do nas jeśli masz pytania, chciałbyś zaproponować nowe usprawnienia lub znalazłeś błąd: [email protected]

Opublikowano

Wcześniej przy wielu testach nie pojawił się podobny problem, widzę, że zgłosiłeś już go do pomocy technicznej. Odpowiedzi oczekuj na drodze meilowej. 

Opublikowano

Godzik mogę Cię prosić o Twój numer GaduGadu ?? Mam dla Cb propozycję niezłego biznesu, tylko czy będziesz chciał w coś takiego wejść :)
Podaj na PW lub w temacie Twoje GaduGadu to się skontaktuje i zobaczymy czy da radę :)

Opublikowano

Godzik mogę Cię prosić o Twój numer GaduGadu ?? Mam dla Cb propozycję niezłego biznesu, tylko czy będziesz chciał w coś takiego wejść :)

Podaj na PW lub w temacie Twoje GaduGadu to się skontaktuje i zobaczymy czy da radę :)

napisz na meila ([email protected]), bo gg nie posiadam ;)

Opublikowano

To może wbijesz na TS.MPCForum.pl bo poczty nie preferuje. TS.MPCForum.pl wbijesz to napisz ja Cię przeniose ale to za jakieś 10-15minut bo teraz lece po dziecko. Jak coś czekam :)

Opublikowano

zgłaszam błąd tryb automatyczny misji nie działa na serwerze 3 za to działa opcja [3] kolejka

Problem jest taki że jak się ma nowe konto to nie ma sensu ustawiać kolejki bo ciągle się zmieniają misje więc fajnie by było jak by działał ten tryb automatyczny albo po prostu jak ktoś ma plik kolejki dobrze skonfigurowany dla wszystkich misji po kolei. Na razie ustawiłem se takie coś i nie wiem czy to ma sens

1 2 6 10
1 2 1 12
1 1 1 2
reszta funkcji działa

s8SH26t.png
Opublikowano

zgłaszam błąd tryb automatyczny misji nie działa na serwerze 3 za to działa opcja [3] kolejka

Problem jest taki że jak się ma nowe konto to nie ma sensu ustawiać kolejki bo ciągle się zmieniają misje więc fajnie by było jak by działał ten tryb automatyczny albo po prostu jak ktoś ma plik kolejki dobrze skonfigurowany dla wszystkich misji po kolei. Na razie ustawiłem se takie coś i nie wiem czy to ma sens

1 2 6 10
1 2 1 12
1 1 1 2
reszta funkcji działa

58019141262311869352.png

pomoc techniczna dostępna jest pod adresem e-mail  [email protected]

Opublikowano

cacy działa ale mam pytanie  czemu on wykonuje tak wolno te zadania ?? 

może czeka na energię? Jeśli jednak ma wystarczającą ilość, a mija trochę czasu zanim zrobi zadanie to znaczy, że wylosował sobie dłuższy czas oczekiwania (zabezpieczenie przed wykryciem). Możliwe też jest, że trafił na captchę i przez jakiś czas będzie zablokowany (niedługo program sam będzie je rozwiązywał)

Opublikowano

A umielibyście napisać bota do gry ShadowKings?? Też gra przeglądarkowa w Flash. Bot najlepiej który ulepszyłby budynki, zbierał podatki i myślę że t wystarczy. Gra jest bardzo podobna do Plemion.

Opublikowano

A umielibyście napisać bota do gry ShadowKings?? Też gra przeglądarkowa w Flash. Bot najlepiej który ulepszyłby budynki, zbierał podatki i myślę że t wystarczy. Gra jest bardzo podobna do Plemion.

napisz mu na email moze

Opublikowano

na obecną chwilę nie będą tworzone boty do innych gier.

Opublikowano

mam pytanie bo nie bardzo rozumiem  jak mam ustawić  by  robił mi  misje  tylko z 1 rozdziału tak aby  został całkowicie odblokowany  bonus 

Opublikowano

mam pytanie bo nie bardzo rozumiem  jak mam ustawić  by  robił mi  misje  tylko z 1 rozdziału tak aby  został całkowicie odblokowany  bonus 

musisz ustawic w kolejce cos w stylu 

1 3 1 20
1 3 2 20
1 3 3 20
1 3 4 20
1 3 5 20
1 3 6 20
1 3 7 20
1 3 8 20
1 3 9 20
1 3 10 20
20 - to ile razy ma powtórzyć ale nie wiem ile razy musi powtórzyć by odblokować bonus :/
kolejka_historia.ini
Opublikowano

Mam pytanie jak ustawić żeby zrobił 2 rozdział do otrzymania bonusu ? A dokładnie jaki mam schemat wkleić . Proszę o odpowiedź .

Opublikowano

Mam pytanie jak ustawić żeby zrobił 2 rozdział do otrzymania bonusu ? A dokładnie jaki mam schemat wkleić . Proszę o odpowiedź .

z tego  co widzę to kolega dał już  odpowiedz  , a żeby odblokować bonusy to musisz wbić  każdej misji 3 lvl tak mi sie wydaje 

musisz ustawic w kolejce cos w stylu 

1 3 1 20
1 3 2 20
1 3 3 20
1 3 4 20
1 3 5 20
1 3 6 20
1 3 7 20
1 3 8 20
1 3 9 20
1 3 10 20
20 - to ile razy ma powtórzyć ale nie wiem ile razy musi powtórzyć by odblokować bonus :/
kolejka_historia.ini

ta "3" to jest historia którą  robi? 

czyli 1 1 1 20

to będzie  1 rozdział historii 1 misja  20 powtórzeń ? 

Opublikowano

z tego  co widzę to kolega dał już  odpowiedz  , a żeby odblokować bonusy to musisz wbić  każdej misji 3 lvl tak mi sie wydaje 

ta "3" to jest historia którą  robi? 

czyli 1 1 1 20

to będzie  1 rozdział historii 1 misja  20 powtórzeń ? 

a nie zmieniam zdanie da sie ustawic by robil jeden rozdzial 

[glowne]
;g_historia
; 0 = nie wykonuj historii
; 1 = wykonuj historię automatycznie - DOMYŚLNE
; 2 = wykonuj jeden zadany rozdzial automatycznie - patrz: szczegółowa konfiguracja w sekcji [historia_rozdzial] poniżej
; 3 = wykonuj zadane misje według kolejki zaplanowanej w pliku historia.ini
g_historia = 2

[historia_rozdzial]
;sekcja odblokowana tylko wtedy, gdy ustawiłeś: g_historia = 2
;hr_zestaw - numer zestaw obecnie tylko 1 lub 2, jeśli nie miałeś misji z prezydentem, to posiadasz odblokowany tylko zestaw numer 1
hr_zestaw = 1

;hr_rozdzial - numer rodzialu w zadanym zestawie
hr_rozdzial = 5
Opublikowano

o k***a xD

70534141322469069352.png

oznacza to, że zakończyłeś tygodniowy, darmowy okres użytkowania. Jeśli dalej chcesz korzystać z naszego bota zapraszamy do zakupu licencji ;). Szczegóły na drodze meilowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...