Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem dlaczego, ale mi nie cpa wszystko dobrze ustawilem na 100%

jak tez ustawiac zeby najpierw rozbudowywal mi zbrojownie potem skarbiec a potem narkotyki? troche sie gubie w tym

strasznie tez zalepia z wykonywaniem zadan grupowych

Opublikowano

zawiodłem sie  bot  na okres próbny ;[;[  ok to powiedzcie mi ile  trzeba zapłacić za wersje  full ? 

Opublikowano

zawiodłem sie  bot  na okres próbny ;[;[  ok to powiedzcie mi ile  trzeba zapłacić za wersje  full ? 

na drodze meilowej otrzymasz szczegółowy cennik.

nie wiem dlaczego, ale mi nie cpa wszystko dobrze ustawilem na 100%

jak tez ustawiac zeby najpierw rozbudowywal mi zbrojownie potem skarbiec a potem narkotyki? troche sie gubie w tym

strasznie tez zalepia z wykonywaniem zadan grupowych

wszystko masz opisane w 1 poście od momentu "Plik kolejka_budowa.ini"

Opublikowano

Siema, Wy chcecie później kasę za tego bota? Przecież on cały czas zwiechy łapie a zwłaszcza gdy musi się wrócić po jakiś przedmiot. Akcja nadmuchana w c**j wszędzie a bot słaby jest jeszcze

Opublikowano

W 0.16, najnowszej wersji się już nie zawiesza, Captcha ominięta i inne błędy również. To trzeba mądrze ustawić, żeby nie musiał się wracać po przedmiot, po to masz kolejkę zadań. Jak nie chcesz używać tego narzędzia, to nie. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Czyli bot nie będzie sam wracał po przedmioty? Ustawiłem go wczoraj od rana na nowym koncie i do godziny 14 wbił mi tylko 14 lvli. A pierwsze 14 lvli to sam wbije w 15 minut...

Opublikowano

Na początku trzeba by go było cały czas przestawiać. Sugerujemy użycie bota przy trochę wyższych poziomach, gdzie sytuacja jest ustabilizowana. Auto wracanie zostanie zaimplementowane maksymalnie w ciągu 2 tygodni. Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm, mam problem bot wgl nic nie robi , włączam go i nic sie nie dzieje nie robi histori nic. ; < ustawienia domyślne tylko login i haslo zmienione ..

Opublikowano

szkoda że bot płatny niby 10 złotych to nie wiele ale  jestem sknerą i szkoda mi kasy na coś co może podziałać tylko chwile :D 

nie wiem jak ożywa sie bota na wysokim lvl ale  ja raczej polecał bym  od 1 - 50  +  do robienia  bonusów 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko wszystkim . Mam pytanie : Bo napisane jest że mogę być na wakacjach i bot będzie mi działał ale czy muszę mieć włączonego kompa do tego ? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.pytani

czemu strona  nie działa ?

2. pytanie 

czy bot nadal free tylko na 3 dni  czy  dalej  płatny ? 

jeśli tak to jeśli można to bym prosił o  mniej wy bajerowaną  wersje za  free . tak by tylko robił  historie 

oraz 3

czy bot działa na grze .

thehools.com

to samo tylko o kibolach :D 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...