Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Like gra na bolu

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@likeroys like szacunek za oranie cebuli @TNexOPL prosze Cie Andrzejku wez swojej ukochanej ciotce udowodnij, ze to twoje konto.

Cebulak to typ człowieka, który jest pełen zachowań wyniesionych ze wsi. Cebulak najczęściej jest osobą zawistną i zazdrosną. Cebulakiem nie może być każdy, nawet kończąc wyższą szkołę cebuli i czosnku.

To wiąże się również z zazdrością której tu nie ma. Pokazujemy jakim typem człowieka jest ten likeroys. A tak a propos 

pimpuś dłuższa przerwa od lola :3 możę powrócę do tej gry po mojej 18-nasce a teraz jestem tam gdzie ty pimpuś zostawiłem polsze i te kurwhy.

Pimpuś, możĘ, 18-nas(T)ce, polsze - typowe kulturalne miejskie słownictwo nie wyniesione ze wsi. Więc dopóty dopóki nie wiesz co znaczy słowo którego używasz to tego zaprzestań.

Do drugiej części twojego zdania, myślę że typ który ma konto nieprzerwanie od 30 marca 2011 o niezmiennym nicku chyba mówi prawdę mówiąc że to jego nick i konto jest wystarczającym powodem o podszywke. 

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cebulak to typ człowieka, który jest pełen zachowań wyniesionych ze wsi. Cebulak najczęściej jest osobą zawistną i zazdrosną. Cebulakiem nie może być każdy, nawet kończąc wyższą szkołę cebuli i czosnku.

To wiąże się również z zazdrością której tu nie ma. Pokazujemy jakim typem człowieka jest ten likeroys. A tak a propos

Pimpuś, możĘ, 18-nas(T)ce, polsze - typowe kulturalne miejskie słownictwo nie wyniesione ze wsi. Więc dopóty dopóki nie wiesz co znaczy słowo którego używasz to tego zaprzestań.

Do drugiej części twojego zdania, myślę że typ który ma konto nieprzerwanie od 30 marca 2011 o niezmiennym nicku chyba mówi prawdę mówiąc że to jego nick i konto jest wystarczającym powodem o podszywke.

Branie kazdej sytuacji I slow w humorystycznym, ew. satyrycznym temacie... + gosciu na forum ma nick TNexOPL, a like gra pod nickiem AstvanPL więc ja tu jakoś kurwa podobieństwa nie widzę.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Branie kazdej sytuacji I slow w humorystycznym, ew. satyrycznym temacie... + gosciu na forum ma nick TNexOPL, a like gra pod nickiem AstvanPL więc ja tu jakoś k***a podobieństwa nie widzę.

Siema tutaj likuś powracam do grania oczywiście na bolu, Zaorałem skrypcikiem od @Marcoly powracam z większym pierdolnięciem gram na main koncie : )

4494614123609991232123.png2642814123616631232123.png

Czytanie obrazów opanowałeś? Bo jak widać podaje się za TNexOPL :)

Dodatkowo 

lh6x2n.jpg

Nie ma nikogo o nicku który podałeś :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Czytanie obrazów opanowałeś? Bo jak widać podaje się za TNexOPL :)

Dodatkowo

Dodany obrazek

Nie ma nikogo o nicku który podałeś :)

Zwracam honor, coś mi się pojebalo.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

No to jest śmieszne hahaha

Gościu podszywa się pod mój nick ,gdyż sam nie ma diamond tieru :*

Ale dalej idzie w zaparte ,że to jest jego hahahah

Podziwiam administrację MPCForum , wysłałem sporo ticketów na tego śmiecia i żaden moderator nie zainteresował się tematem...

@likeroys like szacunek za oranie cebuli @TNexOPL prosze Cie Andrzejku wez swojej ukochanej ciotce udowodnij, ze to twoje konto.

Pewnie , dodaj mnie w grze !

Ponadto nie umiesz czytać ze zrozumieniem ,ale dla Ciebie zrobie wyjątek :*

Ten cwel wrzucił screena ,gdzie "zagrał" rankeda xerathem. Serio ? 

Ze statystyk z mego konta - nigdy nie grałem tym championem na rankedzie.

Opublikowano

Dobry jest ziomek, ciśnie sobie beke z cebulaczków, a bana i tak nie dostaje. Propsuję Cię, stary. xD

Opublikowano

Dobry jest ziomek, ciśnie sobie beke z cebulaczków, a bana i tak nie dostaje. Propsuję Cię, stary. xD

dzięki :)

Opublikowano

No to jest śmieszne hahaha

Gościu podszywa się pod mój nick ,gdyż sam nie ma diamond tieru :*

Ale dalej idzie w zaparte ,że to jest jego hahahah

Podziwiam administrację MPCForum , wysłałem sporo ticketów na tego śmiecia i żaden moderator nie zainteresował się tematem...

Pewnie , dodaj mnie w grze !

Ponadto nie umiesz czytać ze zrozumieniem ,ale dla Ciebie zrobie wyjątek :*

Ten cwel wrzucił screena ,gdzie "zagrał" rankeda xerathem. Serio ? 

Ze statystyk z mego konta - nigdy nie grałem tym championem na rankedzie.

Nie wiem jak nazwac taki przypadek, lecz do cebulakow to sie juz nie zalicza, za wysoka ranga

Kiedy kolejne ciekawostki?

Opublikowano

Te okręgi to chyba w paincie ;] Widać, że masz skilla. ;)

no  pewnie że mam skilla a co ty myślisz

Nie wiem jak nazwac taki przypadek, lecz do cebulakow to sie juz nie zalicza, za wysoka ranga

Kiedy kolejne ciekawostki?

ciekawostki ? hmm ?

Opublikowano

Boże ile gówniarzerii w jednym temacie, wypie*dalać do szkoły małe gnoje a nie płaczecie o je*aną grę, poje*ało tych ludzi ... 

@topic

No mega jesztes moim bogiem krulu diamont tiera dalbys mosze link do bola bo chcialbym sie wybic pls pls pls odpisz ??? :)  :)  ^_^  :O  ;)  :P  xD  xD  B)  :ninja:  :P  ;)  :ninja:  :ninja:  :O  :rolleyes:  <3  <3

21515.jpg

Opublikowano

odświeżam bo mogę i dedykuję ten post wszystkim moim ziomalą pamiętajcie NIE RAZ SPALIMY WONSA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...