Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Like gra na bolu

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam pytanie co do Bola.. Jak mam 2 konta to czy jak będę grał na jednym na bolu to na drugim też dostanę bana ? 

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Siema mam pytanie co do Bola.. Jak mam 2 konta to czy jak będę grał na jednym na bolu to na drugim też dostanę bana ? 

nie tylko na 1

Opublikowano

Dzisiejsze meczyki oczywiście na bolu : )

2622114125870641232123.png

A tu najlepszym skryptem od krula likuś sobie zaorał noobsów @Marcoly

9713414125870641232123.pnga tu dowód ze to marcola skrypt a nie jakieś inne gówno !

9651714125870641232123.png

GRAJCIE NA BOLU ZRÓBCIE NA ZŁOŚĆ @DieKasia. tak się wkurzy że nie będzie miał wzwodu ! 

Jesteś gównem, spierdalaj rucham ci matkę zjebie :D

Opublikowano

bardzo dobre gry, nasz marcoly to świetny polisz bol suport, chłopak ma talent, dobrze rozwija się w tych tematach, niestety nie miałem okazji wypróbować jego support, bo nie wspieram hakeruw #disunio, ale zapewniam, że jego skrypty sa najlepsze.

Opublikowano

Daje ci to przyjemność że jesteś zjeb*ny na ryj, że nie umiesz grać sam, że bez bola jesteś gówniakiem? Jak tak to graj bądź dalej słaby na każdym koncie szkoda czasu na reporty, typ nie umie wygrać sam to się musi wspomagać. W łóżku pewnie używa kciuka bo sam tam też nie daje rady .  A teraz dawaj crack kidzie ze swoim super śmiesznym tekstem.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Daje ci to przyjemność że jesteś zjeb*ny na ryj, że nie umiesz grać sam, że bez bola jesteś gówniakiem? Jak tak to graj bądź dalej słaby na każdym koncie szkoda czasu na reporty, typ nie umie wygrać sam to się musi wspomagać. W łóżku pewnie używa kciuka bo sam tam też nie daje rady .  A teraz dawaj crack kidzie ze swoim super śmiesznym tekstem.

gold tier mówi samo za siebie, a teraz mi powiedz obrońco uciśnionych czy we wszystkie gry grasz czysto

Opublikowano

BYLY MODERATOR LOLA

KM3hNqN.jpg

Nożownik Eryk S. odwiedzi spodek Katowicki w dniach 13-15 marca 2015 roku, uważaj na niego - z nocy 2 na 3 października uciekł z zakładu psychiatrycznego we Wronkach. Zapowiedział, iż jego następnym celem będzie IEM 2015 w Katowicach. Skopiuj tą sygnaturkę na swój profil i pomóż nam poinformować większą ilość osób.

Opublikowano

gold tier mówi samo za siebie, a teraz mi powiedz obrońco uciśnionych czy we wszystkie gry grasz czysto

Wole być zasłużonym soloq g3 niż wyboostowaną przez skrypty w diamencie pipka :) , obecnie tak :) jeśli już to w singlach typu cube world gdy w niego grałem

BYLY MODERATOR LOLA

no i co w związku z tym że były moderator lola? kiedy ja składałem podanie na kidmoda jedynym hackiem był zoomhack. Takie gówno jak bol które pokazuje jak takie cebule jak wy są słabe było później . Pisałem się na fajną ekipę, dobre doświadczenie i nowe kontakty a że pewien użytkownik o nicku menester rozpieprzył cały dział i teraz wygląda jak wygląda to inna sprawa bo tu teraz nie rządzi moderacja tylko crack kidy cisnące w lola bez skila na l# czy bolu pokroju disunia selexa czy choćby autora tematu , ale to juz swoją drogą.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Siema tutaj likuś powracam do grania oczywiście na bolu, Zaorałem skrypcikiem od @Marcoly powracam z większym pierdolnięciem gram na main koncie : )

4494614123609991232123.png2642814123616631232123.png

Teraz mi kolego powiedz jakim prawem się podszywasz pod mój nick :)

Zauważ ,że w życiu nie zagrałem xerathem na rankedzie ( http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/tnexopl/champions )

To jest po prostu chamstwo ! Pewnie dostałem pare niesłusznych ticketów przez Twoje kurewskie zachowanie. Nie wyobrażam sobie jak można postępować tak frajersko , nie masz diamentowej dywizji i grasz na bolu ? Co tam ! Wrzuć i podrób screena nie ze swoim nickiem , inni uwierzą.

Dla mnie jesteś żałosnym śmieciem i życzę Ci bana.

Opublikowano

Teraz mi kolego powiedz jakim prawem się podszywasz pod mój nick :)

Zauważ ,że w życiu nie zagrałem xerathem na rankedzie ( http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/tnexopl/champions )

To jest po prostu chamstwo ! Pewnie dostałem pare niesłusznych ticketów przez Twoje kurewskie zachowanie. Nie wyobrażam sobie jak można postępować tak frajersko , nie masz diamentowej dywizji i grasz na bolu ? Co tam ! Wrzuć i podrób screena nie ze swoim nickiem , inni uwierzą.

Dla mnie jesteś żałosnym śmieciem i życzę Ci bana.

hah likeroys ty smieciu j****y ;]

KM3hNqN.jpg

Nożownik Eryk S. odwiedzi spodek Katowicki w dniach 13-15 marca 2015 roku, uważaj na niego - z nocy 2 na 3 października uciekł z zakładu psychiatrycznego we Wronkach. Zapowiedział, iż jego następnym celem będzie IEM 2015 w Katowicach. Skopiuj tą sygnaturkę na swój profil i pomóż nam poinformować większą ilość osób.

Opublikowano

jak to moje konto jest lel :3

niedlugo kolejne skriny będą narazie nie moge bo maryske sadze hehe i ściga policja

Opublikowano

Jak to jest Twoje konto hahahaha?

O k***a ziom , pogrążasz siebie bardziej?

Wklej screena z rzekomo "Twojego" konta :)

masz dowody w postaci skrina :) enjoy

Opublikowano

Jprdl. Że jeszcze admini nie zamkneli tego tematu i nie zbanowali tego dzieciaka

Brawo MPCforum, oby tak dalej

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jprdl. Że jeszcze admini nie zamkneli tego tematu i nie zbanowali tego dzieciaka

Brawo MPCforum, oby tak dalej

za co niby normalny teamt ze zdjęciami nie rozumiem Cię?

kiedy nowe skriny

Opublikowano

lol wy to naprawde chlopaki zycia nie macie, ziomek siedzi na tym lolu cale swoje zycie i wrzuca skriny, lol

wezcie sobie za te wasze komputerowe punkty i te konta kupcie jakis fajny motorek i dupeczki powyrywajcie a nie jak jakeis nerdy spinacie czy ktos gra na jakims programie czy nie, od tego jest firma ktora powinna sie tym zajac i wyeliminowac przeciez na tym zarabiaja.

gosciu ma z was beke i nic sobie z tego nie robi a wy dalej macie bol dupy, good.

Opublikowano

lol wy to naprawde chlopaki zycia nie macie, ziomek siedzi na tym lolu cale swoje zycie i wszuca skriny, lol

wezcie sobie za te wasze komputerowe punkty i te konta kupcie jakis fajny motorek i dupeczki powyrywajcie a nie jak jakeis nerdy spinacie czy ktos gra na jakims programie czy nie, od tego jest firma ktora powinna sie tym zajac i wyeliminowac przeciez na tym zarabiaja.

gosciu ma z was beke i nic sobie z tego nie robi a wy dalej macie bol dupy, good.

True_story..jpg

Kocham Renissance.

Opublikowano

za co niby normalny teamt ze zdjęciami nie rozumiem Cię?

kiedy nowe skriny

pimpuś dłuższa przerwa od lola :3 możę powrócę do tej gry po mojej 18-nasce a teraz jestem tam gdzie ty pimpuś zostawiłem polsze i te kurwhy. Teraz sobie pykam w BF4 , BF3

nawet na skajpaja nie moge wbic ;-;

Opublikowano

No k***a ziom , chyba sobie zartujesz hahahaha

Pozdrawiam administrację MPCForum :)

Koleś używa mojego nicku , wstawia screeny z MOIM nickiem ,gdzie rzekomo miałem BOL'a. 

Temat jeszcze nie zamknięty ,a ten idiota nie zbanowany. Kompletnie zero reakcji 

Opublikowano

@likeroys

like szacunek za oranie cebuli

@TNexOPL

prosze Cie Andrzejku wez swojej ukochanej ciotce udowodnij, ze to twoje konto.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...