Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Like gra na bolu

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

70% ludzi piszących ,,j****y cheater leci ticket'' pewnie sama grało na bolu/l3.J**** takich cebulaków :)

Nie "cebulaki" tylko hipokryci 

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałosne po co się chwalisz że grasz na bolu? To tak jakbyś się chwalił że mama pomagała robić ci kupę. Brawa dla ciebie!!

PS. Po co piszecie o tym że dostanie bana itp.? Proponuję zamknąć temat bo jest on żałosny.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Żałosne po co się chwalisz że grasz na bolu? To tak jakbyś się chwalił że mama pomagała robić ci kupę. Brawa dla ciebie!!

PS. Po co piszecie o tym że dostanie bana itp.? Proponuję zamknąć temat bo jest on żałosny.

Bądź na forum o cheatach - spinaj dupe o cheaty w LoLu XDDD 

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Polecial reporcik cwaniaczq skren + riplej z lolkinga do majora na pw jak mozna czitowac wstydzilbys sie gowniarzu.

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Likuś grał bez cheatów czysty likuśa skill wiem ze zazdrościcie mi skillsa

1936114120877361232123.png

Opublikowano

Tez nie rozumiem ludzi co piszą że cheatuje jak unikam wszystkich skillshotów , o co im chodzi? Bo ja nie wiem , Kappa. ;/

Opublikowano

Wy jestescie naprawde slepi.. On ma wyjebane na wasze tickety i bany co inny ss to inne konto, jak pisal gdzies ze je kupuje te konta..

Ale gimbusy muszą mieć zajęcie przecie. :v

Opublikowano

koleszkowie riot nie banuje za skreny xp musita mieć felmik z exploitem ale jak nie mata co robic to slijta tiketa na mojego bolowego brata 

@AntyWarn kur ziom bardzo ladnie ci idzie w lola piekne okrengi na mapie co to som za okrengi

Opublikowano

Ładnie Ci idzie, ale niestety muszę Cię  zmartwić został wysłany ticket, do supportu Riot Games i musisz, się pożegnać z grą, bo riot nie żartuję sobie z takimi jak Ty i otrzymasz bana na hwid.Dziękuje i pozdrawiam Pimp.

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Siema tutaj likuś powracam do grania oczywiście na bolu, Zaorałem skrypcikiem od @Marcoly powracam z większym pierdolnięciem gram na main koncie : )

4494614123609991232123.png2642814123616631232123.png

Opublikowano

Dzisiejsze meczyki oczywiście na bolu : )

2622114125870641232123.png

A tu najlepszym skryptem od krula likuś sobie zaorał noobsów @Marcoly

9713414125870641232123.pnga tu dowód ze to marcola skrypt a nie jakieś inne gówno !

9651714125870641232123.png

GRAJCIE NA BOLU ZRÓBCIE NA ZŁOŚĆ @DieKasia. tak się wkurzy że nie będzie miał wzwodu ! 

Gość James11062001
Opublikowano

Ziomek plz podaj linka do bola bo muszę się trochę wybić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...