Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja Polskich serwerów RPG?

Gruszka15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnięcie serwerów RPG jest trudne, naprawdę trzeba się naszukać żeby znaleźć cośdobrego

Niekoniecznie jest tak tudno coś dobrego znaleźć. Wystarczy wiedzieć gdzie szukać :P

images.jpg

Opublikowano

W każdym razie postanowiłem jeszcze raz się wypowiedzieć w tym bezsensownym temacie..

Nie ma dobrych serwerów i raczej nie będzie, większość jest robiona reklamując się hasłem "Autorskie Pluginy", lecz funkcje na tych serwerach są identyczne jak na innych.

Czasami ludzie próbują zrobić RPG, lecz im to nie wychodzi (przynajmniej w Polsce).

Nasze społeczeństwo nie ma w sobie kreatywności i potrafi tylko kopiować i to jest idealny osobisty powód, aby przestać w tą grę grać, gdyż nie mam zamiaru patrzeć na te same plagiaty i beznadziejne działanie wielu rzeczy.

Osobiście byłem w stanie znaleźć 2 serwery, które RPG są i miło je wspominam, nie chodzi tutaj o mój serwer.

Jest to Silvania oraz serwer Synchlor'a, lecz brakuję mi w nich wielu rzeczy, ale z pewnością są lepsze od wszystkich Polskich serwerów..

Jestem także przekonany, że mój serwer także należy do grupy RPG i jest na takim samym lub podobnym poziomie jak serwer Synchlor'a..

W sumie nawet nie muszę się rozpisywać, gdyż te filmy pokazują prawdziwy ideał serwera RPG i w sumie te zdjęcia też :D

https://www.youtube.com/watch?v=m-iQ2VjkKuE

post-815658-0-90756100-1421955639.png

post-815658-0-01242100-1421955699.jpg

post-815658-0-32067600-1421955784_thumb.jpg

Chyba można go nazwać RPG :P

Opublikowano

Ten temat powinien się nazywać "Zareklamujmy swój serwer RPG"

"Osobiście byłem w stanie znaleźć 2 serwery, które RPG są i miło je wspominam, nie chodzi tutaj o mój serwer.

Jest to Silvania oraz serwer Synchlor'a, lecz brakuję mi w nich wielu rzeczy, ale z pewnością są lepsze od wszystkich Polskich serwerów..

Jestem także przekonany, że mój serwer także należy do grupy RPG i jest na takim samym lub podobnym poziomie jak serwer Synchlor'a.."

Czyli w sumie to okrężną drogą napisałeś, że Twój serwer jest lepszy od wszystkich w Polsce... Zwłaszcza biorąc pod uwagę 2 linijkę

"W sumie nawet nie muszę się rozpisywać, gdyż te filmy pokazują prawdziwy ideał serwera RPG i w sumie te zdjęcia też :D"

I wrzucasz filmiki ze swojego serwera...

Żeby ten temat miał jakikolwiek sens to musiałby zawierać opinię postronnych graczy a takowych tu nie widzę... Same admy, mody, właściciele i inne osoby ściśle związane z danym serwerem. Nie mówiąc już o obsmarowywaniu przez niektórych projektów które nawet jeszcze nie ruszyły z oficjalami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...