Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile masz lat, ile grasz w MC ?

pablos11

Jak długo Gracz i ile masz lat ? :D  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile masz lat ?

2. 2. Jak długo gracz w Mc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  chciał bym się dowiedzieć Ile macie lat i jak długo gracie w Mc :D

Ciekawi mnie czy jestem już za stary na tą grę :D (19lat) Hahah i czy tylko mnie w takim wieku ta gra się jeszcze podoba :D

TEMAT

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe nigdy za starym się nie jest :D ale ostatnio jak się przypatrzałem na serverach to same 12 latki ;__; dlatego taki post dałem myślałem że jestem jedynym dinozaurem w Mc haha

Fajnie wiedzieć że grają w to osoby starsze :D

TEMAT

Opublikowano

Kolego dając ankietę na forum, i to na takim forum w życiu nie uzyskasz prawdziwej średniej. Daj to pytanie na pierwszym lepszym serwerze non premium, już to widzę (przykład z życia wzięty ;-; )

"-Ile macie lat? [TY]

-ja mam 11 gupia babo

-zamknij dupe pi*o

-lol mi cie

-haha żal.pl XDDDDD

-9

-Kto uszywa minecraft by zyczu pisze 123

-Kto chce byci mojim hłopakiem?

-h*j"

Ja mam 14 i gram jakieś 2 lata, od roku mam premium. I ja myślę, że z tej gry się nie da wyrosnąć, spójrz ilu jest youtuberów sławnych z tej gry, jak ci sprawia przyjemność to nie widzę przeszkód do gry.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Wiem :D ale tutaj mogę sprawdzić (nie na 100%) kto kłamie bo tutaj w profilu podajecie dane (chyba że fałszywe) a na serverze każdy jest dorosły albo ma 16 lat ;-; więc wolałem takie wyjście :D

TEMAT

Opublikowano

Zacząłem grać jak miałem 13 lat i do początku tego roku grałem bez przerwy a mam 16 lat :) nie było dnia bez mc :) premium mam ale teraz mam przerwę i rzadko gram przez małe dzieci na serwerach. Mocno one wkurzają. Teraz na razie wolę counter strike:go ale kiedyś wrócę do mc może za rok bo w zasadzie poza mc nie miałem innej gry(znaczy miałem ale rzadko grałem w stosunku do mc np. 3h w mc ) Teraz jedynie robie tapety z mc ale miło wspominam czasy w których grałem w mc

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ja swoją przygode z MC zacząłem na pierwszym roku studiów - w październiku będzie 3 lata (mam 21).

Na lapku na którym aż dziwne że działał:

Celeron 1.86ghz

512 ramu i zintegriwana grafa 128 mb.

Pierwszy serwer, pierwsza gildia, zarywane nocki...

Do tej pory pamiętam jak gralśmy z kumplami nic nie jedliśmy cały dzień i jeden z nas nie wytrzymał i powiedział że jest głodny, nasza reakcja była natychmiastowa - obrzuciliśmy go jedzeniem jakie mieliśmy w eq ;__; ...

Do tej pory pogrywamy od czasu do czasu w różnych ekipach na różnych serwerach.

Ech... Nawet premek nie mamy - powymyślaliśmy niki które już były ze skinami... - to jest fart..

Opublikowano

Ja mam 14 gram od 3 lat . U mnie w gildi na HC no to po 18/24 lat mają. Wiek się nie liczy lepsze jest ogarnięcie i głos. Znam wiele osób od 17 do 24 lat które grają i to na przykładzie mojej gildi xD Ma 22 lata a napierdal# po 5h dziennie xD Co kopać fose? No problemo 2 dni i jest :) Cóż minecraft nie ma ograniczeń wiekowych no i gracze z premium głównie mają po 16 lat + :) Poprostu im sie podoba i tyle

Opublikowano

mam 15lat i gram w to 6lat ;)

Kolego to jest nie możliwe, żebyś grał w minecrafta od 6 lat, ponieważ minecraft zostła udostępniony 17 maja 2009 roku, czyli maksymalnie możesz grać od 5 lat, tak jak ja ;)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

18l, gram dość długo,  jakoś koniec 2010 roku. Ps. popraw ankietę, bo nikt nie może grać dłużej niż 6 lat, gdyż pierwsza wersja minecraft wyszła w połowie 2009 o ile się nie mylę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...