Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MillionWar

MillionWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po dokładniejszym obadaniu servera , nie polacam , pełno bugów  , jednym z nich jest taki że nie słychać jak ktoś do nas strzela , poza tym mało graczy nie polecam !

Opublikowano

To ja proponuje  wziąć elite z mpc co OGARNIA!, zrobić jeden konkretny polski prywatny server, a nie wstawiacie milion serwerów gdzie gra w porwycha 6 graczy (pewnie + administarcja), bugów jest nasrane jak u mnie w chlewni, nie ma zabezpieczeń, albo są takie, że taki ja bym je złamał.

Albo nie róbcie w ogóle i grajcie na takim nexusie- serwerze zrobionym przez ludzi którzy co nie co wiedzą jak postawić prywatny serwer. Bo tylko zajmujecie miejsca w internetach. 

Oczywiście to jest tylko moja opinia, każdy może mieć ją w d***e, nasrać na nią i w ogóle, ale jak dla mnie to jest cała prawda.

Tylko nie pisać, bo z kolegą uczymy się. Jak się uczycie to kuźwa wstawcie odbugowany serwer, a nie jakieś gówno poszukajcie testerów czy coś i jak ogarniecie coś to wstawcie to, zamiast "hurrra odpaiłem, dobra teraz na mpc bo udało mi się zrobić własny serwer jestem zarąbisty' pozdro dla takich typków.

Oczywiście to się tyczy wszystkich tych para-serwerów. Nie tylko tego, ale mnie tu natchnęło i napisałem, bo nie długo to bedą tutaj serwery jak w minecraft'cie

Pozdrawiam Rolnik ;)

Opublikowano

To ja proponuje  wziąć elite z mpc co OGARNIA!, zrobić jeden konkretny polski prywatny server, a nie wstawiacie milion serwerów gdzie gra w porwycha 6 graczy (pewnie + administarcja), bugów jest nasrane jak u mnie w chlewni, nie ma zabezpieczeń, albo są takie, że taki ja bym je złamał.

Albo nie róbcie w ogóle i grajcie na takim nexusie- serwerze zrobionym przez ludzi którzy co nie co wiedzą jak postawić prywatny serwer. Bo tylko zajmujecie miejsca w internetach. 

Oczywiście to jest tylko moja opinia, każdy może mieć ją w d***e, nasrać na nią i w ogóle, ale jak dla mnie to jest cała prawda.

Tylko nie pisać, bo z kolegą uczymy się. Jak się uczycie to kuźwa wstawcie odbugowany serwer, a nie jakieś g****o poszukajcie testerów czy coś i jak ogarniecie coś to wstawcie to, zamiast "hurrra odpaiłem, dobra teraz na mpc bo udało mi się zrobić własny serwer jestem zarąbisty' pozdro dla takich typków.

Oczywiście to się tyczy wszystkich tych para-serwerów. Nie tylko tego, ale mnie tu natchnęło i napisałem, bo nie długo to bedą tutaj serwery jak w minecraft'cie

Pozdrawiam Rolnik ;)

Offtop

Ta już widzę jak ta "elita" to robi..

Ale prawda, za dużo jest tych śmieciowych serverów.

Opublikowano

No nie wiem ilu to ogarnia i jakie są stosunki między nimi, ale udało by im się bez problemu.

Btw Ciebie napewno w tym składzie nie widzę.

Opublikowano

nie polecam serwera.. zaraz pewnie padnie a do tego jeżeli mają w teamie gogoegi (dextera) to tym bardziej nie zagram i tym bardziej nie polecam :P dla tych którzy chcą tam wbić to zastanówcie się jeszcze raz bo tylko stracicie swój czas :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...