Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MillionWar

MillionWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić prywatny serwer o nazwie MillionWar który wraz z kolegą z Niemiec robiliśmy już jakiś czas

http://www.millionwar.tk/

- nasza strona

https://mega.co.nz/#!rp0UXSBY!uHKwnxkjcv6-Qq1hIRzDMVUNK-2RHHOBX3_wrzxkN1o

- download clienta

https://www.virustotal.com/pl/file/74363a4f94704634accc010379927d2a83a3011e6ff078e3c8fbe8a4995cee0c/analysis/1411300551/

- skan clienta

Screen potwierdzający że ów serwer działa :D
post-1254594-0-59764600-1411263130_thumb.jpg

// dodaj scan downloadu || areq94pl

post-1254594-0-33713700-1411260715_thumb.jpg

Opublikowano

Zapewne korzystacie z upublicznionych plików serwerowych, które są już dogłębnie przebadane przez wszystkich znanych mi koderów (ToXiiC, CodeDragon, Sirosix, Kazbah, Cyno, StackOverflow oraz oczywiście przeze mnie) ze środowiska WarRock'a. Szczerze życzę powodzenia jeżeli nie usunęliście pewnych błędów w kodzie źródłowym emulatora serwera, gdyż jest w nim cała masa luk, które można w ciekawy sposób wykorzystać.

Btw. DexterPL? Czyżby pod tym nick'iem krył się Gogi?

Opublikowano

Zapewne korzystacie z upublicznionych plików serwerowych, które są już dogłębnie przebadane przez wszystkich znanych mi koderów (ToXiiC, CodeDragon, Sirosix, Kazbah, Cyno, StackOverflow oraz oczywiście przeze mnie) ze środowiska WarRock'a. Szczerze życzę powodzenia jeżeli nie usunęliście pewnych błędów w kodzie źródłowym emulatora serwera, gdyż jest w nim cała masa luk, które można w ciekawy sposób wykorzystać.

Btw. DexterPL? Czyżby pod tym nick'iem krył się Gogi?

Kasma jak dla mnie to ten serwer po 2-3 miesiącach max padnie

Opublikowano

Kasma jak dla mnie to ten serwer po 2-3 miesiącach max padnie

@MeSSiLegend o ile przypadkiem nie szybciej. Jednakowoż nikomu nie życzę źle, niech sobie realizują ten projekt. Przeszkadzać nie mam zamiaru, bo niby co miałbym tym osiągnąć? Jedyne co bym zdobył to opinię debila, który nie potrafi konkurować z innymi i musi ich zniszczyć. ;)

Opublikowano

@MeSSiLegend Jedyne co bym zdobył to opinię debila, który nie potrafi konkurować z innymi i musi ich zniszczyć. ;)

A potrafisz? Każdy Twój post na temat prywatnego servera jest w stylu: a czy zrobiłeś to, a może zabezpieczenia a może coś tam jeszcze? Nikomu źle nie życzysz? Najlepiej to niech wszystkie prywatne serwery upadną a zostanie tylko 'Twój'. Pozdrawiam.

PS. Mniej ukrytego jadu w Twoich postach.

Opublikowano

A potrafisz? Każdy Twój post na temat prywatnego servera jest w stylu: a czy zrobiłeś to, a może zabezpieczenia a może coś tam jeszcze? Nikomu źle nie życzysz? Najlepiej to niech wszystkie prywatne serwery upadną a zostanie tylko 'Twój'. Pozdrawiam.

PS. Mniej ukrytego jadu w Twoich postach.

@suchy203 Chcesz zobaczyć mój "jad"? Proszę bardzo, podam ci jego próbkę.

O czym ty w ogóle do mnie piszesz? Pytam, bo jestem ciekaw tego co się na tym forum dzieje, a chyba mam do tego prawo czyż nie? Czy byłbyś tak uprzejmy i mógłbyś przytoczyć mi choćby jedno zdanie w którym piszę, że nie dam im żyć?

Poza tym... Wydaje mi się, iż nie znasz do końca moich możliwości. Gdybym naprawdę chciał, w kilka godzin mogę wytępić, wraz z Ivanem, wszystkie malutkie projekty prywatnych serwerów. Wierz mi na słowo, bo demonstrował tego nie będę, gdyż nie mam w tym żadnego wyższego celu. 

Oto przykład [włamanie do bazy danych, nieistniejącego już serwera - ciekawe dlaczego (ah, główny administrator ukradł kod źródłowy naszej strony), WarShock].:

706501411316754195558.png

By the way. Chciałbym cię uświadomić, iż jestem jednym z głównych administratorów, a co za tym idzie właścicieli, projektu NexusWar. Jak możesz się domyślić, jest to moja odpowiedź na ten kawałek twojej wypowiedzi: 'Twój'.

Ah, zapomniałbym... Zwroty grzecznościowe piszemy z dużej litery tylko w pismach oficjalnych np. podanie.

Przepraszam za tę wypowiedź, lecz gdy ktoś...:

• przejawia wobec mnie agresywne zachowania;
  • bezpodstawnie oczernia moją osobę;
  • próbuje mi wmówić coś, co jest łgarstwem;

... muszę pokazać, iż nie dam sobą pomiatać.

Opublikowano

@suchy203 Chcesz zobaczyć mój "jad"? Proszę bardzo, podam ci jego próbkę.

O czym ty w ogóle do mnie piszesz? Pytam, bo jestem ciekaw tego co się na tym forum dzieje, a chyba mam do tego prawo czyż nie? Czy byłbyś tak uprzejmy i mógłbyś przytoczyć mi choćby jedno zdanie w którym piszę, że nie dam im żyć?

Poza tym... Wydaje mi się, iż nie znasz do końca moich możliwości. Gdybym naprawdę chciał, w kilka godzin mogę wytępić, wraz z Ivanem, wszystkie malutkie projekty prywatnych serwerów. Wierz mi na słowo, bo demonstrował tego nie będę, gdyż nie mam w tym żadnego wyższego celu. 

Oto przykład [włamanie do bazy danych, nieistniejącego już serwera - ciekawe dlaczego (ah, główny administrator ukradł kod źródłowy naszej strony), WarShock].:

706501411316754195558.png

By the way. Chciałbym cię uświadomić, iż jestem jednym z głównych administratorów, a co za tym idzie właścicieli, projektu NexusWar. Jak możesz się domyślić, jest to moja odpowiedź na ten kawałek twojej wypowiedzi: 'Twój'.

Ah, zapomniałbym... Zwroty grzecznościowe piszemy z dużej litery tylko w pismach oficjalnych np. podanie.

Przepraszam za tę wypowiedź, lecz gdy ktoś...:

• przejawia wobec mnie agresywne zachowania;
  • bezpodstawnie oczernia moją osobę;
  • próbuje mi wmówić coś, co jest łgarstwem;

... muszę pokazać, iż nie dam sobą pomiatać.

@Kasma nie ładnie się zachowałeś, nie powinieneś tak najeżdżać na niego bo tylko wyraził swoją opinie o Tobie.

@AV Macie jakiegoś hs'a?

Opublikowano

@Kasma nie ładnie się zachowałeś, nie powinieneś tak najeżdżać na niego bo tylko wyraził swoją opinie o Tobie.

@1361622928-U485574.pngNyheq tak wiem o tym, nie powinienem był w takim stopniu wyrażać swojego oburzenia. Tym wpisem dałem się wszystkim poznać od tej wrednej strony, a ta jest wyjątkowo okrutna.

@1361622928-U485574.pngMillionWar bardzo dobrze, iż macie antycheat'a, gdyż jest to naprawdę przydatne narzędzie. Wiem z własnego doświadczenia, bo można wyłapać nim naprawdę wiele, choćby:

• Game Booster;
  • Cheat Engine;
  • oraz oczywiście wszelkie cheat'y.
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNyheq tak wiem o tym, nie powinienem był w takim stopniu wyrażać swojego oburzenia. Tym wpisem dałem się wszystkim poznać od tej wrednej strony, a ta jest wyjątkowo okrutna.

@1361622928-U485574.pngMillionWar bardzo dobrze, iż macie antycheat'a, gdyż jest to naprawdę przydatne narzędzie. Wiem z własnego doświadczenia, bo można wyłapać nim naprawdę wiele, choćby:

• Game Booster;
  • Cheat Engine;
  • oraz oczywiście wszelkie cheat'y.

@Wredna pls

@Kasma

Dlaczego HS miałby wykrywać Game Booster'a i w jakim celu? Przecież on tylko usuwa zbędne procesy i nie ułatwia rozgrywki.

Opublikowano

@Kasma

Dlaczego HS miałby wykrywać Game Booster'a i w jakim celu? Przecież on tylko usuwa zbędne procesy i nie ułatwia rozgrywki.

Uwierz mi, iż ułatwia. Nie bez powodu jest uznany za wspomagacz i korzystanie z niego, wiąże się z blokadami kont.

#Edit

Remember - GameBooster is not allowed in WarRock [illegal programs] . You can get ban permanently for this!

Opublikowano

Jeśli to spam to przepraszam z góry ale chciałbym poznać opinię o moim serwerze gdyż o OfficeWar prawie każdy wypowiada sie negatywnie chciałbym wiedzieć czy mój również uważany jest za gówniany serwer czy też ma jakieś szanse?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Grałem chwilkę, i mogę stwierdzić, że nie jest tak gówniany jak piszecie. Kasma i inni tak piszą bo są już doświadczeni i wiedzą co i jak robić. Ten serw dopiero zaczyna, może upaść po tygodniu/miesiącu a może potem wyrosnąć na takiego Nexus'a. Nigdy nic nie wiadomo.

yiWCsl1.png
Opublikowano

kasma juz jestes debilem nie musisz juz nawet nic robic wszedzie sie udzielasz daj spokój człowieku...

Kolego kasma to jeden z najlepszych polskich techników od wr to co masz spine pewno nawet nie wiesz o czym on gada w każdym poście :) Więc pzdr

Opublikowano

kasma juz jestes debilem nie musisz juz nawet nic robic wszedzie sie udzielasz daj spokój człowieku...

@TeRrOr1906 raporcik za obrazę mojej osoby już wysłany. Nie wiem jakim prawem pozwalasz sobie na nazywanie mnie debilem... Jeżeli ktoś miałby nazwać tutaj kogoś "debilem", to tego określenia mógłbym użyć ja, ale tego nie robię, w twoim kierunku. Napisana przez ciebie wypowiedź nie ma jakiejkolwiek spójności, brak w niej interpunkcji... (- to jest powód). Chcąc ze mną konwersować, naucz się trochę kultury w stosunku do innych osób, bo ludzi twojego pokroju nikt nie bierze na poważnie... (- to taka złota rada). Tymczasem, żegnam.

Opublikowano

Nie grałem, tylko znam gogiego (dexter) może ktoś go zna z ts'a z montany. Ale to jest człowiek o takim charakterze, że jak go chłopie nie sprowadzisz do pionu to ten server doturla się na biedę max 1 miech ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...