Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry - temat zbiorczy.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie)

Typ: Rpg

Twój opis: Jakieś fajne Rpg Anime może być nawet na konsole

Opublikowano

Witam,

Próbuje sobie przypomnieć jedną ze starych gier, jednak ciężko mi to idzie. Postaram się opisać ją.

Wcielaliśmy się w postać pracownika. Plansz było wiele. Głównym celem gry było sabotowanie biura, czynności jakie mogliśmy robić to na przykład zniszczyć automat, lodówke, stłuć akwarium z rybami lub wlać tam atrament, przedziurwić kondomy szefa, zniszczyć lustro, zabrać papier toaletowy z ubikacji lub rozrzucić go po kabinie, zamknąć pracownika w kabinie, zepsuć automat z kawą, skserować swój tyłek w skanerze, zniszczyć długopisy, sformatować dysk C:/ w komputerze, roztargać obrazy/plakaty i wiele innych rzeczy.

Gdy przyłapał nas jakiś pracownik musieliśmy powtarzać jego zdania, na takiej zasadzie to działało jak w grze logicznej ''4 kolory'' - trzeba było zapamiętać dany wzór/kolor i powtórzyć go.

Nie wiem jak bardziej sprecyzować tą grę, ale jeżeli komuś się kojarzy to proszę o podanie nazwy tej gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukam gry w Stylu Gothic/Diablo w której nie masz Łuku itp itd tylko strzelby (bronie Palne) chodzisz po mapie robisz questy itp. 

prosze o takie propozycje gier na Skrzynke zeby tutaj nie smiecic

Opublikowano

Szukam gry w Stylu Gothic/Diablo w której nie masz Łuku itp itd tylko strzelby (bronie Palne) chodzisz po mapie robisz questy itp. 

prosze o takie propozycje gier na Skrzynke zeby tutaj nie smiecic

Nie wiem czy to może być ale gra taka przygodowa/RPG w której masz mieczyk i broń palną : Dishonored

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typ: samochodowe
Twój opis: Szukam gierki, w której będę mógł luźno pojeździć po mieście samochodem na kierownicy.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Rok wydania: Obojętnie

Opis: szukam jakiejś gry pvp coś typu metin cabal znacie coś?

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Typ: Strategia,
Twój opis: (Chodzi o konkretną grę) Chodzi mi o konkretną grę w którą dawno grałem ale nie pamiętam jej nazwy.Była to gra strategiczna gdzie można było grać albo ludzmi albo obcymi (z takimi dużymi mózgami, z tego co pamiętam) Pamiętam też że można było budować na Haubice :D Tak mało pamiętam z tej gry ale chciał bym w nią znów zagrać, jest to stara gra zważywszy że grałem w nią z 12 lat temu.Prosiłbym abyście podawali tytuły takiego rodzaju gier bo może któraś z nich okaże się właśnie tą grą :D 

Daje lajki itp. co kto chce

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie) do 2005r.

Typ: sport

Twój opis: Jakieś 10 lat temu grałem w mini gre hokeja, grało się orłami chyba. W tle pogrywała jakaś muzyka.

Opublikowano

Typ: Nietypowa

Twój opis: Szukam gry która różni się od tych najpopularniejszych, bo większość jest identyczna, podam pare tytułów, ale nie chodzi mi o grę podobną do nich, tylko coś co jest inne i dobre jak np. the binding of isaac, darkest dungeon. Dodam jeszcze że mój komputer nie jest jakiś najlepszy, więc dobrze by było żeby taka gra nie miała za dużych wymagań

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

@arnan1999

Dead Island, Left4Dead, The Walking Dead (jeżeli lubisz gry fabularne to pozycja obowiązkowa), State of Decay.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

rok wydania gry: byle grafika była ustarczająca ale nowe tytuły też w porządku

typ: rts, rpg, tycoon, obojętnie

wymagania: obojętnie

Szukam gry w której mógłbym się nad kimś pastwić

zarządzanie obozem koncentracyjnym, więzieniem w którym mogę robić co chcę, przeprowadzanie eksperymentów na ludziach, żeby było dużo opcji mordu i dużo cierpienia np możliwość zagazowania, utopienia, spalenia, smażenia, wieszania, nabijania na pal itd

fajnie żeby były tam jakieś rodziny żeby można było patrzeć na ich rozdzielanie albo żebym mógł zamykać rodziców w pomieszczeniu gdzie coś robię ich dzieciom lub na odwrót

chciałbym żeby było brutalnie, żeby była krew

fajnie jakby można było gwałcić ale to nie wymagane

żeby można było torturować a nie od razu zabijać, okaleczać itd a wracając do eksperymentów fajna by była zabawa genami, chorobami, mutowaniem ew zszywaniem kilku ludzi ze sobą  :) (plague inc odpada)

może coś gdzie wcielamy się w brutalnego boga, albo zarządcę jakiegoś obozu koncentracyjnego

coś żeby było czuć dominację nad tymi świnkami 

uwierzcie mi że szukałem długo  :P ale jak widać nie takie gry brutalne jak się wszędzie mówi

PS: simsy odpadają -_- ewentualnie może być gra która jest o czymś innym ale umożliwia część z tych opcji, ja też mam wyobraźnię więc mogę sobie wyobrażać że oni tam mają rodziny itd ale fajnie by było gdybym nie musiał  :P np grałem w minecrafta to zabawiałem się tak z npc'tami a w twierdzy podpalałem chłopów sojusznika więc mogę się zadowolić półśrodkami, może rts w którym można stworzyć kolonię i nałożyć na nią horendalne podatki żeby w końcu chodzili bez ubrań i zjadali się nawzajem?

Opublikowano

grałem w obie te gry wolałbym coś świeższego

swoją drogą rynek jest dość mały jeśli nie zerowy... chyba coś pomyślę o zrobieniu czegoś takiego w unity ale na razie, ma ktoś inne propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...