Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry - temat zbiorczy.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, aby zapobiec spamowi zrobiłem ten temat. Tutaj możesz się pytać o grę, w którą kiedyś grałeś/chcesz zagrać, ale jej nie pamiętasz.

W temacie obowiązuje ten wzór podany niżej, posty bez niego będą uznane jako spam:

Rok wydania gry: (Opcjonalnie)
Typ:
Twój opis:
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typ: Drift, symulator driftu coś w tym stylu
Twój opis: Szukam fajnej luźnej gierki samochodowej w której będę mógł pojeździć sobie autkiem (nie na wyścigi) i polatać trochę bokiem na kierownicy ;) Life for Speed odpada, podawajcie inne propozycje ;]

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie)Typ: Drift, symulator driftu coś w tym styluTwój opis: Szukam fajnej luźnej gierki samochodowej w której będę mógł pojeździć sobie autkiem (nie na wyścigi) i polatać trochę bokiem na kierownicy ;) Life for Speed odpada, podawajcie inne propozycje ;]

Jak luźna to polecam symulator nauki jazdy. ;)

Opublikowano

To nic takiego nie znajdziesz. Fajne drifty są w NFS Most Underground 2 i Carbon jako zawody. Drifty są naprawdę świetne. W NFS Carbon nie ma przeciwników na trasie.  W NFS Carbon i underground 2 są drifty w kanionach. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typ: rpg/fps( bardzo nie ma znaczenia)
Twój opis: Długa wciągająca fabuła, klimaty post apokaliptyczne, system upgrade( nie obowiązkowo ale lepiej żeby był), łatwa do spiracenia, chodzi bez probelmu na win7( lub sposób by chodziła bez problemu)

b6b78815.png

Opublikowano

Typ: rpg/fps( bardzo nie ma znaczenia)

Twój opis: Długa wciągająca fabuła, klimaty post apokaliptyczne, system upgrade( nie obowiązkowo ale lepiej żeby był), łatwa do spiracenia, chodzi bez probelmu na win7( lub sposób by chodziła bez problemu)

Fallout, Killzone, Dead Frontier, Dead Island (Polska produkcja).

Opublikowano

Typ: Klimaty GTA
Twój opis: Coś w podobie do GTA, o dobrej fabule i grafice podobnej do GTA IV, obie części Mafii przeszedłem i bardzo fajnie się przy nich bawiłem lecz jedyne co brakowało mi w tej grze to motocykli (to na pierwszym miejscu) i rozbudowanego trybu walki wręcz. Prosiłbym aby w propozycjach były ty dwie rzeczy uwzględnione.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

saint row 3 chyba się łapie w podobne kilmaty gta,

Fallout, Killzone, Dead Frontier, Dead Island (Polska produkcja).

Killzone odpada bo trochę kosztuje a kampania chwile na ps3, dead island mi coś nie pod pasowało, a co do fallouta którego polecasz konkretnie bo jest ich kilka.
Ogólnie szukam długiej i ciekawej gry może być coś w stylu Far cry3 lub AC,

b6b78815.png

Opublikowano

saint row 3 chyba się łapie w podobne kilmaty gta,

Killzone odpada bo trochę kosztuje a kampania chwile na ps3, dead island mi coś nie pod pasowało, a co do fallouta którego polecasz konkretnie bo jest ich kilka.

Ogólnie szukam długiej i ciekawej gry może być coś w stylu Far cry3 lub AC,

Jak coś w AC to polecam Thief. Fallout 3 jest najbardziej klimatyczny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok wydania gry: 2005+
Typ:Coś podobnego do the guild II czyli coś w stylu strategii i cRPG
Twój opis:Gra podobna do the guild II  :D

Opublikowano

Rok wydania gry: 2005+

Typ:Coś podobnego do the guild II czyli coś w stylu strategii i cRPG

Twój opis:Gra podobna do the guild II  :D

The Settlers.

Opublikowano

Rok wydania gry: nie jest dla mnie ważny (ale oczekuje w miarę dobrej grafiki)

Typ: Fps survival horro

Twój opis:Gra podobna do Metro 2033/last light

OutLast, Silent Hills.

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie) xxxx
Typ: Strategia wojenna.
Twój opis:Witam szukam pewnej gry nie znam jej nazwy ale pamiętam mniej więcej co w niej było.

Była to gra strategiczna,wojenna. Mniej więcej grało się Amerykańską/Brytyjską armią,były dwa scenariusze,Zieloni i niebiescy ,przeciwko Niemcom,gra zaczynała się że był ostrzał na plaże a promy z armią przybijały na brzeg... co mogę jeszcze dodać...

Były takie komendy jak..

Załadowano amunicje przeciw pancerną albo strzelać do wszystkiego co się rusza.

Dodam jeszcze że gra kończyła się jak wróg wybił całą jednostkę,armię.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie) xxxx

Typ: Strategia wojenna.

Twój opis:Witam szukam pewnej gry nie znam jej nazwy ale pamiętam mniej więcej co w niej było.

Była to gra strategiczna,wojenna. Mniej więcej grało się Amerykańską/Brytyjską armią,były dwa scenariusze,Zieloni i niebiescy ,przeciwko Niemcom,gra zaczynała się że był ostrzał na plaże a promy z armią przybijały na brzeg... co mogę jeszcze dodać...

Były takie komendy jak..

Załadowano amunicje przeciw pancerną albo strzelać do wszystkiego co się rusza.

Dodam jeszcze że gra kończyła się jak wróg wybił całą jednostkę,armię.

Wydaje mi się, że chodzi Ci o Company of Heroes.

Opublikowano

Wydaje mi się, że chodzi Ci o Company of Heroes.

To jeszcze nie to,postacie miały polski dubbing,i to ani to ani druga część tego na yt oglądałem i wynika że na 100% nie to :<.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

To jeszcze nie to,postacie miały polski dubbing,i to ani to ani druga część tego na yt oglądałem i wynika że na 100% nie to :<.

To ma polski dubbing. Ja mam 1 i wszystko jest po polsku. ;)

Opublikowano

To ma polski dubbing. Ja mam 1 i wszystko jest po polsku. ;)

Ale ta gra była taka że miałeś fabułę mogłeś grać kampanią zielonych albo niebieskich :).

Wiem że na 100% zaznaczałeś wojsko,i gadali jak ustawiłeś,załadowano amunicje pancerną tak mówili wszyscy żołnierze.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Rok wydania gry: 2011+

Typ:Coś jak Need for Speed
Twój opis:
Może być nawet Need for Speed, tyle że prosiłbym o takie części gdzie jest free ride, czyli taka luźna jazda po mieście, oraz aby można było tuningować samochód.

Twój opis:
Może być nawet Need for Speed, tyle że prosiłbym o takie części gdzie jest free ride, czyli taka luźna jazda po mieście, oraz aby można było tuningować samochód.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Twój opis:Może być nawet Need for Speed, tyle że prosiłbym o takie części gdzie jest free ride, czyli taka luźna jazda po mieście, oraz aby można było tuningować samochód.

Twój opis:Może być nawet Need for Speed, tyle że prosiłbym o takie części gdzie jest free ride, czyli taka luźna jazda po mieście, oraz aby można było tuningować samochód.

Need For Speed Hot Pursuit - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...