Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychic-Doom Legendarny serwer powraca, since 2003!

Reksiu15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam zapraszam ! Arena równiez tutaj działa ! PVP eventy cały czas jak i również Hide and seek czy dropy codziennie ! Aż dziwie się czemu tak mało cały czas Nas tu jest, ile można siedzieć na tej marnej kopi Brudasa?

screenu.jpg

Opublikowano

Gdybyś jednak chociaż troche się zainteresował to byś korzystał z areny w 100% darmowo. Nawet jeśli ludzie nie siedzą na tej arenie, to zawsze ale dosłownie ZAWSZE ktoś pomoże, ludzie wręcz piszą na poście WHO NEED PARTY?. 

Na tym serwerze administracja sie Tobą interesuje, gdy zaczynasz gre tym bardziej mam wrażenie, że wręcz za dobrze jest na start. Więc te opinie wyssane dosłownie z dupy skreślam w tym momencie.

Jak mówie moja gildia jest cały czas aktywna, teraz średnio po 5-8 online.

Załączam screeny aby obalić wszelkie mity, 1 screen zaczynam od arena eventa itd :) 

arena_event.jpg

drop_oskar.jpg

image.jpg

exp_icarus.jpg

tarkan.jpg

ft3sx.jpg

Zapraszam wszystkich serdecznie, nie liczą sie resety liczy sie ten stary piękny klimacik Psychica oraz ludzie :)

Pozdrawiam Gazowany, Gazowanyy    GWARDIA !

Opublikowano

Pvp kolego głównie :) Oraz chęć pogadania pośmiania się ze znajomymi 

Dzisiejsze foto z race eventa :)

race.jpg

Opublikowano

Dokładnie ziomeczku grywało się i gra się nadal ! Pod postem załączam fotke z dzisiejszej aktywności gildi aby pokazać, że jest z kim grać :)

gildia_gildia.jpg

najlepszy_team.jpg

GWARDIA !!!

Opublikowano

Witam Forumowiczów :),

Również gram i szczerze polecam. Eventy, GM praktycznie cały czas dostępni więc zawsze jest do kogo się zwrócić o pomoc. Po za tym, a raczej przede wszystkim miła atmosfera i dużo dobrej zabawy :) Dodam, że na początku też sceptycznie podchodziłem do gry, bo mało graczy spotykałem ale z czasm sytuacja się rozwineła. Teraz zawsze jest z kim pogadać i się pośmiać. Guildia urosła, a co istotne ludzie na poziomie;) Zapraszam chętnie pomogę :) MOIZ;)

• 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...