Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychic-Doom Legendarny serwer powraca, since 2003!

Reksiu15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz do mnie w grze. Reksiu to Ci pomogę, przyjmę do guild.

/move lorencia

/move davias

/move noria

/move losttower1 2 3 4 5 6 7

/move atlans

/move tarkan

/move icarus

/move dungeon

itd.

Spoty musiałbym Ci w grze pokazać.

Opublikowano

to, ze /move to ja wiem... tylko nie wiedzialem czy do np devias2-3 mozna sie dostac (na starych privach byly tam mega spoty, np przy zamku itd.

zawiodlem sie brakiem spota w atlans po prawej i lekko w gore od wyjscia.. :P

jak bede w grze, to poszukam Ciebie i napisze, dzieki za pomoc. ;)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, aby zagrać trzeba ponownie pobrać clienta. Jest to związane z porannymi zmianami na serwerze, usunięty ring z lorencii, powrót PK MPCforum do davias. Głównie wracamy do zasad z 2003r. jakie panowały na starym serwerze, na którym potrafiliśmy spędzać całe dnie :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

reksiu co za bzdety piszesz :) zgadzam sie serwer na nowo postawil CYNDRE tylko ze on stoi od jakichs 5-7 miesiecy :) a nie od 3-4 lat , bo jedynie co zrobil jakis krok do przodu to BRUDAS  jak upadl stary PSYCHIC :)  A SERWER POSTAWIONY PRZEZ brudasa stoi okolo 3-4 laut wiec po co tu ludzi oszukiwac?

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze gram od wczoraj i nie zauwazylem jeszcze ani jednego gracza, szczerze mowiac odechciewa sie grac, na serwerze brudasa miałem zbudowany juz swoj fundament, tutaj wszystko trzeba budowac od poczatku a do tego ludzie nawet nie pomogą, ciężko nawet o es scrolle. Jeśli grają jeszcze jacyś ludzie z forum piszcie PowerAbuse.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma wirusów jedynym problemem jest Twój antywirus.

Ja podjąłem jednak próbe gry na tym serwerze i wyszlo mi to na dobre. 

Stworzylem polską gildię, zapraszam wszystko nowych graczy do dołączenia, pomogę dam party i jakies itemki na start.

Pisać nick Gazowany.

Opublikowano

Gildie założył mi wczoraj krall przed godzina 23, do teraz jest ze mną 9 osób, do tego gra jeszcze 3 moich rlów, których nie zdązyło jeszcze dołączyć. Gorąco zapraszam ludzi, mam kontakt z administracją oraz chętnie pomogę każdemu na start.

W dzien gra po 40-60 osob.

Załączam foto gildi. 

http://i59.tinypic.com/2q18ljq.jpg

Pm. Gazowany.

Opublikowano

Wszystko jest w gildi mam ponad 25 osob, często jest ktos aktywny, ludzie pomagają oraz dadzą itemek na start. Tak jest możliwosc donate, wywalczylem nizsza cene dla naszych rodaków na arene i donate packi, możliwosc przelania paypalem, ja przez miesiac grania wbilem 300+ res więc nie jest cięzko. Tak na start dostajesz przy 1 resecie 5k pkt do rozdania i tak zostanie na zawsze przy tworzeniu nowej postaci.

Pisac Gazowany.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam podbijam temat, moja gildia jest cały czas aktywna, posiadamy dużo aktywnych graczy średnio 5+, wieczorami po 10+, jest selekcja ludzie pomagają oraz poratują itemkiem ! Zapraszam wszystkich na stary dobry klimat yo!

Opublikowano

Zapraszam wszystkich, załączam fotke z dzisiejszego PVP Eventa.

Nowy Polski GM: OSKAR

xyz

Polubcie oficjalną strone Psychica na FB, codziennie jakies newsy, promocyjne donate.

event.jpg

Opublikowano

Podbijam topic, zapraszam wszystkich. Oferuje pomoc na starcie wingi+chaosiki na start oraz pomoc w party :) Itemek tez sie znajdzie dla kazdego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...