Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychic-Doom Legendarny serwer powraca, since 2003!

Reksiu15

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co Ci chodzi? Przecież WAIF nie ma tu GMa. To nie jest serwer brudasa. To stary serwer Cyndre, który powstał w 2003 roku. Reaktywacja.

No właśnie! I z kogo gracze maja sie nabijac? :/

Opublikowano

Całkiem fajnie się gra. Tylko jak dla mnie to z tymi spotami troszkę zaniechali bo właściwie to jest jedynie lorka, devias, lt1, tarkan no i icek ale np. lt3/7 nie ma żadnego spota i spędziłem kilka godzin szukając ES'a (którego ostatecznie nie znalazłem :/). W lt7 leci Hellfire, w lt1 leci Flame i jest dysproporcja na jakich mobkach szukać. No o arenie nie wypowiadam się bo 15$ za miesiąc dostępu to śmiech, nawet nie warto się bawić w donate ;).

Opublikowano

Na dniach powstaną spoty w tarkanie, będzie ich znacznie więcej, zaakceptowali moją propozcje. Odnośnie spotów w losttower3/7 wciąż działam, mam jeszcze w planach zaproponować spoty w Atlans1, aby gracze mieli łatwiej. Odnośnie donate, no niestety odstrasza, ale postaram się zniwelować koszty do minimum. Dziś/jutro odbędzie się głosowanie na Polskiego GM, w którym mam zamiar startować. Aktualnie prowadzę rozmowę z Krallem odnośnie spotów, zobaczę co da się zdziałać jeśli chodzi o donate. O wyborze GM jeszcze poinformuję postem ;) Zapraszam do gry! 

Opublikowano

Człowieku jesteś śmieszny. Grałeś na prawdziwym PD? Nie, więc nie pierd*** głupot. Pierwszy serwer był z Kanady i założony przez Cyndre. EU jest reaktywowane przez Polaków i Brudasa...

Opublikowano

No cóż, dla mnie trochę czara goryczy się przelała.. Powód? Nadal spoty są nie zrobione, nadal męczę się elfem (których widziałem może 2-3 na serwerze prócz mnie) bo w Norii jest tylko 1 spot i mobki które respią się co 30 sekund, czy ile tam, a w lorce dla porównania są 4 spoty: budge dragon, spider i 2x Elite Bull Fighter + spory spot z Death Red Dragon które uniemożliwiają przejście do Devias (jak nie zdążysz dobić lvl do BC to jest problem xD). W gildii niewiele osób widać - co do tego to nie wypowiadam się bo każdy ma swoje życie. Ogólnie najbardziej te spoty, zrobione często i gęsto pod SM/MG, właśnie przewaga innych postaci wręcz dobijająca no i brak zmian tak jakby administracja nic sobie nie robiła z tego że jest jak jest. Na tej wersji miejsca dla Elfa najwyraźniej nie ma. (Chyba że jako support ale wtedy musiałby mieć kto go expić)

Opublikowano

No kolejny idiota. Czy czytałeś inne posty? Jest to prawdziwe PD, założyciel Cyndre... Żadna podróbka, reaktywacja starego. Od wielu lat - serwer ma zaledwie 3-4 lata...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...