Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google,Microsoft! Nie za dużo im wolno?

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Google kupiło yt i twitcha. Microsoft kupił minecraft. Co dalej ? Kupią też Valve ? Dla nas graczy są to tylko minusy bo te firmy sobie myślą że wszystko super fajnie. Ja jak narazie nie poczułem żadnego plusa.. Na yt jakieś chore gogle plus a na twitchu jakies dziwne zmiany. W mc co będzie? Inny silnik ? Skiny ? Textury ? Może wogóle grę przerobią i będzie na tym żałosnym Windows Games czy jakoś tak. A wasze zdanie jakie jest ?

Opublikowano

Microsoft kupił Nokie . Moje zdanie jest takie że za pare lat . Wszystko będzie płatne . Bo przecież microsoft musi zarabiać . Myśle o grach na konsole i pc . A w necie skonczy sie piractwo . Teraz google usuwa po xxxxxxxxx stron dziennie z piractwem . A co do mc jest za bardzo kultowy . Jakby go zmieniliby to ludzie by ich zniszczyli .

BUM

Opublikowano

Nie czuje różnicy ani na twitchu ani na yt (poza tym głupim połączeniem).

Jak coś będzie naprawdę się działo to ludzie zareagują na 100% ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kogo obchodzi Minecraft? Niech sobie zdycha. Kogo obchodzi yt? Powstanie coś podobnego. Twitch? To samo.

Kupią Valve? Nie, może najwyżej się jakoś dogadają.

Piractwo? Niech zdycha.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mnie w*****a to, że wypuszczają łatki, bo chcą zarobić na antywirusach i jak potem ja złapię te łatkę to pół dnia nad komputerem siedzę aby przywrócić system etc.  <_<

Opublikowano

Co? Co? Co? Co? Youtube zawsze byl polaczany z kontami google tylko nie z google plusem bo to jest jakis nowy syf. Jesli sie myle to nie najezdzajcie na mnie xD

Opublikowano

Heh zauważylem ze kilka osob napisało że piractwo niech zdycha. Jak zdechnie to nawet muzyczki sobie nie posłuchacie..

Radtor minecraft obchodzi ludzi którzy w niego grają czyli 100 milionów około.

Sennsi masz rację te ich żałosne updaty co rozpierdalają system i potem gra ci chodzi w 15 fps..

Opublikowano

Amazon odkupił twitcha od googla za miliard dolców.

a to nie google od twitcha za miliard?

w takim razie po co mieliby oddawać amazon twitcha za free?

Opublikowano

Microsoft kupił Nokie . Moje zdanie jest takie że za pare lat . Wszystko będzie płatne . Bo przecież microsoft musi zarabiać . Myśle o grach na konsole i pc . A w necie skonczy sie piractwo . Teraz google usuwa po xxxxxxxxx stron dziennie z piractwem . A co do mc jest za bardzo kultowy . Jakby go zmieniliby to ludzie by ich zniszczyli .

naucz sie sam robic cracki i bedziesz samowystarczalny, bedziesz sam sobie crckowal programy, i nie pisz spacji przed kropka, bo to wyglada jakbys byl niespelna umyslu, serio.

tak wgl co z tego ze kupili minecraft? to gra dla gimbusow, zniszczyli by ich? hehe nie

Opublikowano

Heh zauważylem ze kilka osob napisało że piractwo niech zdycha. Jak zdechnie to nawet muzyczki sobie nie posłuchacie..

Radtor minecraft obchodzi ludzi którzy w niego grają czyli 100 milionów około.

Sennsi masz rację te ich żałosne updaty co rozpierdalają system i potem gra ci chodzi w 15 fps..

Posłuchasz sobie muzyki darmowej albo kupisz. Nie są to wysokie ceny.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to fortuna normalnie.

Może i nie fortuna. Ale musisz kupić płytę za ponad 30 zł z której posłuchasz 2 piosenki bo tylko one Ci się podobają. W takim przypadku to już jednak nie za fajnie. 

Opublikowano

Może i nie fortuna. Ale musisz kupić płytę za ponad 30 zł z której posłuchasz 2 piosenki bo tylko one Ci się podobają. W takim przypadku to już jednak nie za fajnie.

Wiecie, ze mozna posluchac radia internetowego? Istnieje wiele stacji komercyjnych, tematycznych.

Jest tez cos takiego jak spotify.

Poza tym piractwo nigdy nie zniknie. Nie wszystko kreci sie w okol google i ms.

gamedevmania.com

Opublikowano

Wiecie, ze mozna posluchac radia internetowego? Istnieje wiele stacji komercyjnych, tematycznych.

Jest tez cos takiego jak spotify.

Poza tym piractwo nigdy nie zniknie. Nie wszystko kreci sie w okol google i ms.

Wiem, że takie serwisy istnieją bo sam korzystam z deezera i muzyki można słuchać za free.. Odniosłem się tylko to tego co wyżej pisali bo niestety w moim przypadku tak by było. (dlatego nie kupuje płyt) Bo nigdy nie podobają mi się wszystkie piosenki z danej płyty a jedynie kilka/ jedna. 

Co do piractwa to też jestem tego zdania. Nie da się chyba wygrać z czymś tak powszechnym.

Opublikowano

Google kupiło yt i twitcha. Microsoft kupił minecraft. Co dalej ? Kupią też Valve ? Dla nas graczy są to tylko minusy bo te firmy sobie myślą że wszystko super fajnie. Ja jak narazie nie poczułem żadnego plusa.. Na yt jakieś chore gogle plus a na twitchu jakies dziwne zmiany. W mc co będzie? Inny silnik ? Skiny ? Textury ? Może wogóle grę przerobią i będzie na tym żałosnym Windows Games czy jakoś tak. A wasze zdanie jakie jest ?

Tak, tyle że youtube od bardzo dawna należał do google, bodajże już 2006 rok (mogę się mylić), wątpie że korzystałeś w 2005 z yt xD, i btw amazon kupiło twitcha ;>

Opublikowano

Tak, tyle że youtube od bardzo dawna należał do google, bodajże już 2006 rok (mogę się mylić), wątpie że korzystałeś w 2005 z yt xD, i btw amazon kupiło twitcha ;>

Ok nalezalo ale sie nie wpierdalało do yt. Piractwo jest i będzie. Mogliby nawet napisac wlasny system jakby piraty nie chodzily na win.

Opublikowano

No nie korzystalem :D

No nie korzystalem :D
Opublikowano

Amazon kupił twitcha boz google się nie dogadali.

Microsoft to była dobra firma wtedy kiedy jeszcze nie było win 8,ponieważ spierdolili wszystko....

Tak samo z nokią - zły wybór. Te windows phone jest słabe,nawet nie można normalnie dzownka zmienić,tylko szperać..

Mogli wybrać HUAWEI lub HTC (lepsze niz Nokia)

Gugel - spierdolili to z tym G+....

jeszcze jedno o microsoft - Microsoft ma minecraft? Koniec ery mc tak czuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...