Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google,Microsoft! Nie za dużo im wolno?

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie ze jedyne wspolnego z ms mam tylko system (oryginalny) a z google email i yt 

wiec reszta mnie nie obchodzi

masz pieniądze? to z nich korzystaj

­

Opublikowano

Google kupiło yt i twitcha. Microsoft kupił minecraft. Co dalej ? Kupią też Valve ? Dla nas graczy są to tylko minusy bo te firmy sobie myślą że wszystko super fajnie. Ja jak narazie nie poczułem żadnego plusa.. Na yt jakieś chore gogle plus a na twitchu jakies dziwne zmiany. W mc co będzie? Inny silnik ? Skiny ? Textury ? Może wogóle grę przerobią i będzie na tym żałosnym Windows Games czy jakoś tak. A wasze zdanie jakie jest ?

>Google kupiło yt i twitcha.

Google nie kupiło twitcha.

>Microsoft kupił minecraft

I co z tego?

>Na yt jakieś chore gogle plus

Google Plus jest świetne, żaluje tego, że nikt go nie używa w polszy.

Opublikowano

kto bogatemu zabroni?

gdybym był właścicielem np. YouTube i ktoś by mi zaoferował za wykupienie praw miliard euro to sprzedalbym to w ch_uj bo ta kasa wystarczy mi na wszystko

Opublikowano

Nikt go nie używa bo jest zbyt popierdolone. Mało kto to ogarnia

Nikt nie używa bo w polszy dominuje fbook, tak jak w rosji VKontakte.

>Mało kto to ogarnia.

No w sumie 2 minuty na włączenie i powiedzenie "o ja p******e jaki ten gugle pluse jest hujowy jebac gugle bob ochroni jutube przed gugle pls" to całkiem dobry sposób na ogarnięcie jakiegokolwiek serwisu.

Opublikowano

Myślicie że monopoly to tylko gra planszowa? Wielkie firmy kupują mniejsze żeby zarobić i tak jak w tej grze planszowej najsilniejszy i najbogatszy wygra. Prosta zasada rynku.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Jako duża firma zarabiająca bardzo dużo kasy wykupują sobie wszystkie mniejsze po to aby sie reklamować co w tym dziwnego ?

Jeśli ci to przeszkadza odkup od nich Mojang gdzie widzisz problem ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jako duża firma zarabiająca bardzo dużo kasy wykupują sobie wszystkie mniejsze po to aby sie reklamować co w tym dziwnego ?

Jeśli ci to przeszkadza odkup od nich Mojang gdzie widzisz problem ?

Nie po to zeby sie reklamowac. Oni dążą do monopolu na rynku - a jak wiadomo jest to zle, dlatego ludziom sie to nie podoba.

gamedevmania.com

Opublikowano

Sorry @RADTOR, nie każdy jest bogatym 15 latkiem któremu rodzice wszystkie zachcianki kupują.

@topic. I co z tego? Mają kasę, niech kupują. Byle nie spierdolili wszystkiego czego dotkną.

Opublikowano

Lipa moim zdaniem, wiadomo, skoro odkupili to chodzi im o większe zarobki/popularność

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

wyjebane mam w minecrafta mogą nawet tą grę usunąć w pizdu

Usunięcie gry minecraft.

Liczy się z tym że pójdą grać w inne gry a zapewne kolega/koledzy polecą lola to z minecrafta na lola = wiecej trolli wtedy będziesz się modlić żeby zrobili 2 minecraft'a. ;)

Opublikowano

Usunięcie gry minecraft.

Liczy się z tym że pójdą grać w inne gry a zapewne kolega/koledzy polecą lola to z minecrafta na lola = wiecej trolli wtedy będziesz się modlić żeby zrobili 2 minecraft'a. ;)

Yyy nie rozumiem. A tych których znam i grają w mc to mówią że lol to jakas porażka. Sama nazwa jak i pokrecony system rozwoju

Opublikowano

A czy to nie amazon kupił twitch? Co do kolockow to na c**j sie przejmujecie? a m$ polecam dobrze sobie radzą, tylko teraz wprowadzić OS z trybem subskrypcji i czerpać pieniążki  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...