Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o seksie przed osiemnastką?

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedni po prostu się bzykają żeby sie zaspokoić a inni z miłości co za róznica jaki wiek owszem jest tzw GIMBUSIARSKA miłośc czy coś tam ale nawet jeśli serio sie kochają to czemu nie ? xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Wszystkie dzieci od 8 roku życia powinny być edukowane z edukacji seksualnej. Pozycje, punkty g itd. Jak sprawić partnerce / partnerowi największą przyjemność itd. Dodatkowo po 15 roku życia powinny być z tego zaliczenia, czyli lodzik - blowjobek, anal itd. 

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

Jedni po prostu się bzykają żeby sie zaspokoić a inni z miłości co za róznica jaki wiek owszem jest tzw GIMBUSIARSKA miłośc czy coś tam ale nawet jeśli serio sie kochają to czemu nie ? xD

gimbusy mają małe pisiory także ich miłośc polega tylko na trzymaniu się za ręke.

niektórzy mają takie glizdy że nawet reką zwalić nie mogę wiec wkładają w zatykacz od długopisa.

@topic

s*x przed 18 normalna sprawaale wiekszosc takich stosunków odbywa sie w klubach lub po alkoholu ale w sumie to jeden chu_j :D

Opublikowano

spoko luzik gimnazjalistki się puszczają typami z golfa 3 ,więc dla mnie to juz żadnego wrażenia nie robi ...

Opublikowano

Wszystkie dzieci od 8 roku życia powinny być edukowane z edukacji seksualnej. Pozycje, punkty g itd. Jak sprawić partnerce / partnerowi największą przyjemność itd. Dodatkowo po 15 roku życia powinny być z tego zaliczenia, czyli lodzik - blowjobek, anal itd. 

Pozdrawiam.

Jeśli marzysz o zaliczeniu z loda to elo.

(Tak wiem że to prowo ale takie c*****e że moje oczy krwawią)

/TOP

Pierwszy raz przed tak w wieku 17 lat jest całkiem spoko ale regularny stosunek zdecydowanie po 18.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kto wymyślił, że seks trzeba uprawiać z miłości? xD Czemu nie dla przyjemności?

Jak obydwie osoby są dojrzałe fizycznie i mają te 16-18 lat to czemu nie? Zdarza się, że 16 latek fizycznie wygląda jak student ale i są sytuacje, że 16 latek wygląda jak 12 latek, bywa. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą.

Opublikowano

S*x, hmm. Jedni robią to dla przyjemności, a drudzy z miłości.

Jedni, robią to z każdą napotkaną panią, panem.

A inni robią to tylko z osobą, którą naprawdę kochają.

Czy to w wieku 15, 18, czy 20 lat nie ma różnicy, jeśli miłość jest prawdziwa to jest dobrze. :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

póki nie mam dzieci się nie przejmuję

Opublikowano

Nie polecam. Choroby i te sprawy. Lepiej poznać choć trochę partnerkę :x

Opublikowano

jakie choroby, o czym wy gadacie, chyba od czegoś są prezerwatywy. zazwyczaj ci co czekają na "miłość" i gadają w tym temacie to dzieci które walą kapucyna na każdym kroku i mają kompleks bycia prawiczkiem, natury nie oszukacie, okres dojrzewania, hormony buzują, taka prawda

Opublikowano

Ja jestem przekonania ze s*x jest niczym szczególnym, cos jak np. granie w tenisa (kto ogladal "To tylko s*x" to wie o czym mowie). Kazdy to musi robic zeby sie zaspokoić i mi by sie np nie chcialo bawic z jakas laska pol roku zeby w koncu mi dala i potem ja rzucić bo nie lubie sie wiązać. Co do wieku to mysle ze 16 lat będzie juz dobrze

Opublikowano

Jak niektórzy piszą że 16 lat będzie dobrze to płakać mi się chce.. przecież wtedy się jeszcze dojrzewa, umysłowo i płciowo.. z resztą, temat nie ma najmniejszego sensu, bo 98% ludzi na tym forum to dzieci z autyzmem, napalone prawiczki, no i nawet nie wiedzą co to jest dziewczyna, według nich to tylko maszyna do ruchania..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak niektórzy piszą że 16 lat będzie dobrze to płakać mi się chce.. przecież wtedy się jeszcze dojrzewa, umysłowo i płciowo.. z resztą, temat nie ma najmniejszego sensu, bo 98% ludzi na tym forum to dzieci z autyzmem, napalone prawiczki, no i nawet nie wiedzą co to jest dziewczyna, według nich to tylko maszyna do ruchania..

pierdolenie na poziomie "dajcie nam swoje pieniądze, a my was ubezpieczymy i będzie fajnie"

ej geniuszu, tylko praktycznie dla każdego faceta do pewnego wieku tak jest, także odbij sobie te swoje teorie

Opublikowano

Chyba lepiej się tego nie da opisać :D

Znamy się z dziewczyną od kilku lat, a jesteśmy 3 miesiące  ale tak czy siak do niczego nam się nie śpieszy, wyjdzie samo z siebie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

pierdolenie na poziomie "dajcie nam swoje pieniądze, a my was ubezpieczymy i będzie fajnie"

ej geniuszu, tylko praktycznie dla każdego faceta do pewnego wieku tak jest, także odbij sobie te swoje teorie

Czy ja wiem, czy dla każdego, ja jakoś potrzeby uprawiania seksu nie mam, ba, nawet nie śpieszy mi się z tym. Kiedyś seks można było uprawiać tylko po ślubie lub po osiągnięciu 18 lat, a teraz nawet 13 latki to robią. Uważam to za żałosne, bo nie robią tego z miłości, tylko dla szpanu "e zenek wczoraj rzem jebaul kaske hcesz filmik bo rzesmy nagrali cheche", lub po prostu z czystego debilizmu (impreza>alkohol>seks>dziecko). Szkoda że już nie ma tak jak kiedyś, a teraz "dzieci robią dzieci"..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak dla mnie spoko. Zaspokojenie potrzeb seksualnych jak najbardziej potrzebne, a gadanie że dziecko itd to beka over9k. Co wy cannot into antykoncepcja?

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi  :rolleyes:

Zgadzam się, ale do wszystkiego trzeba dorosnąć  B)

Prawka kat. B w wieku 15 lat Ci nie dadzą bo masz gówno w głowie tak samo jest z seksem. Do tego trzeba dojrzeć, ale niektórzy myślą, że jak to zrobią tak wcześnie to będą lepsi, dojrzalsi.. 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...