Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolowiec

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

j****y gówniak całe życie w p5 xD

j****a pizda z bickiem 10cm ryjem opryszczonym i k***a bez dziewczyny niczego - najbardziej prawdopodobny opis twojej osoby

siedzisz w g2 na bolu wiec jestes zerem tyle w temacie gowniaku

nie wiem po co jeszcze tutaj shicie sie wypowiadasz. Opowiedz to nam jak fajnie jest byc zerem i grac na bolu.

A nie lepiej nie opowiadaj bo nikt ciebie sluchac nie bedzie pozdro pocwicz

Golda 3 to ja mam na smurfie z kurfa placementow gdzie ty masz troche tych gier pocwicz pozdro joł na łazarskim

ja siedze w g2 ? jak byś nie zauważył to cały czas idę w góre :)

ogólnie współczuje twojej rodzinie że mają takiego zjeba jak ty xD

a tak po za tym przypominam ci że przegrałeś i jesteś 98 ,98 ,98 ,98 ,98, 98 ,98 lalala

Ciekawe ile ty masz latek ni ezdziwilbym sie jakbym ci z latwoscia ryj obil

Zjeba? To nie ja tutaj gram na bolu twoj stary dis byłby zniesmaczony tym ze jego synalek gra na bolu.

Nie pniesz sie jestes gownem i zostaniesz gownem wiec wtf.

Opublikowano

ja siedze w g2 ? jak byś nie zauważył to cały czas idę w góre :)

ogólnie współczuje twojej rodzinie że mają takiego zjeba jak ty xD

a tak po za tym przypominam ci że przegrałeś i jesteś 98 ,98 ,98 ,98 ,98, 98 ,98 lalala

Opublikowano

Jak wybuchnie wojna to my Polacy przegramy jako pierwsi.. sami siebie powybijamy xD

1 zacznie i wszyscy się kłócą ;)

@Casso. - najbardziej mnie rozpier ty.. myślisz że błyszczysz.. jednak jesteś w bardzo dużym błędzie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Bo byliście na tyle zjebani, żeby w to uwierzyć. Typowe Seby z podwórka :/ Skończyły się argumenty chłopie? ^^

Smutne. Idź przegrywaj rankedy dalej w swojej smutnej platynce. Nie ma to jak szukać winy w bolu, za to, że gra się słabo.

Mi takie granie sprawia przyjemność i to jest moja sprawa jak gram.

"swojej smutnej platynce" a ty k***a gdzie jestes? tez w platynie hipokryto.

Dla mnie i dla ciebie to jest wyjebka ale moze są osoby ktore chcą cos w tej grze osiagnac, maja jakies wieksze ambicje w tym aspekcie z jakiegos powodu i rozumiem ze moze ich boleć to ze uczciwa grą i tak nie wybiją sie ponad osoby które oszukuja.

Niestety nic sie z tym nie zrobi, sam uzywam sharpa, no jesli ktos uzywa to czemu ja nie moge. Ale bylbym bardziej za tym zeby nikt tego nie uzywal.

I smiac mi sie chce z ludzi typu selexy i inne pierdoły, ktorzy na bolu czy sharpie wbili smieszne diamenty i robią z siebie bog wie kogo.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jak wybuchnie wojna to my Polacy przegramy jako pierwsi.. sami siebie powybijamy xD

1 zacznie i wszyscy się kłócą ;)

@Casso. - najbardziej mnie rozpier ty.. myślisz że błyszczysz.. jednak jesteś w bardzo dużym błędzie.

Bo obchodzi mnie zdanie jakiegoś randoma, który pewnie siedzi w swoim śmiesznym silverze i narzeka na teamy.

Pls, to jest gra, i spójrzmy prawdzie w oczy - nikt z ludzi na tym forum nie osiągnie niczego więcej poza wbiciem diamonda/challa na bolu, pls

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Po 1 aktualnie nie gram w lola, brak czasu :).

@1361622928-U485574.pngPimp€ konfidenta to szukaj sobie w rodzinie :), albo wyjdź na ulice i spytaj ziomków co to znaczy konfident.

@Edit kończe tutaj dyskusje ;) brak w niej sensu.

w sumie moim zdaniem to powinniście zamknąć ten temat bo zrobiła się tu wojna.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Bo obchodzi mnie zdanie jakiegoś randoma, który pewnie siedzi w swoim śmiesznym silverze i narzeka na teamy.

Pls, to jest gra, i spójrzmy prawdzie w oczy - nikt z ludzi na tym forum nie osiągnie niczego więcej poza wbiciem diamonda/challa na bolu, pls

Unknown, człowiek z tego forum ktory gra teraz w RedWinged

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...