Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolowiec

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo dzisiaj gralem solo q. Picknalem xeratha bo ogolnie fajnie sie gra nim i wgl. Gram sobie gram patrze syndra jakos dziwnie omija moje skillshoty,zadnego nie trafilem mimo ze byly niemozliwe do unikniecia potem kazde skillshoty jej trafione. Przez cala gre evadee i inne gowno. Potem cos tam pierdoli po grze ze niby k***a cassio napierdalalem XDDD Chyba jej sie cos pojebalo ale okej toc ja nigdy cassio w zyciu nie gralem no chyba ze na supporcie jeden raz . Patrze jej profil 52 gier cassio przypadek? Potem mnie flejmili ze zrobielm 0/3 na midzie ale nie odstawalem z farma itd i robilem w c**j,nawet do tego gowna nie podchodzie;lm tylko farmilem z dystansu... No ale ograj bola ... Jako iż obiecałem że wstawie to wstawiam. Ogółem uważać na typa g1/g2 poziom. Mam p5 ale mam c**jowe mmr i wlasnie je nadrabiam...

I jeszcze odp typu na c**j taki temat beda reportowane - > patrz wyzej.

lolking tego gowna http://www.lolking.net/summoner/eune/46168375

638081410534337954367.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiej oczekujesz na to odpowiedzi? Też czasami trafiam na bolowców... dopóki Rito nie wypuści żadnego AntyHacka to trzeba sie z takimi męczyć.

Opublikowano

Jakiej oczekujesz na to odpowiedzi? Też czasami trafiam na bolowców... dopóki Rito nie wypuści żadnego AntyHacka to trzeba sie z takimi męczyć.

Ogólnie moje zdziwienie bo nigdy jeszcze na bola nie grałem więc wstawiłem to gówno cebulowate. Ciekawe jakby bez bola zagrał?

Opublikowano

Hmm... grałem na BoLu jakieś 10 meczy. Chciałem zobaczyć jak to działa, chyba na Ryzie, Katarine, Cassio, Vayne.. i czymś tam jeszcze. Według mnie to strasznie psuje refleks... po tych 10 meczach miałem w ogóle inną koordynacje ruchową niż wcześniej.

Opublikowano

Hmm... grałem na BoLu jakieś 10 meczy. Chciałem zobaczyć jak to działa, chyba na Ryzie, Katarine, Cassio, Vayne.. i czymś tam jeszcze. Według mnie to strasznie psuje refleks... po tych 10 meczach miałem w ogóle inną koordynacje ruchową niż wcześniej.

Co innego grać dla testu a co innego wbijać dywizje na bolu :)

No bicz plz syndra z golda 2 która gra lepiej niż koreanskie challengery XDD

Wierze w c**j.

Opublikowano

Grałem dużo przeciwko Ryzowi na BoLu, który przegrywał przez to, że nie umiał go używać. Brzmi banalnie bo wystarczy trzymać spacje... ale jak sie nie ustawi focusu i w każdym tf focusuje sie tanka to ciężko wygrać. To pokazuje, że większość Bolowców to dzieci którym zależy tylko na wyższej dywizji dla fameu u kolegów.

Opublikowano

nie zapomnijcie o tym, że bol nie wygrywa za was gier, robi tylko perfekt combo a pozostałe 70% to wasze myślenie

Racja. Ale znacznie przyczynia sie do wygranej linii oraz gry. Szczególnie jeśli grasz jakąś Kata itp.

Opublikowano

nie zapomnijcie o tym, że bol nie wygrywa za was gier, robi tylko perfekt combo a pozostałe 70% to wasze myślenie

Lol a evade?

K***a za cholere nie trafisz skillshota jak taki bolowiec to ma -_-

Opublikowano

Lol a evade?

K***a za cholere nie trafisz skillshota jak taki bolowiec to ma -_-

Używam bola i powiem tyle - skrypty do omijania skillshotów nie omijają ich w 100%. Jeśli widać było, że stutterował (chciał iść, ale go blokował bol) po rzuceniu w jego stronę skillshota, to równie dobrze mogłeś go nagrać. Nie używam skryptów do omijania, co najwyżej timery i autosmite.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Piszesz na forum dla cheaterów, że ktoś czituje? I bardzo dobrze, że to robi. Gdyby nie cheaty to bym nie grał w tę grę, bo niby po co?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Piszesz na forum dla cheaterów, że ktoś czituje? I bardzo dobrze, że to robi. Gdyby nie cheaty to bym nie grał w tę grę, bo niby po co?

xDDDDDD, ale z ciebie gangster 100 pro

Używam bola i powiem tyle - skrypty do omijania skillshotów nie omijają ich w 100%. Jeśli widać było, że stutterował (chciał iść, ale go blokował bol) po rzuceniu w jego stronę skillshota, to równie dobrze mogłeś go nagrać. Nie używam skryptów do omijania, co najwyżej timery i autosmite.

Nie chciałbym na takiego ścierwojada grać postacią bez jakiegoś targetowanego CC'ka

Opublikowano

Gdzie jest napisane, że to forum dla cheaterów ? To jest FORUM... tu chodzi o dyskusje na dany temat i pomoc innym. Jeżeli nie grasz bo lubisz tą gre to po co ? Żeby sie polansować dywizją przed kolegami?

Opublikowano

xDDDDDD, ale z ciebie gangster 100 pro

Nie chciałbym na takiego ścierwojada grać postacią bez jakiegoś targetowanego CC'ka

No wiesz, ten skrypt kosztuje 50$, a cracków prawie wcale do najnowszej wersji nie ma. Filmik był ustawiony specjalnie tak, żeby ominęło prawie wszystkie. Jakbyś zobaczył w grze, to byś zrozumiał o co chodzi ^^

poprawka.png

Opublikowano

No wiesz, ten skrypt kosztuje 50$, a cracków prawie wcale do najnowszej wersji nie ma. Filmik był ustawiony specjalnie tak, żeby ominęło prawie wszystkie. Jakbyś zobaczył w grze, to byś zrozumiał o co chodzi ^^

to nie tak że filmik został ustawiony, to jest nowsza wersja która jak narazie nie jest dostepna.

@topic. Ja tam smigam na bolu i sprawia mi to przyjemność kiedy mój bot ma 0-15 a ja wygrywam mecz <3

Opublikowano

No ale co przyszedłeś sie pożalić? czy jaki c**j?

Wiń riot za to ze nie potrafią sobie z tym poradzic.

gra jest czyms co ktos stworzył i jest 10000000% pewnosci ze znajdzie sie druga osoba , bystrzejsza ktora zrobi z ta grą co będzie chciał.
Kazde zabezpieczenie da sie obejsc, nawet to w najpopularniejszej grze na swiecie.

Tez jak mi sie trafi na rankedzie mid czy adc to odpalam sharpa i sobie gierki wygrywam w ten sposob.
Ale to tylko gra wiec carrowanie gier bez cheatow tez nie sprawia mi jakiejs ogromnej przyjemnosci.

a chce miec ramke z diaxa na koniec sezonu <3

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ogólnie moje zdziwienie bo nigdy jeszcze na bola nie grałem więc wstawiłem to gówno cebulowate. Ciekawe jakby bez bola zagrał?

bol w goldzie który co drugą gre pada 10 razy... oklikał cię koleś i spina bo ma bola, nie po prostu jest lepszy od ciebie, a nawet jak ma bola to nic mu nie udowodnisz. Jeżeli myślisz, że bol czy ls to 100% win game to ściągnij sobie i się przekonasz, że to minimalnie ułatwienie które nie ma większego wpływu na rozgrywkę.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ja kilka dni temu grałem na Cassio, która uciekając dziwnym sposobem atakowała zza pleców. Na szczęście posiadam LOLReplay, i Rioto już powiadomione.

A co do takich bolowców, co używają skryptów... Trzeba czekać na antyhack i tyle.

Opublikowano

bol w goldzie który co drugą gre pada 10 razy... oklikał cię koleś i spina bo ma bola, nie po prostu jest lepszy od ciebie, a nawet jak ma bola to nic mu nie udowodnisz. Jeżeli myślisz, że bol czy ls to 100% win game to ściągnij sobie i się przekonasz, że to minimalnie ułatwienie które nie ma większego wpływu na rozgrywkę.

|O k***a typie. Pozdro 600 na łazarskim rejonie dla ciebie. Już pisałem że to był 100% bol bo po grze pisał  że mam ból dupy ,że na bolu mnie rozwalił. W grze już na początku pisałem bol? itd... No ale polaczek prawdopodobnie z mpcforum bo tu pelno gowien uzywajacych bola bo nie ma ja skila zeby grac w ta gre dlatego gra musi grac za nich...  Lolrecordera nie mam wiec nie moglem tego jakos uwiecznic... Chyba ze byl inny sposob nie wiem. Zrozum ze typek ominal kazdego skillshota a unikniecie jego bez bola bylo po prostu prAWie ze nie mozliwe... Np Leci skillshot w niego i dostal k***a ale nie dostla tzn polecialo w jego strone ale tak 1mm zabraklo bo sie ruszyl w jakas strone. I tak przez cala gre. Cale combo zawsze robil perfekcyjnie nie zmissowal niczego... I ty mowisz k***a ze to nie bol? Rozumiem jakbym gral czyms z dashem to bym mogl go ograc no ale xerathem? Bicz plz... Jeszcze ta cassio w top 3 champach... Wyjdz plz

Opublikowano

Dupa boli mocno, co?

Nie masz dowodów - nic nie zrobisz, koniec tematu. Nie udowodnisz mu tego w żaden sposób, dalej będzie robił to co robi. Co do antihacka - już k***a jest, sprawdza RAM komuptera (MKLol wykrywalny, bol bypassed)

poprawka.png

Opublikowano

Chwila moment, autor na BoL'u nie gra,brzydzi się cheatami, ale został ojebany bez mydła na SoloQ i on na 100% jest pewny, że enemy grał na BoL'u. Niby skąd jestes tego tak zajebiscie pewny?
Frajer detected, ograny, i płacze na forum. A bana i tak nie dostanie typ, bo WSZYSTKO da się zrobić bez BoL'a, exploitów do cassio nie ma po jej reworku, używanie skilli "zza pleców" to po prostu szybkie ruszanie myszką. Żal trochę takich ludzi jak autor tematu, no nic ;]

Whw6oFO.png

Opublikowano

|O k***a typie. Pozdro 600 na łazarskim rejonie dla ciebie. Już pisałem że to był 100% bol bo po grze pisał  że mam ból dupy ,że na bolu mnie rozwalił. W grze już na początku pisałem bol? itd... No ale polaczek prawdopodobnie z mpcforum bo tu pelno gowien uzywajacych bola bo nie ma ja skila zeby grac w ta gre dlatego gra musi grac za nich...  Lolrecordera nie mam wiec nie moglem tego jakos uwiecznic... Chyba ze byl inny sposob nie wiem. Zrozum ze typek ominal kazdego skillshota a unikniecie jego bez bola bylo po prostu prAWie ze nie mozliwe... Np Leci skillshot w niego i dostal k***a ale nie dostla tzn polecialo w jego strone ale tak 1mm zabraklo bo sie ruszyl w jakas strone. I tak przez cala gre. Cale combo zawsze robil perfekcyjnie nie zmissowal niczego... I ty mowisz k***a ze to nie bol? Rozumiem jakbym gral czyms z dashem to bym mogl go ograc no ale xerathem? Bicz plz... Jeszcze ta cassio w top 3 champach... Wyjdz plz

oja typ unika skillshotow masakra nawet ikspejk tak nie potrafi on chyba ma wujka w rito... goldzie poćwicz.

to też ściągnij bola i i tak będziesz przegrywał bo bol nie wygra za ciebie gry jak nie masz umiejętności.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Czyzu i ja przez swiat

7133114106084131223467.png

Przegral ale ogolnie, gralem z nim pozniej duo i gra na L# nie na bolu dodatkowo powiem tyle ze spoko gosc :)

Spotkalem go w SoloQ na smurfie ;d

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...