Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolowiec

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bol jest fajny i L# tez granie na hackach w lola sprawia mi wiecej przyjemnosci niz tobie k***s w mordzie hueheuheuheu

sygna max 800 x 200

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oja typ unika skillshotow masakra nawet ikspejk tak nie potrafi on chyba ma wujka w rito... goldzie poćwicz.

to też ściągnij bola i i tak będziesz przegrywał bo bol nie wygra za ciebie gry jak nie masz umiejętności.

święte słowa, program nie wygra ci gry, program da ci mechanike ale to nie wystarczy zeby wygrywac każdą gre.

tzn mowie o poziomie gold+ ja nie raz ogrywałem typów na l# czy bolu, a i nie raz byłem ogrywany na l# przez osobe ktora grala bez cheatow.

Jesli widzisz ze typ ma l# to sie z nim nie bij nie farm, on ze swoimi nieziemskimi mechanikami zle sie wypozycjunuje i elo, cheat mu nie pomoze, a ty sie dobrze wypozycjonujesz i z ludzkimi mechanikami pokerujesz tf i gierke.

rYD9JSA.png

Opublikowano

nie zapomnijcie o tym, że bol nie wygrywa za was gier, robi tylko perfekt combo a pozostałe 70% to wasze myślenie

O właśnie o własnie. A nikt tego  zrozumieć nie potrafi.  Wiem jedno, że BoL i L# zjebał mi mojego już i tak średniego skilla i ciągle mam wrażenie, że mam odpalone Evadee (jak gram bez skryptów) i często nie próbuje omijać skilli bo myślę "ohh leci coś, zaraz skrypt to ominie".

Opublikowano
  • Witaj!

Dowód jest zawsze mile widziany, lecz jeżeli go nie posiadasz możesz nam podać nazwę Przywoływacza podejrzewanego przez Ciebie gracza, dodając krótki opis sytuacji.

Pozdrawiam.

Player Support Riot Games

Do budy leszcze, reportujcie nawet jak kogoś podejrzewacie, tyle w temacie...

Opublikowano

League of Legends ma Anti-Cheata (od niedawna). Ale działał tylko przez parę godzin (tak, BoL był wtedy wykrywalny) w patchu 4.14 bo potem znowu BoL dał nowego bypassa. Bany jak na razie lecą na OCE. Ale spodziewałbym się w najbliższym czasie jakieś fali na innych serwerach. Źródło: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2fu0es/i_am_a_hacker_an_oped_on_hackers_in_league_of/ckcz9io

Dodatkowo bany lecą za reporty prosto do Supportu (z tym, że i tak z dowodem większa szansa na bana dla cheatera), wystarczy ręcznie sprawdzić kto jakie pakiety wysyłał. Normalny gracz w końcu nie wykonuje kilkaset akcji na sekundę :)

Opublikowano

Bol to s**t.. testowałem to ;x juz wolę się wkur na drużynę niż całą przyjemność z gry samemu sobie odbierać ^^

a Bole są z winy Riotu.. nie mam nic do tej firmy ale powinni się ogarnąć i robić anty hacki..

@SneakyRed hm no poczekamy zobaczymy ^^ Riot musi coś zrobić z cziterami, trollami itd..

Mają dobrą Mobe jak się ogarną mogą wyciagnąc na niej o wiele wiele więcej.

Bez ogarnięcia się gracze będą odchodzić i może tego nie widać ale do czasu...

Dużo osób jest tu pewnych siebie :) wystarczy cynk i ktoś będzie was obserwować.. weźmie was z zaskoczenia jak gej heteryka i tyle będzie z gry.

Zresztą Bol gry nie nauczy, a wyccarować w EU też można spokojnie.. już nie jeden Polak to udownił ;) od zera do Chall..

trzeba ćwiczyć tak długo aż trolle i affki będą dla nas obojętne.

@down

Po 1 nie muszę ci nic udowadniać :).

Po 2 nie mam bólu dupy, napisałem tylko swoją opinie dzieciaku.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Bol to s**t.. testowałem to ;x juz wolę się wkur na drużynę niż całą przyjemność z gry samemu sobie odbierać ^^

a Bole są z winy Riotu.. nie mam nic do tej firmy ale powinni się ogarnąć i robić anty hacki..

@SneakyRed hm no poczekamy zobaczymy ^^ Riot musi coś zrobić z cziterami, trollami itd..

Mają dobrą Mobe jak się ogarną mogą wyciagnąc na niej o wiele wiele więcej.

Bez ogarnięcia się gracze będą odchodzić i może tego nie widać ale do czasu...

Dużo osób jest tu pewnych siebie :) wystarczy cynk i ktoś będzie was obserwować.. weźmie was z zaskoczenia jak gej heteryka i tyle będzie z gry.

comment_UOEjDiwOcBJZkXKhA202XbzqzfrDbv7i

A teraz powiedz w jakiej dywizji jesteś, ew. podaj adres to zarzucę maścią na ból dupy xDDDDDDDDDD

Nie dostaniesz bana jeśli nie używasz exploitów, tyle w temacie. 3.999999/4 banów za bola jest za refboty :/ Support nie może za takie coś zbanować, zaraz k***a wezmę jakiegoś random typa z KR chall streamów i zgłoszę go, że za szybko klika xD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@Casso.

Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?

Gdybym miał swojego własnego bot'a, w dodatku płatnego również bym pisał, że jest niewykrywalny itp. itd. Bo zarabiałbym na nim sporo hajsu. Developerzy BoLa przyznali się dopiero do tego, że BoL był wykrywalny podczas patcha 4.14 po paru tematach użytkowników...

O czym to świadczy? Teraz trzeba uważać i tyle. Ktoś już raz wyjaśnił na pewnym forum, że skrypt SafeMovement gówno Ci da, bo zamiast 1000 pakietów na sekundę wyślesz i tak 1000, z tym że Ty nie widzisz już tej płynności bo pakiety na Movement są ograniczone.

Opublikowano

@Casso.

Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?

Gdybym miał swojego własnego bot'a, w dodatku płatnego również bym pisał, że jest niewykrywalny itp. itd. Bo zarabiałbym na nim sporo hajsu. Developerzy BoLa przyznali się dopiero do tego, że BoL był wykrywalny podczas patcha 4.14 po paru tematach użytkowników...

O czym to świadczy? Teraz trzeba uważać i tyle. Ktoś już raz wyjaśnił na pewnym forum, że skrypt SafeMovement gówno Ci da, bo zamiast 1000 pakietów na sekundę wyślesz i tak 1000, z tym że Ty nie widzisz już tej płynności bo pakiety na Movement są ograniczone.

Gówno wiesz, a piszesz. Proszę wypierdalać, w rogu ekranu masz taki 'X', naciśnij śmiało :/

Nie było powodu, żeby pisać o tym, bo był odrazu bypass. Nie można było injectować do gry bola przed updatem wtedy. To nie developerzy się "przyznali" tylko w 4.16 dodali do EULA ten podpunkt z programami trzecimi. Już pokazali, że nie wypuszczą czegoś jeśli będzie za to 100% ban. Jak widać, twój argument to inwalida, bo nikt nie narzeka na bany. Zapraszam na forum bola, nie ma żadnej osoby skarżącej się na bany za pakiety. 

Nie udawaj już tutaj jakiegoś znawcy, bo c***a się znasz :)

poprawka.png

Opublikowano

Dupa boli mocno, co?

Nie masz dowodów - nic nie zrobisz, koniec tematu. Nie udowodnisz mu tego w żaden sposób, dalej będzie robił to co robi. Co do antihacka - już k***a jest, sprawdza RAM komuptera (MKLol wykrywalny, bol bypassed)

Hahha ciebie to pamietam jeszcze jak sie podszywales pod dziewczyne zeby miec GM'a na moim serwerze ahaahah Asuri XDDDDDD

Opublikowano

heheheh pojechałem cię jak gówno , idź tam dalej kręć 4/9 cassio :)

opierdol mi kolbe gównie z p5 xD

Szacun ;d

@AntyWarn

Płaczesz o jednego rankeda jakby to miało zmienić Twoje życie, żałosne.

@Edit

btw czyżu może duo silver czeka. odpisz na skype ;d

Opublikowano

Hahha ciebie to pamietam jeszcze jak sie podszywales pod dziewczyne zeby miec GM'a na moim serwerze ahaahah Asuri XDDDDDD

Bo byliście na tyle zjebani, żeby w to uwierzyć. Typowe Seby z podwórka :/ Skończyły się argumenty chłopie? ^^

Smutne. Idź przegrywaj rankedy dalej w swojej smutnej platynce. Nie ma to jak szukać winy w bolu, za to, że gra się słabo.

Mi takie granie sprawia przyjemność i to jest moja sprawa jak gram.

poprawka.png

Opublikowano

Bo byliście na tyle zjebani, żeby w to uwierzyć. Typowe Seby z podwórka :/ Skończyły się argumenty chłopie? ^^

Smutne. Idź przegrywaj rankedy dalej w swojej smutnej platynce. Nie ma to jak szukać winy w bolu, za to, że gra się jak gówno xDDDDDD

Mi takie granie sprawia przyjemność i to jest moja sprawa jak gram.

Ahahahah "uwierzyć" tylko żę nikt w to nie wierzył bo coś typu "mam rozwalone wejście do mikro" itd XDDD Beke z ciebie mielismy ale cóż.

Typek pojechał na bolu ślepy nie jestem,oglądalem na yt treasery tych gówien więc wiem jak to mniej więcej wygląda.

Coś słabo tam z tobą bol i platyna? Wgl nie wiem jak takie gowno bolowate moze miec cokolwiek na tym forum ja juz dawno bym wyje..al i perma no wiadomo xD Sprawia ci przyjemnosc takie granie huh? To juz okresla cie mianem gowna tak naprawde ale coz dalej jedz na bolu moze kiedys wbijesz tego diamonda ale z bolem to zaden wyczyn :)

Ty wgl to jakiś p**** z ciebie był bo nie dość że pod dziewczyne sie podszywał to potem grał jako dziewczyna z arbuzem O K***A to dobre było XDDD

Jak szukasz chłopca to nie w necie. Tyle w temacie.

@ top : znalazlem nagranie meczu z mk jogo

teraz tylko upne

http://www30.zippyshare.com/v/35566402/file.html

sk : https://www.virustotal.com/pl/file/7db7b54d89477d6d3baffddc42d1d79a45db546e191fbf3d985f71e3be3bd2c8/analysis/1410678535/

Najlepiej przyjrzec sie tymi dodgami przy kazdym moim E :)

Wątpie żeby typ nie jechal na bolu jak pozniej polaczkowal po grze + cassio w top3 + te imposible dodge + zawsze perfekt combo nigdy nie bylo tak ze nie uzyl dfg itd zawsze pamietal o tym.

Opublikowano

Coś słabo tam z tobą bol i platyna? Wgl nie wiem jak takie gowno bolowate moze miec cokolwiek na tym forum ja juz dawno bym wyje..al i perma no wiadomo xD Sprawia ci przyjemnosc takie granie huh? To juz okresla cie mianem gowna tak naprawde ale coz dalej jedz na bolu moze kiedys wbijesz tego diamonda ale z bolem to zaden wyczyn :) 

380621410679522284704.jpg

Skończ już ten temat. Nikogo nie obchodzi, że przegrałeś z jakimś typem na bolu, teraz tylko udowadniasz,  że jesteś typowym płaczkiem. Wow, gość przegrał mida, who cares? XDDD

Nie mam zamiaru już dyskutować. Nawet jeśli używał bola, to nic mu nie zrobisz, bo nie masz dowodów. Taki replay nic nie da

poprawka.png

Opublikowano

ty śmietniku nie potrafisz czytać że to ja grałem ? jesteś tak niedokurwionym dzieckiem że szkoda gadać zresztą jak wszystkie gówna w p5 , miłego grania xerathem 

W c**j trudno jest używać dfg , w combo . Bo jeśli przez całe życie siedzisz w p5 to najlepszego co widziałeś to pseudo smurfa z p4 .

j****y 16latku

dawaj na klaty koxie z neta =)

wiec gadasz ze zawsze pamietasz o dfg a moze to tak ze masz odpalone na tym swoim bolku zeby uzywalo dfg przy combo?

Jestes gownem i tyle w temacie.

- nawet jesli to fejk to i tak ticket juz wyslalem troche moich znajomych tez wyslalo

zawsze mozna sprobowac

ticket ahhahaha xD powodzenia :P

pochwal sie co ci odpisali jesli wogole odpisza

mowie zawsze warto sprobowac

cos kolo 50 ticketow poszlo moze nie duzo ale zawsze moze cos zdzialaja hue

bolowcu zapierdolony

Opublikowano

Ja przez feederów i afków miałem zepsutą grę i masę wk**wu przez niemalże rok, teraz śmigam na vip bolu i karam te szmaty za to co mi robiły :]

Zemsta

@top

Możesz próbować z tym ticketem, ale wątpię, że to coś da. Ludzie, którzy grają na BoL'u według mnie to spierdoliny bez rąk, siedzi taki kadłubek przy komputerze i napierdala pryszczatym czołem w spacebar, a i tak nie może wyjść z plat, beka xD.

Opublikowano

ticket ahhahaha xD powodzenia :P

pochwal sie co ci odpisali jesli wogole odpisza

i nie wiem czy wiesz , że twoi koledzy mogą wyłapać bana

czyzu widze ze poza ts tez jestes taki ofensywny ;D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Ostatnio gralem na smurfie w plat na kate z evade, gralem syndra i ani jednego q nie trafilem, ale i tak ja ogralem, bo jej ten gowniany evade mojego e nie potrafil ominac( wiec robilem e. pozniej q i w), potem zlozylem dfg i nie miala juz jakichkolwiek szans nawet na tych swoich tanich cheatach, :)

Nawet xerathem opartych tylko i wylacznie na skillshotach da rade ograc takie gowna. ;)

Opublikowano

Ja przez feederów i afków miałem zepsutą grę i masę wk**wu przez niemalże rok, teraz śmigam na vip bolu i karam te szmaty za to co mi robiły :]

ciebie widzę już los pokarał bardzo(w szczególności na mózgu) więc w sumie to już nawet cie nie zjade bo szkoda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...