Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Magic Arcadia - prezentacja serwera

Grek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-297028-0-29669700-1410454327_thumb.

Witam, chcę wam przedstawić  prywatny serwer gry Runes of Magic.

Strona główna : https://arcadiarom.com/index.php

Download i rejestracja : xxx

Raty: exp x13

tp x13( aktualnie jest z tym problem ale są kulki rekompensujące to)

gold x13( aktualnie nie działa ale pracują nad tym)

drop x13 ( nie wiem, ale nie jest źle)

Serwer przyjazny dla gracza, jest aktualnie z tego co naliczyłem 6 GM’ów, więc problemy rozwiązywane są na bierząco. IS bogato wyposażony, a w AH są itemki wystatowane  przez GM tak aby ułatwić start na serwerze.

Polecam Krzesiuuu

post-297028-0-29669700-1410454327_thumb.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można kupić podstatowane eq na 70/75 ceny od 100d do 3.2 teraz i w AH można kupić broń z ToSH za 900-1500d. Diasy zawsze można zdobyć ale na początku nie ma co liczyc na kokosy trzeba uzbroic sie w cierpliwosc bo serwer dopiero się rozkręca.

Opublikowano

Zawsze brakuje heala :). U nas jest jeden, za to dps jest o wiele więcej. Próbował już ktoś może zmienić sobie wersję językową na polską?

Opublikowano

Aktualnie 75, niedługo ponoć ma być aktualizacja.

Poza tym, gildia Ragnarok rekrutuje w swoje szeregi. Po więcej informacji zapraszam na pw.

Opublikowano

Witam, mam problem. 
Pobrałem RoM'a z tej strony, zrobiłem konto, a mi piszę, że błędny nick lub hasło, możecie mi coś doradzić odnośnie tego?

Opublikowano

Witam wszystkich szukam gildi mój nic to Polaczek jak co PW na forum i jestem często w grze :) 

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Mają Dodać w następny weekend patch 6.1.2 i piszą że może nie działać parę dni sorry za 2 posty ale to jest ważne dla graczy 

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Pisze z adminami to Będzie to wszystko ni dopiero grę ogarniają :) we dług mnie ale popisze o tym z nimi :) jutro 

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Witam gadalem z adminem wszystko ma bydz na 6.1 update maja tez dodac nowe opcje platnosc np: sms i normalny bank + maja wszystkie instacje maja byc otwarte 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam chciałbym zacząć grać na tym serwerze i tu pada moje pytanie:

czy mozna jakos posiadajac zainstalowany inny serwer prywatny runes of magic podmienic pliki zeby lączył sie z arcadia? 

Opublikowano

Nigdy nie grałem w runes of magic i mam zamiar zagrać pierwszy raz na tym serwie jest polski język ? 

Płaczą dziś Polacy Śmieje Ukraina, że nasza piosenka wiochę? Przypomina Koko, chuj ci w oko wstyd przed całą

Jest Europą Wszyscy razem dupy Dajmy i tę piosenkę zaspiewajmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...