Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Magic Arcadia - prezentacja serwera

Grek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gram w Runes of Magic od CH II.

Grałem na officialu, nexonie i Arcadii.

Official - jaki jest każdy wie - GF dba tylko o własny portfel, opinie graczy i pomysły lądują w gruzach, właśnie wprowadzili Itemshop który laguje klienta niemiłosiernie, nie mówiąc o tym jak koszmarnie działa sam w sobie. Community Managerowie mydlą oczy, a w Teamie są ciągłe roszady bo nie potrafią tam dojść chyba do porozumienia.

Nexon - serwer ma w miarę aktualne patche, z aktywnością GM jest słabo, liczba graczy bardzo uboga, totalny brak zainteresowania serwerem ze strony administracji, brak supportu czyli hulaj dusza piekła nie ma.

Arcadia - to miejsce które pokazało mi że ROM może być rozwijany, że opinie graczy mogą mieć znaczenie i że mogą liczyć oni na wsparcie - to tak ogólnie.

Jeżeli chodzi o główne zalety to poza regularnymi patchami, przede wszystkim realizacja pomysłów graczy i szybkie bugfixy, własne instancje, przedmioty i inne, przyjazna platforma i panel konta, publiczne statystyki, BARDZO dobry support (szczerze, nie spotkałem takiego w żadnej grze do tej pory), i dwa serwery w zależności od tego czy ktoś lubi najnowszy content (Paradise) albo stare czasy CH II z poprawkami (Insomnia), i z tego co widać legalnie zarejestrowana firma także z dnia na dzień nie zniknie.

Ostatnio też zadbali o marketing, wkleję screena maila, gdzie można przeczytać trochę więcej szczegółów na ich ten temat.

LINK do Arcadii

yIOxUsQ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...