Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Magic Arcadia - prezentacja serwera

Grek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , kiedyś grałem na globalu innym privku i na tym. Powiedzcie mi czy opłaca się tu wrócić. moje pytania to:

1. Ile jest ok. osób

2. Czy jakaś polska gildia rekrutuje nowych graczy

3.Jak z Domem aukcyjnym

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie jak chcesz wrócić to najbardziej się opłaca na Nexona wiecej ludu łatwo można znaleźć randoma na inste, 3 polskie gildiie, staty itemy tanie lecz też trudniej zarobić. Co do gildii którą przyjmuje nowych to jest dwie takie lecz jedna już że tak powiem na upadku ale ta druga cię powinna przyjąć zapraszam na PW. Ostatnia trzecia gildia ma zamkniętą rekrutacje i raczej tam przyjmują "koksów"

Opublikowano

Jak dla mnie Arcadia najlepsza, przynajmniej supp  dba o graczy i jest aktywny oraz boty są karane, nie to co na innych.  :rolleyes: Ludu jest sporo bo ciągle przybywa graczy. Na chwile obecną są 2-wie gildie "Ragnarok" i "Wanted", ale nie wiem czy ta 2-ga funkcjonuje bo jej nie widuje. Rynek jest całkiem spoko ceny mogą się wydawać wysokie, ale ludzie i tak je zaniżają, więc nie widzę problemu... ^^

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Klient działa, patchowanie też, a przynajmniej sprawdzałem i mi działa. Na pewno wszystkie pliki pobrałeś i zrobiłeś jak w instrukcji? Jeśli tak to nie wiem o co kaman, sprawdz ewentualnie jeszcze na forum, może ktoś ma podobny problem i mu odp.

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Dużo osób na serwerze ?

Mam ochote pograć w RoM ale nie ma gdzie ;/ Globalne to juz dawno umarły a nexona zamykają.

Myślę ,że Arcadia to jedyny wybór i słuszny 

Opublikowano

Zamykają czy nie i tak tam jest jak na globalu, a jak nie to podobnie. Arcadia była spoko ale gracze ją niszczą o ile już nie zniszczyli. Ja obecnie przestałem na Arcadii grać bo źle się dzieje... Myśle, źe pora dać sobie spokój z "Runes of Magic" i pomyśleć nad czymś ciekawszym. 

118jaft.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się. Tydz. Przy dobrych wiatrach nawet krócej.

118jaft.png

Opublikowano

Ogl grałem kilka miesięcy, end-game gear wd/w dps i ch/k tank. Serwer niszczą nie gracze, a administracja :) Chociaż znajdą się perełki wśród graczy którzy chcą mieć wszystko w "is'ie". Ogl jeżeli ktoś zaczyna można się pobawić :) Ale graczy coraz mniej. 

Pozdrawiam Diliana 

2pza0c5.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

HEHE a Arcadia ma się dobrze ludzi sporo na ah pełno przedmiotów statów a ci co piszą że serwer upada to ludzie którzy się ubrali w ciągu tygodnia i gra im sie znudziła bo co robić jak sie wszystko ma. Głównym celem nie jest farmienie w 2 osoby topowych inst tylko wspólna zabawa całą gildią na instancjach nawet nie topowych i widocznie ludzie o tym zapomnieli i jak szybko zaczeli tak szybko skończyli :D

Ogólnie zapraszam do grania jest polska gildia która próbuje coś rozkręcić i szuka ludzi do wspólnej zabawy nie ubrania sie w tydzień za diasy od Niemców tylko grając wspólnie i robiąc insty żeby czerpać zabawę :)

Opublikowano

jakbyście mogli podać to co jest napisane w pliku RuneDev żebym nie musiał od nowa całego clienta pobierać byłbym wdzięczny ;]

Opublikowano
[Locale]
Language=eneu

[Server]
Ip=global-srv.arcadiarom.com
Port=21002

[ErrorList]
PosX=75
PosY=75
Width=1440
Height=760

[ChatLog]
Chatlog=1

[Option]
Glow=0

[Crash]
NeedCheck=1

Tak czy inaczej, radzę ściągnąć clienta od nich. :)

Opublikowano

Panowie polecacie serwer? Bo się zastanawiam czy warto grać na nexonrom czy może tutaj spróbować. Trudno o eq, staty i jakieś pt na insty?

Opublikowano

myślę, że dzięki temu że wszystko jest na ah za diasy jest duzo łatwiej zdobyć eq i staty :) Chyba że się lubi dłuuugie przesiadywanie na kalince/toshu by farmić pare kk na godzine :P A co do polaków to dziwne, bo często gildia Sandstorm się reklamuje na wc. Języka polskiego na wc raczej nie ujrzysz (oczywiście oprócz rekrutacji gildii), ponieważ jest możliwe tylko pisanie w języku angielskim.

ps, i nastepnym razem korzystaj z opcji "Edytuj" by nie pisać posta pod postem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...