Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zawieszanie się komputera podczas grania

M.T.W.D

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam dziwny problem, od jakiegoś czasu mam nowy komputer chciałem zagrać na nim w fable 3 i Ac3 bo na poprzednim kompie podczas grania pokazywał się czarny ekran i przerywany dźwięk tylko na tych grach a grałem w bardziej wymagające i nic . pomagał reset kompa a problem w tym ze w nowym mam to samo przy tych samych grach czarny ekran i przerywany dzwiek nie możliwe żeby oba komputery miały te samą usterkę. Może to wina gier? One były pobierane

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pobierane to pirackie. Nie czasami lepiej wydać pieniądze na gry niż piracić ? Wszystko się wyjaśniło.

Opublikowano

@U.P

@U.P 

boże wy coś myślicie wogle? ... ;> poprostu komputer mu nie wyrabia.. żadne ściąganie gry z innego linku nie pomoże a jak by to była piracka wersja to by podczas gry mu wywalało do pulpitu a nie czarny obraz (Gratuluje myślenia ;) ... poprostu karta graficzna NIE WYRABIA (się najprawdopodobniej przegrzewa)  i stąd czarny ekran PS:Jaki masz model karty graficznej? 

Opublikowano

@CzłowiekLorda

To ty nie myślisz.

Wyraźnie napisał że na DWÓCH RÓŻNYCH komputerach ma ten sam błąd. Po za tym:

bo na poprzednim kompie podczas grania pokazywał się czarny ekran i przerywany dźwięk tylko na tych grach a grałem w bardziej wymagające i nic

więc to nie wina sprzętu.

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie ale napisze tyle ile mogę

Procesor ; Core 2 quad. 4rdzeniowy nie piaskowych ile MHz.

Ram: 4gb

Karta graficzna: Ati raedon HD 5750 1 GB

Zasilacz 600w

Obudowa gigabyte chassis

Opublikowano

I apropo sprawdziłem sterowniki jakie mam zainstalowane i są w wersji 13.12 a na. Stronie są nowsze 14.4 może to być wina starych sterowników?

Opublikowano

Dzisiaj włączyłem wiedźmina 2 i po 5 minutach gdy chciałem włączyć mape pokazał się czarny ekran i przes chwile był dźwięk normalnie po chwili zaczął przerywać pomógł reset dziwne jest to ze kilka dni temu grałem w wiedźmina 2 kilka godzin i nic.

Ps: czy może to być wina kurzu? Bo u mnie strasznie się kurzy a na siatce obudowy jest jego sporo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...