Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zawieszanie się komputera podczas grania

M.T.W.D

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam dziwny problem, od jakiegoś czasu mam nowy komputer chciałem zagrać na nim w fable 3 i Ac3 bo na poprzednim kompie podczas grania pokazywał się czarny ekran i przerywany dźwięk tylko na tych grach a grałem w bardziej wymagające i nic . pomagał reset kompa a problem w tym ze w nowym mam to samo przy tych samych grach czarny ekran i przerywany dzwiek nie możliwe żeby oba komputery miały te samą usterkę. Może to wina gier? One były pobierane

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj włączyłem wiedźmina 2 i po 5 minutach gdy chciałem włączyć mape pokazał się czarny ekran i przes chwile był dźwięk normalnie po chwili zaczął przerywać pomógł reset dziwne jest to ze kilka dni temu grałem w wiedźmina 2 kilka godzin i nic.

Ps: czy może to być wina kurzu? Bo u mnie strasznie się kurzy a na siatce obudowy jest jego sporo

Opublikowano

@CzłowiekLorda

To ty nie myślisz.

Wyraźnie napisał że na DWÓCH RÓŻNYCH komputerach ma ten sam błąd. Po za tym:

bo na poprzednim kompie podczas grania pokazywał się czarny ekran i przerywany dźwięk tylko na tych grach a grałem w bardziej wymagające i nic

więc to nie wina sprzętu.

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie ale napisze tyle ile mogę

Procesor ; Core 2 quad. 4rdzeniowy nie piaskowych ile MHz.

Ram: 4gb

Karta graficzna: Ati raedon HD 5750 1 GB

Zasilacz 600w

Obudowa gigabyte chassis

Opublikowano

@U.P

@U.P 

boże wy coś myślicie wogle? ... ;> poprostu komputer mu nie wyrabia.. żadne ściąganie gry z innego linku nie pomoże a jak by to była piracka wersja to by podczas gry mu wywalało do pulpitu a nie czarny obraz (Gratuluje myślenia ;) ... poprostu karta graficzna NIE WYRABIA (się najprawdopodobniej przegrzewa)  i stąd czarny ekran PS:Jaki masz model karty graficznej? 

Opublikowano

I apropo sprawdziłem sterowniki jakie mam zainstalowane i są w wersji 13.12 a na. Stronie są nowsze 14.4 może to być wina starych sterowników?

Opublikowano

Jak pobierane to pirackie. Nie czasami lepiej wydać pieniądze na gry niż piracić ? Wszystko się wyjaśniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...