Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT3

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stwierdzam ,że wyśtwietlenia są nabijane jak najbardziej ale tylko tych osób co hejcą ;]

Servera nie polecam bo będzie jeden wielki syf , 2 diamondy będą stać tak ? ;)

Powodzenia z ddosami.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że będzie to "jeden wielki syf"? Wasze "hejty" nie mają ŻADNEGO uzasadnienia,

a są jedynie przejawem czystej zazdrości :)

Będzie stał tylko jeden Diamond (DiamondMT3).

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz, że będzie to "jeden wielki syf"? Wasze "hejty" nie mają ŻADNEGO uzasadnienia,

Tak czy inaczej nie zaprzeczysz że wybijacie się na nazwie dosyć starego serwera, w który to co teraz tutaj prezentujecie było dobre, a teraz takie nie jest, bo ludzie wolą nowości a tutaj takowych nie ma .

Serwera nie polecam ponieważ nie ma nic ciekawego.

PS: Odpowiesz może na moje wcześniejsze pytanie, oraz teraz zapytam: 

Dlaczego akurat diamond a nie jakaś inna nazwa?

Opublikowano

Myślisz, że zrobisz podróbkę serwera nawet nie zmieniając nazwy serwera i ludzie będą ci ten serwer polecać i chwalić ? ja stwierdzam, że będzie to totalny niewypał, a wasze doświadczenie jest strasznie małe. 

xD 

Opublikowano

Wydaje mi się, że stwierdzić "niewypał" można po fakcie, czyli PO STARCIE, a nie na podstawie prezentacji :)

Jeśli chodzi o doświadczenie to zapewniam, że posiadamy odpowiednią wiedzę aby Was nie zawieść.

Opublikowano

To już jest z góry ustalone? Ja w "Będzie stał tylko jeden Diamond (DiamondMT3)" wykrywam groźbę ;) Grożenie DDoS'ami jest karalne ;o A DDoSowanie z darmowej strony do tegoż czynu nie jest zbyt skuteczne ;l

A hejty są uzasadnione, pierwszy był serwer Djablo i tego nie zmienisz.

tenor.gif

Opublikowano

To już jest z góry ustalone? Ja w "Będzie stał tylko jeden Diamond (DiamondMT3)" wykrywam groźbę ;) Grożenie DDoS'ami jest karalne ;o A DDoSowanie z darmowej strony do tegoż czynu nie jest zbyt skuteczne ;l

A hejty są uzasadnione, pierwszy był serwer Djablo i tego nie zmienisz.

Wybacz ale nie widzę innej próby reaktywacji Diamonda na tym Forum. Napisałeś "był" czyli już chyba nic z tego nie będzie jak rozumiem?

Z tym, że tylko nasz Diamond będzie stał miałem raczej na myśli, że Diamond pod inną nazwą to nie Diamond, a w zasadzie śmieszne jest

tworzenie zupełnie innego serwera i nazywanie go "kopią" (właśnie tutaj można dostrzec próbę wybicia się na czyimś serwerze, tworząc inny).

Jeśli chodzi o nowości - naszym celem był start serwera w takiej postaci, w jakiej istniał (to właśnie nazywa się kopią). Nic nie stoi jednak na

przeszkodzie aby wspólnie dyskutować na temat nowości i ich wprowadzania :)

Wszystkich, którzy na Diamondzie grali i chcą spróbować raz jeszcze serdecznie zapraszam. Nie pożałujecie!

Opublikowano

Na serwer wbije bo pamiętam czasy Diamonda, tylko boje się z eq jak ciężko będzie ^^

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

a ja zagram, dlaczego najezdzacie na nich z góry?

jezeli maja pelne prawa to spoko, zadnego cięcia i wymazywania na stronie czy forum nie widze wiec musieli odkupic.

zagram i powodzenia chlopaki :)

Opublikowano

Jak ja patrze na ten temat (serwer) to aż mi się śmiać chce bo nie rozumiem jak można podpierdolić komuś taki pomysł (pomysł diablo) na stworzenia takiej jak by reaktywacji

Psotnyy

Opublikowano

Z racji tego, że wszystko zostało przetestowane i działa jak należy - termin ostatecznego

startu został przesunięty! Startujemy w niedzielę (14.09) o godzinie 17:00 !

Klient gry do pobrania TUTAJ, rejestracja na stronie www i Forum jest otwarta.

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

Wybacz ale nie widzę innej próby reaktywacji Diamonda na tym Forum. Napisałeś "był" czyli już chyba nic z tego nie będzie jak rozumiem?

Z tym, że tylko nasz Diamond będzie stał miałem raczej na myśli, że Diamond pod inną nazwą to nie Diamond, a w zasadzie śmieszne jest

tworzenie zupełnie innego serwera i nazywanie go "kopią" (właśnie tutaj można dostrzec próbę wybicia się na czyimś serwerze, tworząc inny).

Jeśli chodzi o nowości - naszym celem był start serwera w takiej postaci, w jakiej istniał (to właśnie nazywa się kopią). Nic nie stoi jednak na

przeszkodzie aby wspólnie dyskutować na temat nowości i ich wprowadzania :)

Wszystkich, którzy na Diamondzie grali i chcą spróbować raz jeszcze serdecznie zapraszam. Nie pożałujecie!

Diamond pod inną nazwą to nie Diamond? Wy macie "DiamondMT3", a nie "DiamondMT2", więc przeczysz samemu sobie. Wg. Ciebie, żeby Diamond był starym, dobrym Diamond'em, musi mieć taką samą nazwę? Lol, to zapłać Crive'owi 10tys to się z Tobą zgodzę. Wgl. nazwa jest dziwna, bo według tego jest to Diamond Metin3, a mianem "Metin 3" można by nazwać grę z całkowicie odnowioną grafiką, skillami, handlarzami itp.

I napisz mi, co tam jest "zupełnie inne"? Naprawione bugi? Nieskończona pelerynka i dozo w eq prawdopodobnie zostanie usunięte, więc w sumie piszesz, że tamten serwer jest całkowicie inny, bo nie chce tak plagiatować, żeby aż nazwę wziąć.

Tak trochę widzę brak aktywności w temacie, a jeśli nie macie reklamy to na starcie przewiduję max. 200 osób, co nie wróży dobrze ;/

tenor.gif

Opublikowano

Nie rozumiem całej nagonki na ten serwer i tego całego hejtu. Wy ludzie macie swój rozum? Myślicie, że ten serwer który robi ten pseudo youtuber Diablo, będzie coś wart, a na pewno wart waszego czasu i pieniędzy? Ile to już  było przerabiane? Te serwery youtuberów? Dajcie spokój, bo jak czytam te Wasze posty to smiech mnie rozwala od środka, bo nie sądziłem, że aż tak jest z niektórymi.

Jak ten serwer powstawał, to Diablo nawet nie myslał by taki postawić, zrobi jakiś pseudo medium z podobnym ekwipunkiem i tak się to skończy, bo umiejętności tamtego teamu są poniżej zera.

Powodzenia chłopaki życzę i udanego startu, radze nie odpisywać tym ludziom co wiedza o niebo lepiej - szkoda czasu, wiem z autopsji ;)

Opublikowano

Nie rozumiem całej nagonki na ten serwer i tego całego hejtu. Wy ludzie macie swój rozum? Myślicie, że ten serwer który robi ten pseudo youtuber Diablo, będzie coś wart, a na pewno wart waszego czasu i pieniędzy? Ile to już  było przerabiane? Te serwery youtuberów? Dajcie spokój, bo jak czytam te Wasze posty to smiech mnie rozwala od środka, bo nie sądziłem, że aż tak jest z niektórymi.

Jak ten serwer powstawał, to Diablo nawet nie myslał by taki postawić, zrobi jakiś pseudo medium z podobnym ekwipunkiem i tak się to skończy, bo umiejętności tamtego teamu są poniżej zera.

Powodzenia chłopaki życzę i udanego startu, radze nie odpisywać tym ludziom co wiedza o niebo lepiej - szkoda czasu, wiem z autopsji ;)

@ShowMustGoOn. ty zyjesz ? :O

Zjebaliscie datę startu.

Niedziela godzina 17:00 ? kto Ci o tej godzinie będzie grał w metina tym bardziej  w niedziele :(

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

To trochę dziwne nazywać serwer "MT3". Co do zapowiedzi jest ładnie wykonana, ale zastanawiające jest brak składu teamu, coś tu jest nie tak. Czyżby ktoś nie fajny z opinią błota go robił? No nie wiem, jestem neutralnie nastawiona.

Opublikowano

a ja zagram, dlaczego najezdzacie na nich z góry?

jezeli maja pelne prawa to spoko, zadnego cięcia i wymazywania na stronie czy forum nie widze wiec musieli odkupic.

zagram i powodzenia chlopaki :)

Nie mają żadnych praw i nic nie zostało odkupione. Przynajmniej Krajfowi nic o tym nie wiadomo :)

Ta strona co oni mają to nie jest diamondowska bo nie ma slidera tylko jakaś lewa podróbka.

XJHIavu.png

Opublikowano

Nie mają żadnych praw i nic nie zostało odkupione. Przynajmniej Krajfowi nic o tym nie wiadomo :)

Ta strona co oni mają to nie jest diamondowska bo nie ma slidera tylko jakaś lewa podróbka.

Jednak jesteś głupszy, niż myślałem. Faktycznie - odrysowali strone, na pewno by to zrobili. Tylko wiesz, jeżeli ktoś spędza troche czasu w  internecie, to znajdzie tą strone do pobrania za darmo, a nawet pliki - ale fakt, podróbka. Głupota ludzka nie zna granic. Idź na swoją Essenie, która jest chyba trzeci raz reaktywowana.

Z reszta...po co ja w ogóle z toba dyskutuje, ale widocznie coś musiało mnie skłonić do tego, by Ci wytłumaczyć jedną kwestie, heh.

Opublikowano

Dlaczego każdy YouTuber jest wyzywany od pseudo youtubera? A no tak, zazdrość :l I na pewno jego serwer będzie wart więcej niż taki np. jeden z Twoich serwerów. A Diablo już od dawna myślał o reaktywacji.

Ale zje*aliście z datą startu. Już lepiej jakbyście startowali w sobotę o 2 w nocy, niż w niedzielę o 17, gdzie na pewno większość graczy Metina ma co robić. Lepiej zmieńcie tą datę, bo gorszej sobie wymyślić nie mogliście ;p

tenor.gif

Opublikowano

Jak ja patrze na ten temat (serwer) to aż mi się śmiać chce bo nie rozumiem jak można podpierdolić komuś taki pomysł (pomysł diablo) na stworzenia takiej jak by reaktywacji

A jak ten "pseudo jutuberek" też podpier**la pomysł, to jest wszystko okej lizodupie?

Co do serwera, fajnie, że będzie można zagrać jeszcze raz na takim Diamondzie jak kiedyś :)

footer_logo.png

Opublikowano

Co do pomysłu wydaję się dobry tylko w tych czasach nie wystarczy wspomnienie o dawnym serwerze lecz dużo ważniejsza jest reklama a jak dotychczas jest malutka aktywność.

Jeżeli to wszystko co jest opisane w prezentacji to prawda to nic tylko grać.

#rein

Opublikowano

DiamondMT2 według mnie był zdecydowanie jednym z lepszych prywatnych serwerów na jakich grałem. Teraz wychodzi jego reaktywacja, ale niestety, jest jeden problem - chodzi o to, że nie zostało nic ulepszone, a do Teamu serwera trudno mieć zaufanie (nie pokusili się o jakąkolwiek edycję serwera i o przygotowanie dobrej prezentacj). Trochę to może odstraszać, bo nie wiemy czy serwer będzie stabilny. Nie wiadomo z kim mamy do czynienia i jakie są umiejętności administracji, w końcu nic nowego nie powstało.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...