Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT3

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak poleci <3 Czuje,że ktoś ma dobry kontakt z crivem.Z tego co słyszałem nowy diamond ma wracać w środę - Przypadek?.Nie wierzę.Potwierdzone info są też takie,że 7k na reklame ma iść.Jeśli to serio team diamka to powodzenia z łączem :D Jak ustoi to po tygodniu wbije i zaproszę kilka osób.

Endymion zle to odbierasz.
To jest moje i lewaka motto zyciowe

"J**** leszczy z frajerami się nie pieścić asek"

Jak mozna byc takim debilem zeby dac nazwe mt3?
Serwer wyglada tylko po ss na diamonda .
Podejrzewam ze w team jesT Asfen albo Flourine gumis harnas czyli banda zlodziei.
Stoje za tym stwierdzeniem twardo jak penis w matce asfena.

Dlaczego nie podaliscie team? A wiem bo asfen ma hejty.

Najlepsza reaktywacja diamonda - serwer diablo.

A wy w*********c lewackie k***y. Nie potraficie zrobic czegos od 0 tylko wybijac sie na starymch dobrych serwerach?

Zegnam lewackie k***y.

Ta gumisie i smerfy są w teamie cze.

Kupa.
Sa nowe plotki ze to administracja concordiamt2. Jezeli tem fakt jest prawda z rana pliki beda do sciagniecia.

Nie strasz, nie strasz bo się... Jesteś gówniakiem.Nie popisuj się,że masz concordie :<

Opublikowano

Kto jest w TEAM i pod jakim nickiem kryje się DarkSince? :D

Nie polecam, era starych serwerów już dawno się skończyła.

ps: reklama tylko mpc?

Poważnie, era starych serwerów się skończyła? Czemu na mpc widzę spam, o starych serwerach i jakoś znam parę osób co chciało by, zagrać  na takowym serwerze.

Opublikowano

Zagrałabym na jakimś 'starym' serwerze, ale z lekką edycją - zmiana Hwang'ów... Fee, nie lubię ich. W każdym razie, wiadomo kto jest właścicielem tego serwera? Bo chcę pograć na czymś, co dłużej postoi :)

Opublikowano

Moim zdaniem ni macie co startować Serwer Diablo i tak będzie o niebo lepszy od waszego 

Ps. a ta nazwa mt3?? moglibyście się chociaż troszkę postarać i wymyślić własną nazwe bo i tak wszystko macie podrobione 

Banda dzieciaków 

Psotnyy

Opublikowano

nuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

nie przekonało mnie to jakoś do wejścia na ten serwer.

prezentacja 1/10

lepszą zrobiłbym w Word Pad...

Opublikowano

Zagrałabym na jakimś 'starym' serwerze, ale z lekką edycją - zmiana Hwang'ów... Fee, nie lubię ich. W każdym razie, wiadomo kto jest właścicielem tego serwera? Bo chcę pograć na czymś, co dłużej postoi :)

To concordiamt2 robi ten serwer. Paulinko nie żeby coś ale prawdziwy diamond niedługo wróci ^ #prorok

Opublikowano

Gadanie że "nie polecam odgrzewany kotlet do tego kopiowany" jest naprawdę żałosne. Administracja serwera Diamondmt2 odeszła w zapomnienie i olała serwer mając naprawdę sporo graczy, sam swego czasu grałem na DMt2 i naprawdę grało się tam przyjemnie, jeśli Administracji DiamondMt3 uda się odwzorować 100% poprzedniej wersji + wiadomo jakieś poprawki itd itp to naprawdę odniesiecie sukces :). Wykorzystacie to co właściciel sobie odpuścił.

Nie wiem jaka Administracja robi ten serwer, byle by postawili go dobrze i oddali graczom to co właściciel DMt2 im odebrał ;)

Byle by nie wyszedł z tego jakiś niewypał bo reaktywacji serwerów było naprawdę wiele i większość z nich jak nie wszystkie kończyły się klęską. 

Jeśli wyjdzie wam to co było to z czystego serca serwer jak najbardziej polecam.  Powodzenia na starcie. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Dziwne, Diablo robi reaktywację Diamonda, a tu nagle ktoś inny nagle ją robi? Obstawiam, że pliki odkupione, nie polecam, nie zagram. Mogliście się choć trochę wysilić. Jak na razie o istnieniu serwera mogą poświadczyć jedynie 2 SS, a postawienie kilku mobków i NPC w m1 to nie jest chyba jakoś bardzo trudne ;) Chciałbym też wiedzieć kto jest tak wgl. w teamie..

@dexjuko up

"Nie wiem jaka Administracja robi ten serwer, byle by postawili go dobrze i oddali graczom to co właściciel DMt2 im odebrał ;)."

"Byle by postawili go dobrze i oddali graczom", tak niech gracze wydają w IS, a administracja zrobi 1 event na 2 msc, bo akurat taka będzie ;)

tenor.gif

Opublikowano

Kiedyś to i stare serwery Longju.cn były hitem. Teraz kopia Diamonda przyciągnie tylko starych graczy, ale nie wiem czy komuś się chce klepać drugi raz to samo.

Zrobić takie pliki żaden problem, clienta można przerobić w 5 minut

The past has gone

Opublikowano

Reaktywacja diamondmt2 super ale nie z taką administracją jeżeli byłaby inna administracja byłoby dużo więcej graczy.

Najbardziej denerwuje mnie nazwa Diamodnmt3 to jest metin 3 ? nie to jest metin2 lepiej nazwa diamodnmt2s2 

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Jak widzę osoby które próbują reaktywować jakieś serwery, o których nie mają w ogóle pojęcia to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jestem przekonany, że będzie to totalny niewypał, także nawet nie warto wbijać, jeżeli chcecie pograć na starym diamondzie, to polecam poczekać na serwer Diablo, ;) 

xD 

Opublikowano

Jak widzę osoby które próbują reaktywować jakieś serwery, o których nie mają w ogóle pojęcia to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jestem przekonany, że będzie to totalny niewypał, także nawet nie warto wbijać, jeżeli chcecie pograć na starym diamondzie, to polecam poczekać na serwer Diablo, ;)

Skąd podejrzenie, że nie mamy pojęcia o starym serwerze? Polecasz serwer, który nawet nie ma prezentacji i twierdzisz, że jest lepszy?

DiamondMT3 był tworzony przy współpracy graczy, którzy grali na oryginale. Po długich testach i poprawkach nie stwierdzono większych różnic.

Nie rozumiem również stwierdzenia "kradziony pomysł". Uważacie, że po ukazaniu się jakiegoś filmiku dwa tygodnie temu, ktoś jest w stanie

zrobić szybko w tydzień to samo?

Kolejna rzecz - ktoś napisał, że nie mamy swoich pomysłów i chcemy się wybić na reaktywacji innego serwera. Cóż więc powiecie o tej niby kopii,

która jeszcze nie istnieje i o której krążą już legendy jaka to wspaniała będzie?

Naszym celem było stworzenie kopii nieistniejącego już serwera, który był często chwalony i cel ten w 100% osiągnęliśmy. Nic nie stoi na

przeszkodzie aby w przyszłości na serwer były wprowadzane nowości, będą w tym celu prowadzone odpowiednie ankiety i tematy dyskusyjne.

Muszę się jednak zgodzić z tym, że nie będzie to kopia idealna. Mianowicie jedyną, znaczącą różnicą, którą z pewnością odczujecie jest nasz

team, który będzie Wam pomocny i zaangażowany w pracę przy wydarzeniach w grze i na Forum :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skąd podejrzenie, że nie mamy pojęcia o starym serwerze? Polecasz serwer, który nawet nie ma prezentacji i twierdzisz, że jest lepszy?

DiamondMT3 był tworzony przy współpracy graczy, którzy grali na oryginale. Po długich testach i poprawkach nie stwierdzono większych różnic.

Nie rozumiem również stwierdzenia "kradziony pomysł". Uważacie, że po ukazaniu się jakiegoś filmiku dwa tygodnie temu, ktoś jest w stanie

zrobić szybko w tydzień to samo?

Kolejna rzecz - ktoś napisał, że nie mamy swoich pomysłów i chcemy się wybić na reaktywacji innego serwera. Cóż więc powiecie o tej niby kopii,

która jeszcze nie istnieje i o której krążą już legendy jaka to wspaniała będzie?

Naszym celem było stworzenie kopii nieistniejącego już serwera, który był często chwalony i cel ten w 100% osiągnęliśmy. Nic nie stoi na

przeszkodzie aby w przyszłości na serwer były wprowadzane nowości, będą w tym celu prowadzone odpowiednie ankiety i tematy dyskusyjne.

Muszę się jednak zgodzić z tym, że nie będzie to kopia idealna. Mianowicie jedyną, znaczącą różnicą, którą z pewnością odczujecie jest nasz

team, który będzie Wam pomocny i zaangażowany w pracę przy wydarzeniach w grze i na Forum :)

Pozdrawiam.

Nie w 100% ... x D

Pracowaliscie tak dlugo a niejest napisane ze na Przekletej Pustyni doropia Szlachetne Kamienie i Małże a to istotne ... .

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

MATI( ADMIN DIAMONDMT2)  SIĘ WKURWI OSTRO JAK TO ZOBACZY ! 
@w ile max lvl ;)? bez is'a

//Reklama OFF.

Opublikowano

Chcecie czy nie, serwer i tak będzie mieć graczy. :)

Lepiej sobie odpuśćcie komentarze typu "kopiują czyjeś pomysły".

Skąd myśl, że serwer będzie miał graczy?

Opublikowano

@x4 up

To, rozumiem jest o tym Twoim serwerze? Bo akurat z tego serwera są tylko 2 SS'y, a z serwera Diablo są filmy pokazujące mapy etc. :>

Skąd myśl, że serwer będzie miał graczy?

To jest filozofia :v

@aw Skąd ta truta dropi? Bo na Diamondzie grałem wieki temu, a w prezce nic nie ma.

tenor.gif

Opublikowano

nuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

nie przekonało mnie to jakoś do wejścia na ten serwer.

prezentacja 1/10

lepszą zrobiłbym w Word Pad...

@Skitti

To zrób prezentację w Word Pad i zobaczymy czy taki mądry jesteś:)

Co do serwera, Nie zmieniajcie hwangów na te nowsze zbroje, te brzydsze nie mających nic wspólnego ze starymi serwerami.

Opublikowano

@Skitti

To zrób prezentację w Word Pad i zobaczymy czy taki mądry jesteś :)

Co do serwera, Nie zmieniajcie hwangów na te nowsze zbroje, te brzydsze nie mających nic wspólnego ze starymi serwerami.

@KaPi666 widzę, że mamy tutaj przykład "lizusa" . zapewne piliki zostały kupione, skoro mają do nich pełne prawa jak i do strony, a skoro "prawdziwy" dtmt2 ma ruszyć od nowa, można stwierdzić jasno, że tutaj będzie ddos na ddosie, i serwer będzie raz dwa [OFF] ...

następna sprawa, kupić pliki i podobno "naprawili" bugi, ale nic więcej nie zmienić?

prezentacja jest na prawdę ohydna.

co do hwangów... BLE.

Opublikowano

za c***a nie zagram ukradli pomysl sapphiry

Tak k***a ukradli i w tydzień stworzyli idealna kopię...

O serwerze dużo słyszałem, może wypalić, ale na te czasy to raczej wątpię, że komuś będzie się chciało siedzieć całymi dniami i bonować itemki. Metin idzie do przodu, więc radzę przemyśleć te bony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...