Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT3

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszne trochę, złodziejstwo na złodziejstwie, najpierw ten 18 letni dzieciak bez mutacji próbuje zarobić na czymś co nie należy do niego(sapphira), a teraz wy... Z chęcią bym zagrał, ale na zupełnie odnowionym diamondzie, z nowymi dungami, zbrojami itp. Niestety odgrzewane kotlety nie smakują tak samo dobrze. Jedyny oryginalny diamond na jakim warto było by zagrać, to taki który był by stworzony przez właścicieli tych plików.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszne trochę, złodziejstwo na złodziejstwie, najpierw ten 18 letni dzieciak bez mutacji próbuje zarobić na czymś co nie należy do niego(sapphira), a teraz wy... Z chęcią bym zagrał, ale na zupełnie odnowionym diamondzie, z nowymi dungami, zbrojami itp. Niestety odgrzewane kotlety nie smakują tak samo dobrze. Jedyny oryginalny diamond na jakim warto było by zagrać, to taki który był by stworzony przez właścicieli tych plików.

Chcą zarobić na czymś co nie należy do nich? Czyli robienie serwera od zera, żeby ludzie mogli pograć jak za starych czasów to co? Odnowiony Diamond to już nie będzie TEN diamond...

I jak z tą trutą w końcu? Only RIP czy co? ;s

tenor.gif

Opublikowano

A ja zagram :P Długo czekałem na taki serwer i nic mnie to nie obchodzi że kradziony, jeśli komuś się podoba to i tak zagra . Jestem pewny w 100% że połowa zebranych tu hejtów wbiję na ten serwer... Jeszcze jedna kwestia skąd wiecie jakie mają zabezpieczenia, tak płaczecie "Tydzień i padnie" a **** wiecie. Pozdrawiam 

Opublikowano

Chcą zarobić na czymś co nie należy do nich? Czyli robienie serwera od zera, żeby ludzie mogli pograć jak za starych czasów to co? Odnowiony Diamond to już nie będzie TEN diamond...

I jak z tą trutą w końcu? Only RIP czy co? ;s

Pliki może i są ich, ale pomysł został zerżnięty, to tak jak by ktoś zrobił dokładnie taki sam telefon np. jak iphone i próbował go sprzedać... Nie ma czegoś takiego jak za dawnych czasów, Stary diamond już nie wróci, nie da się odtworzyć tego klimatu. Oby dwie grupy tworzące kopie diamonda poleciały na łatwiznę, zamiast przedstawić diamonda w innym świetne, zmienić pewne elementy które już się ludziom przejadły, to nie skopiowali wszystko jak leci, naprawili kilka rzeczy i tyle ;//. Będzie to samo co z yitianem i gladorem, wielokrotnie serwery były reaktywowane, ale nigdy nic szczególnego z tego nie wyszło, pomimo że pierwsze odsłony tych serwerów cieszyły się naprawdę dużą popularnością.

Opublikowano

[...]Jak na razie o istnieniu serwera mogą poświadczyć jedynie 2 SS, a postawienie kilku mobków i NPC w m1 to nie jest chyba jakoś bardzo trudne ;)

Do prezentacji został dodany niedługi film pokazowy :) Handlarze, mapy, drop z metina na Przeklętej Pustyni oraz drop z Se-Pong

Opublikowano

Jak mają odkupione pliki to gówno im zrobicie :D

Tylko nie liczcie na tyle graczy jak było na DiamondMt2  bo oni mieli stałych graczy a wy musicie zyskać nowych

Najlepiej zagrać 2 dni po starcie bo już wtedy wyjdą wszystkie bugi itd

Opublikowano

Zjebaliście. Bo na DiamondMt2 nie było wszystkiego od razu tak jak na innych gównianych serwerach.

Tutaj Administracja miała popisy do aktualizacji, które zazwyczaj na moje oko wychodziły bardzo dobrze :)

Najlepsze czasy gry na serwerach prywatnych to wałaśnie czasy Diamond'a więc jeżeli mówicie, że Crive będzie prowadził reaktywację to szczerze już bd. zmuszony grać na oryginale reaktywacji choć za sam pomysł ekipa DiamondMt3 zgarnia plusy.

Opublikowano

Serwer z serii wybijmy się na starym serwerze, nie polecam jak na te czasy można stworzyć coś o wiele ciekawszego. 

PS: Planujecie coś dodać/udoskonalić?

Opublikowano

Teraz to nie wiadomo jak będzie:D. Diablo z T....m niby też robią taki serwer. Lecz tutaj po komentarzach które są pod prezką można stwierdzić, że serwer nie cieszy się największym zainteresowaniem. 

Powodzenia 

Opublikowano

Po kilku miesiącach milczenia, mamy ogromną przyjemność zaprezentować Wam owoc prac

trzyosobowej załogi!

Milczeliście kilka miesięcy? Czyli jaki serwer mieliście przed tym? Jaki team jest tak wgl.?

tenor.gif

Opublikowano

Członkowie teamu są podani na Forum, na które serdecznie zapraszam :)

[...]po komentarzach które są pod prezką można stwierdzić, że serwer nie cieszy się największym zainteresowaniem. 

Po liczbie wyświetleń zapowiedzi można stwierdzić, że serwer cieszy się wręcz bardzo dużym zainteresowaniem :)

Opublikowano

Po liczbie wyświetleń zapowiedzi można stwierdzić, że serwer cieszy się wręcz bardzo dużym zainteresowaniem :)

Hmmm członkowie team nie są podani więc nie gadaj głupot.Czemu nie podacie prawdziwych nicków czyli Flourine,asfen itp  ?

@Co do tematu max lvl będzie zwiększany?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zobaczyłem, teraz podaj prawdziwe nicki administracji ;) Nie gram na serwerach bez sprawdzonej administracji :l

tenor.gif

Opublikowano

Ej ale nie wypisuj mojego nicku obok tego randoma kej ?.Najbardziej bekowe w tym temacie jest wykłócanie się jaka ta sapphira teodora nie jest och ach a okaże się,że oba serwery będą tak samo przypominały stare czasy diamka - Większość pójdzie do Diablo i Teodora z racji tego iż diablo ma jakichś tam swoich widzów a ten serwer zostanie pusty jeśli wcześniej ktoś go nie ubije.

Prędzej ubija teodora niz to, Polecam xD

Opublikowano

Prędzej ubija teodora niz to, Polecam xD

ubija to Tobie mozg, najpierw ubij strone saphity, a potem bierz sie za dedyka jelopie.

Opublikowano

ubija to Tobie mozg, najpierw ubij strone saphity, a potem bierz sie za dedyka jelopie.

Prostata Adrian jak cytujesz moje posty to czytaj ze zrozumieniem nie pisze w nim nic, że mam zamiar ze swojej strony dzialać na niekorzyśc jakiegokolwiek serwera tylko zasugerowałem, iż ten serwer może ustać dlużej niż jak to sugerował florjan padnać szybciej od serwera teodora <3

Opublikowano

Prostata Adrian jak cytujesz moje posty to czytaj ze zrozumieniem nie pisze w nim nic, że mam zamiar ze swojej strony dzialać na niekorzyśc jakiegokolwiek serwera tylko zasugerowałem, iż ten serwer może ustać dlużej niż jak to sugerował florjan padnać szybciej od serwera teodora <3

sugerowanie juz duzo znaczy, patrzac na ich strone ktora stoi na darmowym hostingu ct8 daleko nei zajda :)

Opublikowano

Jak mozna byc takim debilem zeby dac nazwe mt3?

Serwer wyglada tylko po ss na diamonda .

Podejrzewam ze w team jesT Asfen albo Flourine gumis harnas czyli banda zlodziei.

Stoje za tym stwierdzeniem twardo jak penis w matce asfena.

Dlaczego nie podaliscie team? A wiem bo asfen ma hejty.

Najlepsza reaktywacja diamonda - serwer diablo.

A wy w*********c lewackie k***y. Nie potraficie zrobic czegos od 0 tylko wybijac sie na starymch dobrych serwerach?

Zegnam lewackie k***y.

asfen robi xxx czy jakoś to :)

Co do serwera to nie wróżbe mu dobrej przyszłości max 1 tydzień i padnie lepiej zagrac na serwie xxx

Opublikowano

Nie zagram, nie polecam ponieważ pomysł na reaktywację xxx-a został skradziony od xxx. :)

Jeśli ten serwer wystartuje, długo nie postoi, staram się nie grozić, ale jak pisałem jak ten serwer wystartuje to wejdę z ekipą i zrobimy swoje, polecam serwer xxx to serwer xxx, a nie te gowno..

Opublikowano

Hmmm członkowie team nie są podani więc nie gadaj głupot.Czemu nie podacie prawdziwych nicków czyli Flourine,asfen itp  ?

@Co do tematu max lvl będzie zwiększany?

FLOURINE, ASFENXDDDDDDDD BOŻE WYJDŹ CZŁOWIEKU BO NAJWIĘCEJ SIĘ WYPOWIADASZ A GÓWNO WIESZ. xD

btw. 3k wyśwtl. to nie tak dużo, także nie wyobrażajcie sobie 1k onl.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Stwierdzam ,że wyśtwietlenia są nabijane jak najbardziej ale tylko tych osób co hejcą ;]

Servera nie polecam bo będzie jeden wielki syf , 2 diamondy będą stać tak ? ;) 

Powodzenia z ddosami.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...