Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis uwolnił bestie

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

967621410122619437875.jpg"Zabawy dla widzów" - Losowanie raka xD

@top

Nie wiem dlaczego Norbert tak flejmuje swoją drużynę, przecież to tylko gra, a jako że dissu to najlepszy jungler EUNE to powinien wygrywać gierki 1vs9.

76561198053546969.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe bo narvariana, phantomlorda itp  nikt nie hejci 

tylko biednego zwisstreama ...

zasluzyl sobie na to za swoje zachowanie

Opublikowano

zwis czysta bestia.

Jakby sobie nie zasłużył to by całej sprawy nie było, tyle w temacie.

empty

Opublikowano

3 razy próbowałem na niego trafić, niestety nie udało się.

Opublikowano

Tak to tylko gra ale żeby k***a psuć,trollować mu grę? Bo kupił konto? Większość z was też kupowała,bostowała konta i co? nawet się do tego nie przyzna.

Pokazujecie osobę z jak najgorszej strony a sami lepsi nie jesteście.

Czasami mam żal do boga że takie "gówna" chodzą po świecie.

Nie chodzi o to, że kupił konto, a o to, że wypromował tego jebanego bola -.-

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Czemu zakładacie takie tematy, to tylko daje mu rozgłos. Dla osoby występującej publicznie obojętnie jak o niej mówią, ważne, by mówili.

To nie jest żaden profesjonalny gracz, zwykły, przeciętny. Widziałem gdzieś screeny w internecie rozmowy jego ze sprzedawcą allegro, od którego kupuje regularnie boosty dywizji. Wygląda to tak, że podczas gdy nie streamuje ktoś mu nabija dywizje na bolu, a później wchodzi, odpala stream i cała gimbaza szaleje jaki on "pro gracz". Samo kupno konta , które zostało nielegalnie wylevelowane na botach powinno skutkować dożywotnim banem na wszystkie konta. Niestety Riot widzi, że upada przez Bot of Legends i inne tego typu programy, dlatego nie banuje dzieciaków, bo oni przecież kupują skórki, a to jest zysk dla firmy. Nie ma co się przejmować League of Legends, maksymalnie rok i upadnie, nie jest już nawet grywalny.

Co więcej, osoba, która uważa siebie za lepszą w grze i zachowuje się w taki sposób, jak on wielokrotnie, powinna być blokowana na każdym szanującym się serwisie streamerskim oraz od razu bezpośrednio w grze. Ponieważ zachowanie takie jest chore, zwłaszcza denerwowanie się na grę, w której marnujecie na jedną rozgrywkę 40 minut swojego życia. Nie warto tracić życia na tą bezsensowną grę. To, że w nią nie gracie czy Wam nie idzie nie znaczy, że jesteście gorsi. Według każdego inteligentnego człowieka jeżeli wychodzisz na spacer raz dziennie i nie tracisz czasu na tą durną grę, będziesz o wiele mądrzejszy niż dzieciak, który nagrywa się na kamerce i sądzi, że kupując konta na allegro jest PRO.

Takie osoby jak on powinny być usuwane ze społeczeństwa poprzez wysyłanie do specjalnych ośrodków nauczających. Tym bardziej nie powinno się o nich mówić ani nawet oglądać, czy pozwalać wysyłać swoje nagrania do internetu, ponieważ psuje to młode pokolenie.

Patrzcie jego nick.

Moze i masz racje ale dales tutaj przyklad osoby ktora ewidentnie kupila konto i nie daje sobie rady przez co sie nie moze dowartosciowac w zyciu internetowym. Zauwaz, ze sa osoby ktore same osiagnely duzo i pozwala im to na zdobycie popularnosci w internecie za czym idzie mniejsze uczestnictwo w prawdziwym swiecie i utrzymanie swojej postawy w zyciu internetowym. 

Co do tematu 'grywalnosci' i 'bot of legends'. W kazdej prawie grze sa cheaty i juz w nich beda, poza tym taki BoL nic nie zmienia bo slaby gracz i tak nie wygra meczu bolem a dobry gracz na pewno pokona takiego bola. LoL jest nadal jedna z najbardziej grywalnych gier i bedzie przez dluzszy czas bo BARDZO duzo osob sie na tym utrzymuje i z tego zyje, nie tylko polacy jak I reszta swiata. Rito latwo sie nie podda i bedzie bulic z nas kase przez najblizsze lata.

@top

A co do Disa, nawet jesli flami to zgadzam sie z jego zdaniem na temat polakow, lecz jako streamer powinien sie potrafic ogarnac :( Lub udawac PL ( Phantom'a )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co do tematu 'grywalnosci' i 'bot of legends'. W kazdej prawie grze sa cheaty i juz w nich beda, poza tym taki BoL nic nie zmienia bo slaby gracz i tak nie wygra meczu bolem a dobry gracz na pewno pokona takiego bola

Już widzę jak np. platyna grająca bez cheatów wygra z silverem grającym na bolu. Nie ma co się k***a oszukiwać, dzięki l# lub bolowi możesz zajebać każdego miniona który jest na twojej linii + ojebać przeciwnikowi większość hp i na dodatek ominąć każdego skillshota który enemy puści. 

Opublikowano

Ludzie są głupi czy oni nie widzą ,że trollując czy ddosując disa poprawiają mu tylko oglądalność? I co z tego ,że nie wbije chellengera ważne ,że dobrze zarobi haha.

Opublikowano

Większość na tym forum wbiła swoje dywizje diamentowe czy inne bolem a jedzie po Disie. Może nie jest on wybitnym graczem ale ta gimbusiarnia któóra na rozkaz Nitro psuje rozgrywki jest śmieszna, do nauki leszcze!

Opublikowano

Już widzę jak np. platyna grająca bez cheatów wygra z silverem grającym na bolu. Nie ma co się k***a oszukiwać, dzięki l# lub bolowi możesz zajebać każdego miniona który jest na twojej linii + ojebać przeciwnikowi większość hp i na dodatek ominąć każdego skillshota który enemy puści.

Platyna może i nie, bo to dosyć mierna dywizja, ale diament jak najbardziej. BoL nie czyni Cię bogiem, nie zabije każdego creepa, nie ominie każdego skilla i nie trafi wszystkim. Grę wygrywasz dobrymi decyzjami, a nie trafionymi umiejętnościami (i nie mówię, że bol przewagi nie daje, ale serio ludzie, trochę powagi w tym, co piszecie).

Miejsce disa to wysoka platyna/niski diament i niestety, ale swoją porażkę będzie mógł usprawiedliwiać trollami i ddosami.

Opublikowano

Niech się zachowuje jak chce.. i tak większość klnie przed komputerem a nie wbija innym w grze.. chociaż ostatnio widać że mu nerwy puściły.. powinien odpocząć od lola :) zagrać w coś przyjemnego 1v1 lub single player.

ja sobie kiedyś kupię stolik obok :D jak będę się wkur to będę uderzać pięścią w stół i przeklinać ile się da ^^

tak łatwo wyładować złość.

w stolik! nie w komputer! :D dużo osób zawsze waliło po kompie i nie wiedzieć czemu..

a tutaj macie jak powinniście się zachowywać https://www.youtube.com/watch?v=tzD693GfemU - wyładować w domu na stole xD i nie obrażać innych i będzie ok.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Platyna może i nie, bo to dosyć mierna dywizja, ale diament jak najbardziej. BoL nie czyni Cię bogiem, nie zabije każdego creepa, nie ominie każdego skilla i nie trafi wszystkim. Grę wygrywasz dobrymi decyzjami, a nie trafionymi umiejętnościami (i nie mówię, że bol przewagi nie daje, ale serio ludzie, trochę powagi w tym, co piszecie).Miejsce disa to wysoka platyna/niski diament i niestety, ale swoją porażkę będzie mógł usprawiedliwiać trollami i ddosami.

Dis to przecie jungler z d1 Kappa

Najsmieszniej jest wtedy kiedy on wygrywa to cieszy jape a jak przegrywa to taki smutny wyzywa, cisnie kazdego

Wyzywa wszystkich od cebul a nie wie ze niektorzy to bardziej ogarnieci i bogatsi od niego ziomkowie a troluja tylko bo go nie lubia

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dzieci kiedy zrozumiecie, że całą winę za to ponoscie wy, którzy ddosujecie albo trollujecie jego gry. Wypowiedział wojne bolowcom i dobrze bo nie ma miejsca w LoL-u dla was cziterów...

Opublikowano

Dodam jeszcze że nie dziwi mnie jego wkur..

trollują go, obrażają.. nawet jakiś pajac mu na telefon zadzwonił...

i tak podziwiam że dalej nagrywa ^^

trzeba odróżnić flame od wyprowadzenia z równowagi..

on już tak jakby nie był sobą w niektórych momentach.. ogłupiał, mam podobnie wtedy nic nie wychodzi i zazwyczaj jest przegrana.

Co do trolli to zazwyczaj dzieciaki 10-15lat które nie mają życia i nigdy nie zamoczą xD czekam na hejty.

@AfffOmg - masz dużo racji ^^ akurat mamy tępy naród i łatwo na większości zarobić.. szkoda gadać :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

on już tak jakby nie był sobą w niektórych momentach.. ogłupiał, mam podobnie wtedy nic nie wychodzi i zazwyczaj jest przegrana.

Co do trolli to zazwyczaj dzieciaki 10-15lat które nie mają życia i nigdy nie zamoczą xD czekam na hejty.

@AfffOmg - masz dużo racji ^^ akurat mamy tępy naród i łatwo na większości zarobić.. szkoda gadać :D

ja go chętnie bym potrolował a mam 20 lat i co teraz?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

HAHAHA zwis gra katą 0:2:0 i 34 farmy w 9 min :D;) ;)

I ten człowiek uważa się za challengera, ja w goldzie lepiej farmie :P

Opublikowano

Nie chodzi o to ,że "tępy naród" czy coś, nic z tych rzeczy. W "show biznesie" jest taka zasada nie ważne jak mówią (dobrze czy źle) wystarczy ,że mówią. I widzisz, parę osób go ztrolowało i już na największym polskim forum o grach w dziale lola są o nim 3 tematy na 1 stronie. Ostatnio o nim było tak głośno po aferze z tym całym bolowcem nitro, wtedy dowiedziałem się i pewnie nie tyko ja ,że w ogóle taka osoba jak Dis istnieje. Taki był na niego hejt, a jestem pewien ,że dzięki temu zyskał wielu nowych widzów $$$

@edit: jednak 3 tematy

Opublikowano

jak tam nasz zwisu, nie moge odpalic strimka także dajcie nowinki

wbił d5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...