Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis uwolnił bestie

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3:40 mój kolega zoutplayował tego pedała ^.^

Sorry, na haxach sie nie liczy :)

Btw dis po części ma racje bo są tacy ludzie którzy spierdolą całą rozgrywke aby Cię wkurwić.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dis bardzo dobrze się wypowiada o Polakach że jak ktoś do czegoś doszedł to większość starała się będzie go zniszczyć

niech się chłop nie poddaje bo zarabia na was dużo kasy i pewnie beke ma z hejterów.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Przecież DIS ma racje, pomimo  że sam go nie lubię to osobiście bym mu pomógł wpierdolić takiemu gnojowi jak ten lee przykładowo.Gorzej niż zwierzęta.Pierdolone cwaniactwo internetowe wsród polaków jest tak żenujące że ja p******e, gry online tracą taką rzesze dobrych graczy przez tych debili, że to jest nie do uwierzenia.Nie raz miałem sytuacje gdzie jak miałem promo do następnej dywizji/ligi to mi trollowali gre bo tak i c**j.

Śmieci bez grzdy honoru i jakiegokolwiek życia w społeczeństwie, trafi na kogoś kto mu łeb rozbije za takie śmieciowe zachowanie(nie chodzi mi o gre,  jeśli on się tak w grze zachowuje to normalnie musi być jeszcze gorzej)

Opublikowano

To prawda zarobił juz duzo hajsu na gimbie yeah ten hejt jednak ma swoje ++ I do tego jezdzi BMW E90 to już jest coś.

Opublikowano

Niestety, ale muszę tutaj wtrącić moje 5 groszy.

Sam Disa nie lubię, nic mi nie zrobił ale jego sztuczność i cwaniactwo jakie pokazuje na streamach jest naprawdę mierne. Ostatnio mówił, że gdyby nie trolle itp. to byłby wyżej w swojej karierze - i tutaj się troszkę zaśmiałem, ale kij z tym, niech sobie tam będzie pro graczem ale prowadzenie streamu to dla mnie żadna kariera. Nie powinien się tak zachowywać jak na ww filmiku ze względu że jest casterem, ale po części rozumiem jak niektórzy ludzie są wkurwiający, czekają tylko aż mu się nóżka potknie. Trafnie określił to, że ludzie zachowują się jak zwierzęta, i nawet gorzej. Dosyć często zdarza się, że mam w teamie trolla, lecz stosuję zasadę "nie karm trolla" i po prostu mam go w tylnej części ciała :) Ale i tak są sytuację, w których człowiek musi odreagować i wybuchnie. Według mnie jest to całkiem normalne i zarazem przykre, że ludzie są aż tak niekulturalni i wredni, i w dodatku polskie community posiada bardzo złą reputację. Czasami nawet nie przyznaje się, że jestem z Polski bo ludzie z automatu zaczynają trollować i na czacie jest tylko "report this polish retard" pomimo dobrej gry.

A tak zmieniając temat bardzo boli mnie to, że gimby tłumaczą sobie że polak=polaczek, a w cale tak nie jest. W moim rozumieniu słowo "polaczek" równa się z kretynem, retardem, idiotą itp. więc nie ma nic wspólnego z obywatelem RP. *bul dópy gimbów* Niestety, ale poszerza się grupa dzieci i nastolatków, która zamiast zrobić coś pożytecznego zostaje przy lolu. Sytuacja, która przydarzyła mi się wczoraj: byłem w sklepie, wrzuciłem do koszyka to co miałem kupić i stojąc przy kasie usłyszałem jak za mną trójka chłopców (tak z 12 lat na oko) rozmawiają o tym jakie oni to mają taktyki, że jeden jest S5, i że dzisiaj zagrał rankeda i wyszedł na początku bo nie dali mu mida. Wnioski z tej sytuacji wyciągnijcie sami.

Polacy są jednym z nielubianych narodów, lecz oprócz trollów są też i dobrzy gracze :) Więc nie wszystko stracone! Trzeba się zmienić, inaczej będziemy jeszcze bardziej pogrążani...

Dziękuję dobranoc.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

To ludzie którzy mu lub komus niszczą grę są idiotami. I widac na tym filmie, że miał powód. -.- A noob to soba która celowo niszczy gre innym a Dis tego nie zrobił.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

przyganiał kocioł garnkowi ...

sam napierdziela jaki to naród z polaków i że grać nie umieją a staty mówią same za siebie

ps: niech lepiej sobie odpuści bo jeszcze nerwicy przez gre się nabawi :D

Opublikowano

przyganiał kocioł garnkowi ...

sam napierdziela jaki to naród z polaków i że grać nie umieją a staty mówią same za siebie

ps: niech lepiej sobie odpuści bo jeszcze nerwicy przez gre się nabawi :D

"a staty mówią same za siebie" A co byś zrobił, jeżeli wszyscy z przeciwnego teamu skupiają na tobie, twój team robi wszystko aby ci zepsuć grę to co poradzisz? Powiedz co ty byś zrobił, potem osądzaj innych. Założę się że mało który z was ma szanse,chęci i umiejętności żeby wbić D1. Pis joł..

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Nie lubie go ale jeśli miałbym mieć takich ludzi w swojej drużynie bym naprawde się załamał.

Kolejny dowód na to iż EUNE to najgorszy serwer.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Nie lubie go ale jeśli miałbym mieć takich ludzi w swojej drużynie bym naprawde się załamał.

gdyby tylko RIOT się wziął za takich...

Opublikowano

gdyby tylko RIOT się wziął za takich...

To jest jak niekończąca się opowieść, więcej tego cebulactwa przybywa i nie ma jak tego wyeliminować, a szczególnie na EUNE bo na EUW da się pograć spokojnie, bez stresu. Powinien powstać specjalny serwer dla tego ścierwa (czyt. polaczki).

Dokładnie. Jeżeli by tam był mniejszym streamerem, mniej popularnym to by na takie problemy nie narzekał, ale przecież większy rozgłos=więcej hajsu więc :<

A mnie bawi zachowanie Disa, bo to tylko gra. :)

Pozdrawiam.

Ciekawe czy bawi Cię też to, że dostajesz w teamie dwóch afków, reszta trolluje, przeciwnicy focusują tylko Ciebie byle byś nie dobił tego 10d chall - powodzenia :)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

"a staty mówią same za siebie" A co byś zrobił, jeżeli wszyscy z przeciwnego teamu skupiają na tobie, twój team robi wszystko aby ci zepsuć grę to co poradzisz? Powiedz co ty byś zrobił, potem osądzaj innych. Założę się że mało który z was ma szanse,chęci i umiejętności żeby wbić D1. Pis joł..

po pierwsze jeszcze nie wbił w te 10 dni tak więc skończ pisać o umiejętnościach , a po drugie święty nie jest bo zachowuje się na poziomie gimbazy wyzywa wszystkich od najgorszych a to tylko gra !!!! a co nie którzy zapominają o tym jak widać na filmie -.- 

Opublikowano

A mnie bawi zachowanie Disa, bo to tylko gra. :)

Pozdrawiam.

Ciekawe jak byś się zachował jak nasz piękny naród cebulaków Cię trolluje, ddosuje, flame, jest pełen nienawiści do Ciebie.

Osobiście sądze, że ludzie którzy tak robią są totalnymi unskillami, nic w życiu nie osiągneli, i poniżają nasz kraj i EUNE.

Opublikowano

Ciekawe jak byś się zachował jak nasz piękny naród cebulaków Cię trolluje, ddosuje, flame, jest pełen nienawiści do Ciebie.

Osobiście sądze, że ludzie którzy tak robią są totalnymi unskillami, nic w życiu nie osiągneli, i poniżają nasz kraj i EUNE.

czyli uwazasz ze to wszystko przez narod a nie przez samego disa? jak to sie mowi karma wraca kolego :)

jakos nervarien nie mial takich problemow jak dis :) zastanow sie co piszesz

Opublikowano

czyli uwazasz ze to wszystko przez narod a nie przez samego disa? jak to sie mowi karma wraca kolego :)

jakos nervarien nie mial takich problemow jak dis :) zastanow sie co piszesz

To jest wina jego teamu. I to "większość" wie. Dlaczego napisałem większość ? Bo to wie każdy, tylko nie każdy chce tych myśli do swojej głowy wpuścić tylko po to by komuś zrobić na złość.

Opublikowano

To jest wina jego teamu. I to "większość" wie. Dlaczego napisałem większość ? Bo to wie każdy, tylko nie każdy chce tych myśli do swojej głowy wpuścić tylko po to by komuś zrobić na złość.

przeciez o tym wlasnie mowie, tylko 1 slowo do poprawy, ludzie nie chcą "KOMUŚ" zrobic na zlosc tylko disowi.

Opublikowano

A myslicie ze ludzie robia mu na zlosc bezinteresownie? Wiekszosc znajac zycie ma to w sobie ze ich dis obrazal jak gral z nimi pare mc temu kiedy bestia byla on 24/7, czasem tez przepierdolil gierke, tymbardziej ze pan Gierczak nie jest zbyt lubianym streamerem wiec czego on sie spodziewal ?

Opublikowano

A myslicie ze ludzie robia mu na zlosc bezinteresownie? Wiekszosc znajac zycie ma to w sobie ze ich dis obrazal jak gral z nimi pare mc temu kiedy bestia byla on 24/7, czasem tez przepierdolil gierke, tymbardziej ze pan Gierczak nie jest zbyt lubianym streamerem wiec czego on sie spodziewal ?

dis chyba nie rozumie ze to on jest powodem a nie wynika to z faktu że "jest streamerem i robi challenge", nervarien ktory jest szanowana osoba nie mial takich problem, nie strollowano go ANI RAZU

Opublikowano

dis chyba nie rozumie ze to on jest powodem a nie wynika to z faktu że "jest streamerem i robi challenge", nervarien ktory jest szanowana osoba nie mial takich problem, nie strollowano go ANI RAZU

Zgadzam sie z toba nerva nie mial zadnych problemow bo nikt raczej nie ma nic do niego, oprocz ludzi wyzywajacych go od brudasow ale to inna sprawa :)

Dis zasluzyl sobie tym co robi moim zdaniem za ten flame powinien dostac bana na to konto, poniewaz osoba walczaca z nienawiscia itd. sama ja rozpowszechnia.

Logika? Brak

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...