Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis uwolnił bestie

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze jeszcze nie wbił w te 10 dni tak więc skończ pisać o umiejętnościach , a po drugie święty nie jest bo zachowuje się na poziomie gimbazy wyzywa wszystkich od najgorszych a to tylko gra !!!! a co nie którzy zapominają o tym jak widać na filmie -.-

Brawo za poprawne zrozumienie tekstu! Wygrałeś order złotego Eldoki. Ale tak serio, mówię tutaj o jego głównym koncie gdzie ma D1 więc pis joł. Zachowuje się na poziomie gimbazy? To tylko gra? Powiedz mi, że nigdy się nie wkurzyłeś na cebulaczków z naszego kraju to Ci uwierzę.. Na filmie są tylko urywki jak Dis się wkurzył, wybuchnął i wcale się mu nie dziwie. Cały nasz piękny kraj kwitnącej cebuli zaczyna go atakować, trollować i Bóg wie co jeszcze.. A tak odchodząc od tematu, "niektórzy" pisze się razem :)

serwer_ourmc.gif

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo za poprawne zrozumienie tekstu! Wygrałeś order złotego Eldoki. Ale tak serio, mówię tutaj o jego głównym koncie gdzie ma D1 więc pis joł. Zachowuje się na poziomie gimbazy? To tylko gra? Powiedz mi, że nigdy się nie wkurzyłeś na cebulaczków z naszego kraju to Ci uwierzę.. Na filmie są tylko urywki jak Dis się wkurzył, wybuchnął i wcale się mu nie dziwie. Cały nasz piękny kraj kwitnącej cebuli zaczyna go atakować, trollować i Bóg wie co jeszcze.. A tak odchodząc od tematu, "niektórzy" pisze się razem :)

wiem co chciałeś przekazać  ale zacznij od tego że mówię o tym kącie co gra na nim serie 10d

oglądałem kilka jego filmów i nie powiem że nie gra źle 

a po za tym ta wkurzyłem się kilka razy na graczy z którymi grałem ale nie wrzucam z tym filmików jak wyzywam wszystko co sie rusza od najgorszych 

po za tym mówi jacy to polacy straszni a wiele razy spotkałem się z bardzo miłymi i pomocnymi ludźmi ,wbrew tym co stereotypy mówią , Już częściej  spotykam z obcokrajowców gorszych od ,, typowego polaczka ,,

Skończ go tak bronić chyba wie że jest przed kamerą i że to trafi do neta więc chyba aż tak trudno się ogarnąć nie jest

Opublikowano

wiem co chciałeś przekazać  ale zacznij od tego że mówię o tym kącie co gra na nim serie 10d

oglądałem kilka jego filmów i nie powiem że nie gra źle 

a po za tym ta wkurzyłem się kilka razy na graczy z którymi grałem ale nie wrzucam z tym filmików jak wyzywam wszystko co sie rusza od najgorszych 

po za tym mówi jacy to polacy straszni a wiele razy spotkałem się z bardzo miłymi i pomocnymi ludźmi ,wbrew tym co stereotypy mówią , Już częściej  spotykam z obcokrajowców gorszych od ,, typowego polaczka ,,

Skończ go tak bronić chyba wie że jest przed kamerą i że to trafi do neta więc chyba aż tak trudno się ogarnąć nie jest

Też mam w znajomych paru ogarniętych polaków. Grałem z każdym z nich i mogę z czystym sercem powiedzieć, że są jeszcze w tej grze osoby, które poprawiają reputację polskiego community. Ale niestety polaczki > polacy... Ja go nie bronię, ale co to ma do tego że jest przed kamerą? Trudno, nie wyzywa każdego, potrafi też pochwalić ale to co ludzie mu robią to czyste skur********o i szczerze mu współczuję. Sam go nie lubię ale po prostu jest kolejna drama, włączy się Ator do tego i mamy kolejny wzrost popularności => więcej ludzi ogląda streama => większe rozpowszechnianie => więcej ludzi ogląda streama => więcej kasy z reklam => więcej ludzi go hejtuje => płacz bo trolle,afki,ddosy itp.  i to jest takie niekończące się koło.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

No ja na przykład po angielsku mówię z normalnym, amerykańskim akcentem, cos takiego pierwszy raz w zyciu słyszę. Nawet jak polaki w CS GO po angielsku próbują mówić, to też normalnie. Śmieszny "i tyle"

Whw6oFO.png

Opublikowano

Zwis uwalnia bestie przy każdej akcji, nie zważając na to że około 50% faili to jego wina bo jest po prostu mierny Kappa

Gold Member

nvm

Opublikowano

8cjpxz.jpg

Diss tyle wygranych pod rząd, miał serię do d5 a teraz ma P1 36LP xD

Może i go trollują ale chyba nie robią tego bez powodu, czymś sobie na to zasłużył widocznie, teraz nawet nie zaczyna od razu gier żeby go nie zesnajpili a i tak ma trolów :D

Będzie beka jak nawet z platyny nie wyjdzie :P

76561198053546969.png

Opublikowano

80% tych trolli to na 100% osoby z tego forum, to jest pewne, więc wiadomo czemu go trollują :D
A nawet jak nie wyjdzie z platyny, to teraz tak czy siak ma kolejną wymówkę "ja spokojnie gram na poziomie challa, ale wiadomo, trolle były, i nie wbiłem diamentu".

Whw6oFO.png

Opublikowano

Tak to tylko gra ale żeby k***a psuć,trollować mu grę? Bo kupił konto? Większość z was też kupowała,bostowała konta i co? nawet się do tego nie przyzna.

Pokazujecie osobę z jak najgorszej strony a sami lepsi nie jesteście.

Czasami mam żal do boga że takie "gówna" chodzą po świecie.

Opublikowano

wiesz co ziomek gdybym miał takie konto w przybliżeniu do jego to bym sam mu trollował

disu jest kurwą i tyle, wyzywa wszystkich, myśli że kieruje gierki, uważa się za boga w d1, a był wykerowany, jeszcze to co on mowi na strimku to już przekracza wszystko

niestety taki jest pan norbert z gierczak

niech powie jeszcze kilka razy ze jest junglerem z d1 i miota sie z tymi z platyny to az zrobie nowego smurfa i bede go wszedzie trolowal, czy na disie czy na krzycz disunio wszedzie

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Porównajcie sobie rage nervy podczas challenga, a rejdże Disa. Brudas też blamował team, gdy w 40 minucie nakurwiał wraithy na jungli, a jego team niszczyli w jego własnej bazie, no ale różnica jest.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Porównanie? Nervarien wbił d1 i jego wynik to 73W i 21L. Dis aka Zwis ma PLAT 1  i 34L. Rage w prawie każdym meczu, missplaye, trolle i afki.

Opublikowano

ktoś mógłby mi napisać chociaż jakie ma teraz winratio, gdzie jest i ile lp, nie mogę wbić na strimka

W tyn momencie ma:

Dzień 7 z 10,

W: 61 L: 34, Platyna I, 61lp 

Opublikowano

wiesz co ziomek gdybym miał takie konto w przybliżeniu do jego to bym sam mu trollował

disu jest kurwą i tyle, wyzywa wszystkich, myśli że kieruje gierki, uważa się za boga w d1, a był wykerowany, jeszcze to co on mowi na strimku to już przekracza wszystko

niestety taki jest pan norbert z gierczak

niech powie jeszcze kilka razy ze jest junglerem z d1 i miota sie z tymi z platyny to az zrobie nowego smurfa i bede go wszedzie trolowal, czy na disie czy na krzycz disunio wszedzie

Musisz miec naprawde ciężkie i nudne  zycie. wsumie to nawet ci wspolczuje

dsa

Opublikowano

dziś na streamie mówił że zrobi ikonkę dla subów "wesołą cebulkę" dla tych wszystkich cebulaków którzy go hejtują

cóż

3/4 "hejterów" ma tyle powodów do "hejtowania" i trollowania go, że koleś może już iść przygotować kąpiel z cebuli dla siebie

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

jeszcze jak mówi, że każdy kto go hejtuje to brąziak czy silver i pewnie gimbaza

zasłużył sobie na to, jakoś nikt inny nie jest nigdy trollowany i nikt na twitchu nie słyszy od widzów hejtów.

on tak płacze zawsze że taki nightblue jak coś słabo zagra to sie śmieja a u disa hejtują od razu hehehe

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...