Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis uwolnił bestie

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dis uwolnił bestie na streamie wkurwił sie strasznie bo jego team nie gra dobrze i ich flaminguje co o tym sądzicie? sam ma 0/3 corkim i 40 farmy w 12 min

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze ze na lcs-ach sie smieją z Polaków ze to cioty mocne w mordzie a grac za c***a nie umią. MAJĄ RACJE POPIERAM ICH!

Opublikowano

już 1/8, no nieźle dis 883081410008703889721.png farma też świetna, a jak mówił o zwierzętach 883081410008703889721.png
nerva mu wbił na streama xDD 810011410008764889721.png810011410008764889721.png810011410008764889721.png810011410008764889721.png
jakiś kochaś do disa wydzwania 985451410008815889721.png985451410008815889721.png

bestia uwolniona Kappa.png

647041416238306889721.png

Opublikowano

Dobrze ze na lcs-ach sie smieją z Polaków ze to cioty mocne w mordzie a grac za c***a nie umią. MAJĄ RACJE POPIERAM ICH!

Są bardzo świetni polacy w tą grę, ale i są słabi gracze, ale grać ma prawo każdy. A z kulturą polaków jest to samo; są mili i Ci bardziej nie mili :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Każdy by się wkurwił jebane cebulaczki , prawdopodobnie gdyby ten challenge nie był streamowany , to miął by mniej trolli i wbił by tego challengera. Sprawia wam radość wyprowadzanie z równowagi innej osoby? Większość z tych osób chodzi do gimbazy lub zawodówki. Sam chodzę do zawki , ale jestem chociaż normalnym człowiekiem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja na prawdę nie wierzę już w Polske i to ma być przyszłość tego narodu ? dzieciaczki [ bez obrazy dla niektórych ] którę się smieją z kogoś złości daj spokój moim zdaniem

moderatorzy powinni banować albo warny dawać za takie teamty bo to już nie jest śmieszne tylko żałosne .

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

wyzywacie innych ludzi bo mają inne poczucie humoru, bo sie smieja jak ktos sie wkurza?

wyzywasz od 'cebulaczkow' ale to do ciebie wlasnie pasuje te slowo bo go uzywasz.

<>

Opublikowano

Nie znam osoby z takim poczuciem humoru która jest zdrowa umysłowo.
Tyle z mojej strony, nie będę odpisywać na komentarze jakiś szczyli.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W tym momencie ten maokai nie daje rady to wyzywa disa ahah co za gówno NG skopał mu dupe gratujacje. Mao jak nie dajesz już rady to graj w tetris!

Opublikowano

Czemu zakładacie takie tematy, to tylko daje mu rozgłos. Dla osoby występującej publicznie obojętnie jak o niej mówią, ważne, by mówili.

To nie jest żaden profesjonalny gracz, zwykły, przeciętny. Widziałem gdzieś screeny w internecie rozmowy jego ze sprzedawcą allegro, od którego kupuje regularnie boosty dywizji. Wygląda to tak, że podczas gdy nie streamuje ktoś mu nabija dywizje na bolu, a później wchodzi, odpala stream i cała gimbaza szaleje jaki on "pro gracz". Samo kupno konta , które zostało nielegalnie wylevelowane na botach powinno skutkować dożywotnim banem na wszystkie konta. Niestety Riot widzi, że upada przez Bot of Legends i inne tego typu programy, dlatego nie banuje dzieciaków, bo oni przecież kupują skórki, a to jest zysk dla firmy. Nie ma co się przejmować League of Legends, maksymalnie rok i upadnie, nie jest już nawet grywalny.

Co więcej, osoba, która uważa siebie za lepszą w grze i zachowuje się w taki sposób, jak on wielokrotnie, powinna być blokowana na każdym szanującym się serwisie streamerskim oraz od razu bezpośrednio w grze. Ponieważ zachowanie takie jest chore, zwłaszcza denerwowanie się na grę, w której marnujecie na jedną rozgrywkę 40 minut swojego życia. Nie warto tracić życia na tą bezsensowną grę. To, że w nią nie gracie czy Wam nie idzie nie znaczy, że jesteście gorsi. Według każdego inteligentnego człowieka jeżeli wychodzisz na spacer raz dziennie i nie tracisz czasu na tą durną grę, będziesz o wiele mądrzejszy niż dzieciak, który nagrywa się na kamerce i sądzi, że kupując konta na allegro jest PRO.

Takie osoby jak on powinny być usuwane ze społeczeństwa poprzez wysyłanie do specjalnych ośrodków nauczających. Tym bardziej nie powinno się o nich mówić ani nawet oglądać, czy pozwalać wysyłać swoje nagrania do internetu, ponieważ psuje to młode pokolenie.

Opublikowano

Swoją drogą beka trochę, ludzie go snajpowali i trollowali mu gry specjalnie, a on i tak wbije zaraz diament

+++++++ Już cię lubie kolo!

Opublikowano

3:40 mój kolega zoutplayował tego pedała ^.^

O k***a, to ty masz kolegów?...

@

Szczerze, jestem po części za Disem, a z drugiej strony przeciwko... Nie chce mi się rozpisywać, więc powiem tylko, że mam nadzieję, że te skurwysyny które trollują mu/innym streamerom(np. Nervarienowi) podczas robienia tego 'challengu" "zdechną na raka"(no bez przesady, ale dobra co mi tam, ban na tydzień, albo dłużej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...