Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium - Officjalny Trailer Serwera

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabądź więcej informacji, a dopiero wtedy zacznij się wypowiadać. 

zacznij robic sam "grafike" a nie krasc, to pozwole Ci sie wypowiadac.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zacznij robic sam "grafike" a nie krasc, to pozwole Ci sie wypowiadac.

Haha, co? :D 

Grafika która jest tu umieszczona, nie jest kradziona, jest robiona od zera i dla twej wiadomości, ja tutaj grafiki nie robiłem. 

Nabądź więcej informacji, a dopiero wtedy zacznij się wypowiadać. 

ps: Co ty możesz mi zabronić? :D

Opublikowano

Haha, co? :D 

Grafika która jest tu umieszczona, nie jest kradziona, jest robiona od zera i dla twej wiadomości, ja tutaj grafiki nie robiłem. 

ps: Co ty możesz mi zabronić? :D

tyle to i ja wiem, twoje umiejetnosci pozwalaja ci tylko na danie textury w sumie czego mozna sie spodziewac..

Opublikowano

tyle to i ja wiem, twoje umiejetnosci pozwalaja ci tylko na danie textury w sumie czego mozna sie spodziewac..

Co ty za głupoty piszesz? Czytam to i nie mogę zrozumieć co ty piszesz... Jesteś aż taki gł*pi?

Na jakich podstawach oceniasz moje umiejętności graficzne? Przecież ja tutaj miałem zerowy wkład graficzny... 

Nie jestem super wybitnie uzdolniony graficznie, ale coś tam wyskrobać jeszcze potrafię. 

Gówno wiesz o moich umiejętnościach. 

A teraz postaraj się to zrozumieć niedorozwoju: 

Grafika, która została umieszczona w temacie i która będzie wykorzystywana do prezentacji, została wykonana przez @L&A. Jest to osoba, która ma szerokie pojęcie o grafice, masz tutaj temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1280553-grafik-studio-la/#entry10934635

Opublikowano

Co ty za głupoty piszesz? Czytam to i nie mogę zrozumieć co ty piszesz... Jesteś aż taki gł*pi?

Na jakich podstawach oceniasz moje umiejętności graficzne? Przecież ja tutaj miałem zerowy wkład graficzny... 

Nie jestem super wybitnie uzdolniony graficznie, ale coś tam wyskrobać jeszcze potrafię. 

Gówno wiesz o moich umiejętnościach. 

A teraz postaraj się to zrozumieć niedorozwoju: 

Grafika, która została umieszczona w temacie i która będzie wykorzystywana do prezentacji, została wykonana przez @L&A. Jest to osoba, która ma szerokie pojęcie o grafice, masz tutaj temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1280553-grafik-studio-la/#entry10934635

przynajmniej z czyms sie zgadzamy, skoncz juz swoje gadki, a co do rozczytania, ta, pl znaki mi nie dzialaja, przepraszam ze jestem taki gl*pi.

btw. ty masz jakies problemy z czytaniem niedorozwoju? przeciez napisalem ze wiem to jest grafika tego l&a, takze gowno wiesz a mowisz, bez pdrw

Opublikowano

@Weight  , myślałem, że będę musiał znów się rozpisywać bo krótkich zdań nie rozumiesz, ale widzę, że Nestium wpadł na lepszy pomysł. Pokazał ci moment na ss'ach po których twoja głupota mnie przytłoczyła i zrobiło mi się słabo. 

Ustalmy jedno, nie pisz więcej bo będę co każdy post spostrzegał cię jako większego idiotę. Chyba, że chcesz dogonić tych z Atrey'i.. 
Nie chce mi się już tobie odpisywać, nie chcę przez ciebie sięgnąć dna jak Atrey'a. 

"Masz rację"(to znaczy, że nie...), a teraz nie spam w temacie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...