Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium - Officjalny Trailer Serwera

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, nie obraź się... Ale dla mnie zbyt nudne jak na trailer. Trailer - zwiastun ma mieć "MOC", przyciągnąć, zachęcić. Jakaś 'akcja' przydałaby się, nawet PvP między klasami. Nie wiem, cokolwiek. A takie pokazywanie krajobrazów pod trailer wg mnie nie podchodzi. Jednak! Ładnie prezentują się lokacje i jestem ich ciekawa. Do tego logo, również ładne :)

Opublikowano

Kiedy Start??

Dokładnie jeszcze nie wiemy. Ale pierwsze myśli kierujemy na wrzesień :)

@Renissance

Właśnie się wachałem jaką zrobić wersję czy bardziej taką jak napisałaś czy w wolniejszym tępie..

Ale dziękuję za opinie może zrobimy jeszcze 2 wersję :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Trailer nudny jak flaki z olejem..możesz się obrazić, ale serio.. Nie zabłysnąłeś. 

Dziękuję za wypowiedź. Przykro mi, że nie przypadł ci film do gustu.

To był nasz namysł aby go zrobić w wolnym tępie ale zrobimy też 2 wersję bardziej drastyczną.

Pozdrawiam.

CtV.png

Opublikowano

Fajnie wam wyszło.

Czekam na 2 wersję.

Jakis dzien macie zaplanowany na start?

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano
File Name: Oblivion trees & shrubs

8824514098574151022043.jpg

A teraz wasz filmik

i komentarze pod tematami innych serwerów

Niczego wam nie zazdrościmy:)
Jedynie jest nam was żal, że kradniecie czyjeś prace, nie potraficie nic sami zrobić.
Wasz serwer to jedno wielkie złodziejstwo, nie ma czego zazdrościc tak banalne rzeczy to co 2 technik na tym forum potrafi zrobić

No kurcze  śledze wasze posty  i wy w ogóle czytacie to co piszecie ? xD

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie ukradliśmy modeli :)

One zostaly udostępnione za darmo na innym forum metin2dev.

Pobraliśmy, udostepniona rzecz.

CtV.png

Opublikowano

Nie ukradliśmy modeli :)

One zostaly udostępnione za darmo na innym forum metin2dev.

Pobraliśmy, udostepniona rzecz.

Co z tego że zostały udostępnione skoro osoba która jest udostępniła je ukradła? Głupie tłumaczenie ;)

Opublikowano

Co z tego że zostały udostępnione skoro osoba która jest udostępniła je ukradła? Głupie tłumaczenie ;)

Głupi twój post.

Ja tego nie ukradłem to najważniejsze :) Pobrałem udostępniona rzecz.

CtV.png

Opublikowano

Hmm może zrozumiesz to że my tego nie ukradliśmy możliwe że ukradła to osoba która udostępniła te modele :)

Opublikowano

Hmm może zrozumiesz to że my tego nie ukradliśmy możliwe że ukradła to osoba która udostępniła te modele :)

Co Ty wgl wypisujesz, co to ma za znaczenie czy wyciągnąłeś to Ty, czy jakaś osoba trzecia? Jest wyciągnięte i tyle, nie ma tłumaczenia że nie my.

Autorzy prac mają wyjebane na to że ktoś tego używa, albo nawet o tym nie wiedzą, ale Wy nie macie wyjebane ponieważ sami nie potraficie wyexportować i musicie mieć ten punkt zaczepienia o który można się przyjebać do innych administracji, jesteście najniższą warstwą społeczną tego forum, niczym pluskwy, i na Restynidzie tłumaczyliście słabość serwera tym że chcieliście żeby "pozostał w klimacie metina" i teraz również robicie dokładnie to samo, jesteście słabi i zamiast pójść prostą drogą i się do tego przyznać, Wy szukacie bocznej drogi i próbujecie bardzo nieudolnie z tego wybrnąć.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Co Ty wgl wypisujesz, co to ma za znaczenie czy wyciągnąłeś to Ty, czy jakaś osoba trzecia? Jest wyciągnięte i tyle, nie ma tłumaczenia że nie my.

Autorzy prac mają wyjebane na to że ktoś tego używa, albo nawet o tym nie wiedzą, ale Wy nie macie wyjebane ponieważ sami nie potraficie wyexportować i musicie mieć ten punkt zaczepienia o który można się przyjebać do innych administracji, jesteście najniższą warstwą społeczną tego forum, niczym pluskwy, i na Restynidzie tłumaczyliście słabość serwera tym że chcieliście żeby "pozostał w klimacie metina" i teraz również robicie dokładnie to samo, jesteście słabi i zamiast pójść prostą drogą i się do tego przyznać, Wy szukacie bocznej drogi i próbujecie bardzo nieudolnie z tego wybrnąć.

szczerze to twoje zdanie i twoich przydupasow mam daleko i co z tego ze nie potrafie exportowac nawet jakbym potrafil to bym tego nie robil bo nie fascynuje mnie takie grzebanie w innych grasz i szukanie interesujacych mnie rzeczy a i do restynida mnie nie mieszaj bo nie mialem z nim nic wspolnego 

Opublikowano

szczerze to twoje zdanie i twoich przydupasow mam daleko i co z tego ze nie potrafie exportowac nawet jakbym potrafil to bym tego nie robil bo nie fascynuje mnie takie grzebanie w innych grasz i szukanie interesujacych mnie rzeczy a i do restynida mnie nie mieszaj bo nie mialem z nim nic wspolnego 

Słyszałem to już kilka razy, kolejnych nie potrzebuję.

Dodatkowo dopiszę, to nie są przydupasy, to są potencjalni gracze, Twoi i moi.

Odróżnia Nas to że mnie gówno interesuję zdanie innych administracji, a Ciebie i innych administracji i graczy.

@Mizune

Nawet nie czytam twojego postu bo mi się nie chce nic mądrego w nim nie ma.

Po raz kolejny robisz z siebie idiotę, wpierw piszesz "nie czytam" potem stwierdzasz "w nim nie ma".

@topic - po przeskokach kamery na filmiku można by śmiało stwierdzić że kręcono go Nokią 3310, jadąc na traktorze.

@down - Co mają przeskoki kamery do jakości filmu? Nie rób z siebie idioty, powtarzam Ci po raz kolejny.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Teraz mi zazdrościsz filmu :D?

Jakość jest Full HD człowieku idz z bólem dupy gdzie indziej złodzieju.

CtV.png

Opublikowano

Ale to nie zmienia faktu że wasz grafik kradnie grafike z innych gier. Patrząc na waszą sygnaturke której używa konto nestium uważam że to kradziona grafika z age of wulin.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jak już się czepiamy prawa, to:

Art. 291. Paserstwo umyślne
§ 1. Kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia albo tę rzecz przyjmuje lub pomaga do jej ukrycia,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Art. 278. Kradzież
§ 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. 

Kara za paserstwo umyślne jest w praktyce tak samo surowa jak za kradzież.

Topic. Za długi film, za mało akcji.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...