Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki dzisiaj :/

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie chodze po mieście i widze dwóch typków włosy na żela rurki iphone w ręce i mówi do drugiego "chodź zróbmy sobie fotke z dziubkiem" do tego piszczą jak jakieś pizdy. los chciał, że dzisiaj spotkałem trzech podobnych typów - rurki, ajer maksy, czapka na łeb i jakiś pierścionek

krew sie leje jak ja to widze jeden do drugiego

"Ej radek, kupiłeś szlugi?"

Ich wiek to około 15 lat...

czy możemy zatrzymać tą ewolucję?!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było to montowane milion razy, póki co czekam na flejmy - temat zostawiam.

Osobiście zostawiam to "ewolucji bieberskiej". Tyle, masowe przekaźniki robią swoje.

[*]

Opublikowano

Jak większość osób oceniasz po wyglądzie. To, jak się ubiera, to jest jego sprawa i nic ci do tego. A to, że się tak zachowuje, to nie znaczy, że masz z nim się kolegować. Po prostu olej i tyle. Osobiście takie zachowanie mi nie przeszkadza, przecież wystarczy troszkę tolerancji i wszystko jest okej. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Robisz sobie bekę z mojego tematu? xD

Serio to tyle było tych tematów.. Znam kilku swagów i są OK a takiego turboswaga (dupeczki *.* fulkapiki skejt) to znam tylko jednego, i to przez fb. Turboswagi widzę u siebie bardzo rzadko, prawie wcale. A co do swagow... Jest roznica między SWAGAMI, ktorzy sie tylko ubierają tak a są normalni i między TURBOSWAGAMI ktorzy sa w pełni zbiberowani ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

U mnie w nowej szkole niektórzy koledzy z klasy noszą jedynie lekko ciaśniejsze spodnie (nie tak bardzo rurki takie mega pedalskie tylko takie fajne) mi to nie przeszkadza, nawet sam czasem założę, tam maxy mają ale maxy są spoko. Fullcapa tam widziałem z raz, mi to nie przeszkadza.

Tylko takie mega full swagi i zjeby takie słuchające biebera że padają na strzał, robiące sobie zdjęcia z dziubkiem czasem wkurwiają, praktycznie u siebie nie widzę takich a jak już to często na nich nie zwracam uwagi no chyba, że już są takie super hiper extra typer gigant swagi to zwracam uwagę B)

3t6EGVz.png

Uczeń
Opublikowano

15 lat to i tak nie najgorzej, ja często widzę 12 latków "jarających" po kryjomu, o ile wciąganie dymu do ust i wypuszczanie bez zaciągania się można nazwać jaraniem :D

Na gości w rurkach, z grzyweczkami nie zwracam uwagi, ba, znam kilku gości chodzących w fullcapach co by wpuścili wpierdol niejednemu pseudo dresowi, także nie warto oceniać ludzi po wyglądzie.

Chyba że mówimy o 100% pedałach, takich po prostu staram się ignorować, bo po co robić sobie problemy jakimiś zaczepkami w ich stronę?

Opublikowano

Jak chcesz miec dziewczyne w gimbie to w dresach nie zawojujesz, takie życie i manipulacja a'la one erection czy justin bieber

gf w gimbie by tylko wylądować w fz, toć to potrzebne

mam gdzieś takich ludzi, gdyż nie mieszkam w jakimś sporym mieście (25k ludu) i nie spotykam az takich ciezkich przypadkow

poki nie mam z nimi nic wspolnego, nic nie moge o nich powiedziec

chodz takich beliberow bym tepil

­

Opublikowano

Jak chcesz miec dziewczyne w gimbie to w dresach nie zawojujesz, takie życie i manipulacja a'la one erection czy justin bieber

To że ktoś nie wygląda jak męska pipa czy p**** nie oznacza że chodzi w dresach.

Też mnie to w*****a ale życie ich zweryfikuje. 

Deus vult

Opublikowano

gf w gimbie by tylko wylądować w fz, toć to potrzebne

I tak i nie . 

To że ktoś nie wygląda jak męska pipa czy p**** nie oznacza że chodzi w dresach.

Też mnie to w*****a ale życie ich zweryfikuje. 

W gimbie wolą p****ów i nic nie poradzisz, no chyba że w wieku 14-16 lat masz rzeźbe jak Schwarzenegger 

21515.jpg

Opublikowano

Sam tak myślałem do póki ubrałem rurki, są wygodne. Co do Air maksów nie wiem jak kto można nosić... Strasznie ciężko znaleźć jakieś buty bez tak grubych podeszw.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Sam tak myślałem do póki ubrałem rurki, są wygodne. Co do Air maksów nie wiem jak kto można nosić... Strasznie ciężko znaleźć jakieś buty bez tak grubych podeszw.

Mówić że rurki są wygodne to tak samo jakby sie chwalić że się ma małe genitalia... 

21515.jpg

Opublikowano

No i co w związku z tym? Najlepiej na nich nie zwracać uwagi.To są po prostu ofiary współczesnej mody, tak samo jak te w/w 12 latki palące papierosy.Może z tego wydorośleją, może nie.

Opublikowano

Mówić że rurki są wygodne to tak samo jakby sie chwalić że się ma małe genitalia... 

Mam rurki i jakoś jest mi w nich tak samo wygodnie jak w innych spodniach. Ale pewnie mamy inne wyobrażenia co do rurek, ty pewnie myślisz, że rurki dla kobiet są tak samo obcisłe jak te dla mężczyzn co jest nieprawdą, naturalnie.

Ile razy można wałkować ten sam temat? Która już to dyskusja o tym samym, setna? Co miesiąc to samo. Niech każdy ubiera się jak chce, przecież w niczym to nikomu nie przeszkadza, to tylko i aż kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje chyba, że jest się cebulą. Zobaczyłeś chłopaka w rurkach i już trzeba zakładać temat i wyzywać ich od p****ów, i jeszcze czepiacie się dziewczyn, że lecą na takich, lepiej zastanówcie się lepiej co z wami nie tak (skoro lecą na ''chłopczyków'') a nie z nimi. Nikogo tu nie bronie ani nie atakuje, chodzi mi o to, żebyście przestali dopierniczać się do cudzych dup i podtarli swoją. 

Opublikowano

Chyba nie miałeś/aś ich nigdy ubranych.

Tyle w temacie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

ja mam znajomego który rok temu szedł do 1 technikum, i nie zdał bo wolał chlać i palić z kumplami, sam mam 13 lat, ale nigdy taki nie będe. żal.pl normalnie.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

k***a mać:) turboswagi czego ja sie tu dowiaduje:)))))))))))

sam nie ubieram się przeciętnie a na ubrania wydaje dosyć sporo hajsu no ale wiadomo kazdy ubiera się jak chce,

ale krytykowanie kogoś po wyglądzie to największe gówno jakie moze byc. Okej jeśli ktoś chodzi max ciasnych rurkach, drze morde bez sensu,

chwali się jak to ostatnio się najebał, to wiadomo, że takich należy ignorować, ale dopierdalanie się do samego wyglądu to sorry ale ....

eat

Opublikowano

Juz widze jak to wprowadzają... Myslisz, ze w obecnej sytuacji mialo by to jakąkolwiek szanse na przyjęcie się? Bo ja nie.

eat

Opublikowano

W*****a mnie to, tyle. I k***a, ludzie, rurki są dla dziewczyn a nie dla chłopaków (w każdym razie nie dla hetero). Zwykły facet chce się popatrzeć na nogi dziewczyn, a nie jakiegoś mieszańca, dlatego w każdym bądź razie ja nienawidzę tych wszystkich "p****ów"...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Uwielbiam takie tematy. Zawsze schodzi się powoli w takim kierunku:

Faceci robią się pierdołami -> noszą rurki -> jak rurki i pierdoły to pedały -> jak pedały to patologia. I cudne zakończenie osoby, która nigdy nie była w wojsku:

"KIEDYŚ TO BYŁA OBOWIĄZKOWA SŁUŻBA WOJSKOWA A NIE TO CO TERAZ CO NIE JANUSZ HEHE".

Ludzie, ku*wa, co wam do tego, że jakaś osoba nosi rurki, airmaxy, obcisłe koszulki czy nawet popularne ostatnio małe torebki (srsly) mające zastąpić ekwpiunek łucznika lv18 (nerka dla tych co nie myślą po 22). Aby nie było - nie noszę rurek, bo ćwiczę i się w te spodnie nie mieszcze. Tak naprawdę to dbajcie o siebie, o swój wizerunek, wygląd - co ubieracie i jak się zachowujecie. Ocenianie ludzi przez pryzmat wyglądu i tego co noszą jest największym skur*ysyństwem XXI wieku. Może dana osoba nie ma funduszy, aby kupić sobie jakieś dobre ubrania? Może dana osoba musi sama pracować i dokładać się do rachunków w domu bo z pensji rodziców nie starcza? Zastanówcie się k***a. Oceniacie: "o faceci to teraz pedały i niedojdy bo noszom rurki i wgl tak sie zachowujom", a tak naprawdę za każdą grupką takich ludzi stoi jedna osoba, która ten pieprzony trend wyznaczyła.

Ubierajcie się jak wam wygodnie.

Jedną z najwazniejszych lekcji jaką wyniosłem z życia:

Nie ważne co zrobicie, założycie czy jak się zachowujecie - LUDZIE ZAWSZE BĘDĄ GADAĆ.

Zakładajcie i róbcie co wam odpowiada, bo życie przemija bardzo szybko.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja tez jak widzę takich typów to aż gotuje się jeszcze krzywo się patrzy jeszcze w rurach ja tylko dresowy styl a nie jak podał jakiś z miasta dobrze ze ja ze wsi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...