Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki dzisiaj :/

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faceci robią się pierdołami -> noszą rurki -> jak rurki i pierdoły to pedały -> jak pedały to patologia. I cudne zakończenie osoby, która nigdy nie była w wojsku:

"KIEDYŚ TO BYŁA OBOWIĄZKOWA SŁUŻBA WOJSKOWA A NIE TO CO TERAZ CO NIE JANUSZ HEHE".

Ty a wiesz co jest najlepsze ? Często gesto mówią to ludzie co mają po 15, 16/14 lat, i twierdzą że świat jest niesprawiedliwy.

Teraz aby dostać się do wojska musisz pomarzyć, rząd ograniczył liczbę miejsc, dodatkowo serię testów musisz zdać do szkoły wojskowej, tylko po to aby kipieć w kraju gdzie nic się nie dzieję, tylko nieliczni mają prawo wyjechać na misję. I tak stan naszego wojska jest szacowany na tragiczny ale cóż..to tak z innej beczki.

Ja się dziwię że do Maxów jest spięcie, rury rurami ale Maxy ? Rly. ? Da podeszwa ratuje tylko Twoje stopy, co tam że bije #yolo, #swagiem, ja chodzę w podróbkach z targu, a tylko mi zależy na tym aby pięty mi nie pękały od podłoża, i aby było coś wytrzymałego do biegania...Naprawdę już szczyty.

[*]

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przymusowa służba wojskowa to było coś

ps to nie offtop!!!

Co 12 letni dzieciak może wiedzieć o przymusowej służbie wojskowej? Z*******e jest to, że spośród ludzi 18(19)+ niewielu chciałoby iść do wojska na ładnych parę miesięcy, za to spośród chłopaczków 12-15 lat, KAŻDY powinien iść.

Nie wspominam nawet o dziewczynach, bo to to już jest kpina całkowita w momencie, gdy któraś opowiada się za przywróceniem.

@Maxio.

Ten to też jest, k***a, niezły. 0 pojęcia, a gada.

Opublikowano

@Maxio.

Ten to też jest, k***a, niezły. 0 pojęcia, a gada.

Taaa, powiedz mi jeszcze że masz brata w N.S., a sam jesteś w Gromie  -.-

Jest jak jest, to co napisałem może strzeliłem się z misjami, ale co do reszty jestem poinformowany, zapraszam do Wro > sprawdzaj miejsca w szkole wojskowej, a jak coś popytaj jakie to testy musisz przejść aby móc buty czyścić na start. Jak pytania PW.

@top nie wiem czy z tego tematu jeszcze coś będzie ale cóż...

[*]

Opublikowano

Rurki i airmaxy? Ostatnio Quebo był tak ubrany HH Kempie, a zjada 90% sceny raperskiej. Sam chyba się przekonuję do rurków ale nie do takich, że jaja gniecie tylko takie luźne no i ofc dżinsy :) Rurki są wygodne, nie są to k***a leginsy :D Ale wiecie co?

JEBIĄ MNIE TE PODZIAŁY I PO PROSTU NOSZĘ SPODNIE :] 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Rurki i airmaxy? Ostatnio Quebo był tak ubrany HH Kempie, a zjada 90% sceny raperskiej. Sam chyba się przekonuję do rurków ale nie do takich, że jaja gniecie tylko takie luźne no i ofc dżinsy :) Rurki są wygodne, nie są to k***a leginsy :D Ale wiecie co?

JEBIĄ MNIE TE PODZIAŁY I PO PROSTU NOSZĘ SPODNIE :] 

Jest coś takiego jak rurki z niskim stanem.

I nawet wasze potężne jaja się tam zmieszczą <lol>

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A co mnie to obchodzi? Niech każdy się ubiera według własnych upodobań...

Ciebie nic, bo albo nie masz (tylu) kompleksów/jesteś tolerancyjny/nie mieszkasz na wsi, albo po prostu masz jakikolwiek kontakt z dziewczynami, bo o nie się wszystko rozgrywa- żadna nie leci na grube, pryszczate świnie w dresach. B)

Opublikowano

Ciebie nic, bo albo nie masz (tylu) kompleksów/jesteś tolerancyjny/nie mieszkasz na wsi, albo po prostu masz jakikolwiek kontakt z dziewczynami, bo o nie się wszystko rozgrywa- żadna nie leci na grube, pryszczate świnie w dresach. B)

no tak... wystarczy uważać, że noszenie rurek to pedalstwo i już jest się uważa, że ten kto tak twierdzi to zakompleksiony typ icon_bag.gif nie wiem jak jedno ma się do drugiego w ogóle, o logiko...

Opublikowano

" albo po prostu masz jakikolwiek kontakt z dziewczynami, bo o nie się wszystko rozgrywa- "Chyba w gimnazjum . Walczycie o zachowanie waszej puli genów w gatunku ?

// Żeby mnie ktoś nie chciał wyzywać od dresa, noszę dżinsy, jakieś halówki i t-shirt, ubranie tego zajmuje mi jakieś 1,5 min , wam wystrojenie się w rurki prawdopodobnie więcej niż kobiecie nałożenie makijażu i dobraniu ciuchów xD .

21515.jpg

Opublikowano

W Technikum już nie ma pedalstwa, jak nie chcesz tego widzieć to kieruj się na technika jakiegoś.

Opublikowano

Nosisz halówki poza WFem- to automatycznie klasyfikuje cię niżej niż gości, których kręcą damskie ubrania.

xD To istnieje jeszcze jakaś klasyfikacja oprócz przeciętniaków i homosiów?

21515.jpg

Opublikowano

przymusowa służba wojskowa to było coś

ps to nie offtop!!!

Tak, tak kolego. Ile osób już to mówiło. I co to by dało? Nic.

Co do tematu.

Jeśli ktoś chce rurki to niech je nosi i to wcale nie oznacza, że ma sami wiecie jakie genitalia.. Rurek owszem nie noszę, ale air maxy tak. I co może mam je zdjąć, bo to się tobie nie podoba? Noszę je, bo są dla mnie wygodne i dobrze się w nich biega. Mam problem do chłopaków dzisiaj. To powiedz im to prosto w oczy, a nie spamuj tym na forum, bo co my do tego mamy?

Właśnie nic..

Ja tam jestem tolerancyjny i nie zadaję się z tymi waszymi mega swag, czy coś, ale nie zadaję się także z tymi meega dresami., -,- Gdyby wszyscy poszli do wojska to nawet te, niektóre mega dresy by bardziej spuchły niż te chłopaki w rurkach. :)

Opublikowano

Nosisz halówki poza WFem- to automatycznie klasyfikuje cię niżej niż gości, których kręcą damskie ubrania.

Jak sie dobrze ustawisz(nie chodzi mi o pozycje) ,to na to nawet ci uwagi nie zwrócą 8-)

Opublikowano

Ocenianie czy ktoś jest pedałem po tym jak się ubiera XDDD nie moge :D

Polska kraj cebulą płynący 0 tolerancji

Admin Cienia
Opublikowano

Tak sobie chodze po mieście i widze dwóch typków włosy na żela rurki iphone w ręce i mówi do drugiego "chodź zróbmy sobie fotke z dziubkiem" do tego piszczą jak jakieś pizdy. los chciał, że dzisiaj spotkałem trzech podobnych typów - rurki, ajer maksy, czapka na łeb i jakiś pierścionek

krew sie leje jak ja to widze jeden do drugiego

"Ej radek, kupiłeś szlugi?"

Ich wiek to około 15 lat...

czy możemy zatrzymać tą ewolucję?!

To ten moment w historii gdzie człowieka dopada de-ewolucja.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...