Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś zagra na serwerze?

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym pograć na serwerach takich w starym stylu. Opiszę troszku co na nim jest itd.
Jest zbudowane kilka miast takie jakby nacje w których jest jeden człowiek jakby władcą.
W miastach będą działki tam np. 30x30. Każdy gracz może dojść do jednej z nacji i wykupić sobie działkę lub wybierzesz sobie na głównej mapie jakąś prace taką jak np. Drwal aby zarabiać poprzez wydobywanie drewna w lesie. Byłyby też Las jakiś, pustynia itd itp. Każdy z graczy mógłby się rozwijać i wgl. na większym lvl ma szanse aby wypadło mu zamiast 1 drewna to 2. Przy osiągnięciu max poziomu czyli np 50 może wybrać sobie dodatkową pracę np. dzięki czemu będzie mógł z drewna robić deski lub jako kopacz z piasku szkło itd. Opisałem to jak widzę lekko chaotycznie lecz oceńcie czy to byłoby dobre i jeśli coś szukam technika na ten serwer od razu. Budować mogę ja tak mniej więcej i oczywiście przy robieniu wszystkiego będziemy nagrywać jak nam idzie praca i pokazywać użytkownikom aby bardziej zachęcić. Ten serwer ma na celu przypomnienie sobie starych czasów MineCraft mojej młodości :)

xx
//Treść niezgodna z zasadami panującymi w dziale. //@Blezur

Opublikowano

Wszystko jest pięknie tylko że technika potrzebuje. Od siebię daję reklamę jak i cały serwer. Pomagam też przy pluginach i buduję mapę. Daję pod serwer str/TS'a i  all co z postawieniem jest związane tylko potrzebuje osoby która siedzi w tym i wie jaki do czego plugin.

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry, mam nadzieję, że realizacja również przejdzie bez problemów.

Pamiętaj, by zadbać o wszystko od pluginów po Administrację.

Sam pomysł i jego przedstawienie jest na prawde bardzo dobre... Czekam! ;).

Opublikowano

Ja bardzo chętnie mogę pomóc i możemy połączyć siły. Chętnie pomogę przy stronie www a na serwerze to bardziej za moderowanie. Mogę zrobić reklamę. Jeżeli serwer by się skończył chętnie postawie go na moim serwerze za bardzo niską sumkę do uzgodnienia. Serwery w TS też posiadam jeden ogólny do wszystkiego. Właściciel serwera ImmortalisCraft, który też powstaje. Można by zrobić teleport do dwóch serwerów na raz :D

Opublikowano

Ja czasu zbytnio nie mam więc szukam też technika na ten serwer. Ja chcę go zrobić na cacy bo brakuje mi takich serwerów. Już nie widziałem takiego od jakiegoś roku. Więc czekam na dalsze opinie tego serwera i szukam dalej osoby do pomocy jak w @topic :)

Opublikowano

Fantastycznie, super. Pomysł mi się mega podoba. Pamiętam jak z kolegami graliśmy własnie na dokładnie takim serwerze, tyle ten trochę ulepszony ^^ Fajnie byłoby wrócić do tych czasów Minecraft'a. Tęsknię trochę za nimi C:

Napewno bym zagrał na takim serwerze, i podzwonił do starych kolegów, naprosiłbym ich, żeby pograli ze mną :)

Pozdrawiam i serdecznie życzę, żeby Ci się udało.

sygnaturka.png
Opublikowano

Tylko potrzebna osoba która ogarnie to :)
+ Do tego co opisałem dodać kilka nowości itd. Aby np działki możnabyło sprzedawać ze zrobionym domkiem Itd :)
WIęc napiszę że szukam technika do tego w odpowiednim dziale :)

Opublikowano

Każdy z graczy mógłby się rozwijać i wgl. na większym lvl ma szanse aby wypadło mu zamiast 1 drewna to 2.

Wtedy gracz mógłby duplikować sobie zasoby.

sygnatura.png

Opublikowano

Zagrałbym i został nawet na dłużej ale serwer musiałby być dopracowany a nie syf który został zrobiony w 2 dni z jakiś pobugowanych pluginów z backdoorami z neta.

wHgO0WT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...