Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot !

kambali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pytanie czy jest na dzień dzisiejszy bot SwitchBot ktory dziala na prywatnych serwerach takich jak np.Tiveria, Ravia itp ??? Jesli jest ktory umozliwia nam zmiane bonusów automatycznie, Prosze bardzo o link :) Z góry dziekuje ! :) !

Opublikowano

Własnie tez go znalazlem i uruchamia sie z gra normalnie tylko jak chce mixowac to wyskakuja dwa bledy i nie mixuje Mi ;c Nie wiem jak to odpalic zeby zaczęło mixowac ! PROSZE O POMOC !!! :) Z góry dziekuje ! :)

Opublikowano

Co Ci wyskakuje?

Musisz mieć na odpowiednim miejscu w EQ item i zmianki + odpowiednie ID zmianek w programie.

Kurcze zebym Ja zrozumial o co chodzi z tymi zmiankami i w odpoiednim miejscu eq i id jeszcze w programie jestem blady pojecia, prosze o pomoc ! :)

Kurcze zebym Ja zrozumial o co chodzi z tymi zmiankami i w odpoiednim miejscu eq i id jeszcze w programie jestem blady pojecia, prosze o pomoc ! :)

A wyskakuje MI najpierw okienko po niemiecku, pozniej po polsku druge "Nie masz wiecej zmianek w ekwipunku, switchbot zatrzymany mozesz zaznaczyc kupywanie w opcjacj . Nie zapomnij ze musisz posiadac ......."

Opublikowano

Co do Ravi to ten BS będzie działać na 100 %, ale na Tiverii to nie ma bata ^^ Na Tiverie musi być bardzo, bardzo ale to bardzo zayebisty BS, aby szło bonować -,-

Opublikowano

Co do Ravi to ten BS będzie działać na 100 %, ale na Tiverii to nie ma bata ^^ Na Tiverie musi być bardzo, bardzo ale to bardzo zayebisty BS, aby szło bonować -,-

Uruchamiac, uruchamia sie normalnie tylko nie wiem jak go tam wpisac zeby zaczoł mixowac :C

Opublikowano

Okej wiem o co chodzi musze miec Zaczarowny Przedmiot, a w np Tiveri jest ta typiarka co zmienia Heuk-Young, czy da sie jakos przez nia mixowac BOTEM !!! ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...