Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png

BonusSwitch By Unpublished | 1-5 & 6-7 Bonus | 5 Slot | [SF 2012] | Najnowsza Binka 

screentp.png
RLzMxhj.jpg

1308765429-U105386.png

Tak 

1308765413-U105386.png

Tak 

1308765487-U105386.png

http://www.multiupload.nl/4JMO5M67R9 

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/file/554fbbeb5d67dd5d2dfba21496360cfb077750b64651b58f56192a68fb21f43d/analysis/1379096484/ 

1308765441-U105386.png

Plik z Archiwum ZIP, wrzucamy do folderu z grą.
Jeżeli Client jest zabezpieczony na ładowanie plików MIX z automatu, zmień rozszerzenie na dll i użyj Injectora z internetu...

Działa na serwerach po aktualizacji na pliki 2012+ (Binka ze Skyboxami itp)

Źródło: 
www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1503114-release-tools-unpublished-175.html

Spolszczone przeze mnie.
Pozdrawiam 

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

notepad++? o.O myślałem że ResHackerem albo czymś w tym stylu ;)

2 ostatnich komend nie spolszczyłeś :)

Czego dokładnie? Moge poprawić, daj mi tylko screeny : >

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko u mnie jest.Ale mnie czasami loga .Raz może to działać przez godzine i nic,a czasami to nawet po minucie loga o.O Jeżeli to nie tylko u mnie ,to mam nadzieje,że ktoś to naprawi.

Opublikowano

wedle życzenia ;)

opay.jpg

bykn.jpg

No dobrze, ale gdzie to w grze występuje i w jakiej okoliczności? : >

jakie dac "zaczarowanie przedmitu " id ?

Zostawic 71084 czy cos innego mam wpisac

71084 jest domyślnym ID, ale na niektórych serwerach ID zmianki jest INNE... Wtedy wpisujesz ID zmianki "tej innej" w tamto pole i BS działa.

ID mozesz zdobyc no rozpakowywujac ItemProto

Opublikowano

Mam problem gdy włączam gre wpisuje pasy to cały czas mam okinko logowanie i nic...

@ edit

rozwiązane

Opublikowano

Wyskakuje mi owy bląd jak próbuje to uruchomić...

Błąd: Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. Spróbuj ponownie zainstalowaćprogram, aby naprawić problem.

Wie ktoś o co chodzi, bo ja całkiem zielony jestem w te klocki ? :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wyskakuje mi owy bląd jak próbuje to uruchomić...

Błąd: Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. Spróbuj ponownie zainstalowaćprogram, aby naprawić problem.

Wie ktoś o co chodzi, bo ja całkiem zielony jestem w te klocki ? :D

Pozdrawiam.

DevIL.dll to plik gry. Moze go usunales przed przypadek? Albo cos zrobiles z Clientem?

Wiesz co, uruchom gre normalnie, a potem zaladuj plik przez Injector. To bedzie najlepsze wyjscie

Opublikowano

Wszystko fajnie śmiga, uruchamiam clienta, bocik uruchamia się również. Ustawiam bony, klikam mieszaj i mam tekst "Efekt tego przedmiotu trwa". Tak jakby bot klikał cały czas np. rosę. Jakieś sugestie?

Opublikowano

Wszystko fajnie śmiga, uruchamiam clienta, bocik uruchamia się również. Ustawiam bony, klikam mieszaj i mam tekst "Efekt tego przedmiotu trwa". Tak jakby bot klikał cały czas np. rosę. Jakieś sugestie?

a dokładnie o jaki serwer chodzi ? widocznie zmianki mają inne ID i bot chce użyć roski bądź wzmocnienia ataku czy tam pż.

Opublikowano

a dokładnie o jaki serwer chodzi ? widocznie zmianki mają inne ID i bot chce użyć roski bądź wzmocnienia ataku czy tam pż.

Exilius.pl :). Nie wiem czy tam wgl jakikolwiek bot będzie działał.

Opublikowano

Exilius.pl :). Nie wiem czy tam wgl jakikolwiek bot będzie działał.

Wyciągnij ID zmianki.

Rozpakuj sobie itemproto serwera, znajdz zmianke, i wpisz ID w program

Opublikowano

Chamstwo w państwie ...

Znalazłem to jako pierwszy, udostępniłem z życzliwości zmieniłeś kilka zdań w notatniku i cieszysz się z tego ? >.<

Nie potrafisz czegoś znaleźć samemu to się za to nie bierz.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi to coś na serwerze Ethana nie chce działać.. gdy wrzuce tego bota do folderu z gra to cały czas pisze blad podczas laczenia z serwerem..;d a jak go wyciągne to sie normalnie włącza możecie jakoś pomóc..?:} z góry dzieki +:}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...