Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Destivia.eu - Coming Soon !

Destivia

Czy zagrasz na serwerze?  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak.
      89
    • Nie bardzo.
      28
  2. 2. Chcecie BS wbudowanego do klienta gry?

• Tak zawszę to ułatwi.
      66
    • Nie, zbędne.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum do jutra będzie w pełni gotowe ;] Wybieramy najstosowniejszy skin, by wam użytkowało się lepiej ;] Prace nad forum potrwają do jutra godziny 20.

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak forum będzie dostępne jutro do godziny wieczornych w pełni do użytku przez graczy.

Zapraszamy również do lajkowania FanPage serwerowego, oraz zadawania pytań co do serwera lub bądź propozycji.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Forum już działa zapraszamy ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dzięki ichuś.

Zapraszamy na forum oraz FanPage lajkowania.

Przed startem o 17:30 odbędzie się Idol na TeamSpeaku do wygrania SM !

Jutro pod wieczór pojawi się na paru hostingach klient oraz powoli będzie ruszać reklama.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Bardzo ładnie się zapowiada, widzimy się na starcie !

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Zapraszamy was już na forum które zostało skończone, można śmiało korzystać z niego.

Forum serwera:

forum.destivia

Widzę, że jak nie kradzione skrypty Krzywego i Endiego to nawet wlecieliście w ten sam desing (styl gotowy) (i kolorki, sic!) na którym my bazowaliśmy w większości na podstawowym stylu flatu. Dodatkowo stoicie na nulledzie, którego Wasz 'technik' nie potrafi nawet poprawnie zamaskować. (btw; linki z anonym.to nie są najlepszym rozwiązaniem :)) Upgrade aktywny, instalacja teoretycznie też (.htaccess na katalog /admin/ nie wiele wam pomoże, ale okej). Problemy z uprawnieniami, jakieś mniejsze bzdety.

Nie polecam ogólnie bo złodzieje i od siebie nie wykładają tyle ile trzeba. Miłego zarabiana na gimbusach. See ya.

Opublikowano

Widzę, że jak nie kradzione skrypty Krzywego i Endiego to nawet wlecieliście w ten sam desing (styl gotowy) (i kolorki, sic!) na którym my bazowaliśmy w większości na podstawowym stylu flatu. Dodatkowo stoicie na nulledzie, którego Wasz 'technik' nie potrafi nawet poprawnie zamaskować. (btw; linki z anonym.to nie są najlepszym rozwiązaniem :)) Upgrade aktywny, instalacja teoretycznie też (.htaccess na katalog /admin/ nie wiele wam pomoże, ale okej). Problemy z uprawnieniami, jakieś mniejsze bzdety.

Nie polecam ogólnie bo złodzieje i od siebie nie wykładają tyle ile trzeba. Miłego zarabiana na gimbusach. See ya.

Powiadasz że złodzieje przepraszam bardzo, lecz ja forum się nie zajmuję z tego co wiem Styl jest darmowy czy też płatny ale to nie jest wasz styl który sami zrobiliście ?

Więc dlaczego my nie możemy korzystać hm? Skoro większość serwerów ma np podstawowy styl ten sam i nikt się nie czepia.

Po 2 nic kradzionego nie mam masz dowody może? Pisać bez dowodów też sobie mogę i sobie dalej wmawiaj.

Bo Endymion napisał takie coś? Te rzeczy były udostępnione przez użytkownika Shaggiego gdzie kupił te rzeczy i je udostępnił ma do tego prawa?

Także przeczytaj co napisałem i się zastanów. ;)

24790528697226300755.png

Opublikowano

@Matzar jak ja kocham twoje wypowiedzi :D Wziąłem ten styl, ponieważ administrator uważał, że jest ładny. Forum będzie skończone do startu serwera myślę wraz z wszystkim.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Powiadasz że złodzieje przepraszam bardzo, lecz ja forum się nie zajmuję z tego co wiem Styl jest darmowy czy też płatny ale to nie jest wasz styl który sami zrobiliście ?

Więc dlaczego my nie możemy korzystać hm? Skoro większość serwerów ma np podstawowy styl ten sam i nikt się nie czepia.

Po 2 nic kradzionego nie mam masz dowody może? Pisać bez dowodów też sobie mogę i sobie dalej wmawiaj.

Bo Endymion napisał takie coś? Te rzeczy były udostępnione przez użytkownika Shaggiego gdzie kupił te rzeczy i je udostępnił ma do tego prawa?

Zacznij czytać ze zrozumieniem a potem zadawaj pytania bo inaczej dyskusja na jakimkolwiek podłożu z tobą nie będzie miała sensu. A co do nulleda - to już się nie odniesiesz, bo szukasz argumentów na resztę - nie?

@Matzar jak ja kocham twoje wypowiedzi :D Wziąłem ten styl, ponieważ administrator uważał, że jest ładny. Forum będzie skończone do startu serwera myślę wraz z wszystkim.

Świetnie, że kochasz moje wypowiedzi. Za follołuj sobie żebyś mógł lajki rozdawać.

Opublikowano

Zacznij czytać ze zrozumieniem a potem zadawaj pytania bo inaczej dyskusja na jakimkolwiek podłożu z tobą nie będzie miała sensu. A co do nulleda - to już się nie odniesiesz, bo szukasz argumentów na resztę - nie?

Świetnie, że kochasz moje wypowiedzi. Za follołuj sobie żebyś mógł lajki rozdawać.

Jeżeli chcesz mnie oskarżać że cokolwiek jest kradzione to czekam, albo zapraszam pogadać na TeamSpeaku bo nie ma sensu robić syfu z zapowiedzi serwera gdzie się wypowiada o serwerze a nie kłócić się.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz mnie oskarżać że cokolwiek jest kradzione to czekam, albo zapraszam pogadać na TeamSpeaku bo nie ma sensu robić syfu z zapowiedzi serwera gdzie się wypowiada o serwerze a nie kłócić się.

Ale ja się z tobą nie kłocę. Jak przedstawiam sytuację potencjalnym graczom jak to wygląda. ;)

Opublikowano

Ale ja się z tobą nie kłocę. Jak przedstawiam sytuację potencjalnym graczom jak to wygląda. ;)

Jeżeli chcesz zniechęcić graczy do serwera to coś ci nie wychodzi, tak jak mówiłem zapraszam na TeamSpeaka pogadać wyjaśnić sobie parę spraw.

Bo jeżeli ty kogoś oskarżasz i jeszcze bez dowodów to coś z tobą jest nie tak.  <_<

Edit: Załatwiliśmy również u jednego YouTubera LiveStream z startu serwera.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Serwer można polecić, baksiu robił grafikę i wie co robi.

Serwer stoi na dość starym game ale na pewno będzie stabilny.

Pozdrawiam i polecam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server fajnie się zapowiada , prezentacja również ciekawa ale pewnie 0 reklamy i zagra 200-300 osób a jak wiemy jak na harda to bardzo mało .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server fajnie się zapowiada , prezentacja również ciekawa ale pewnie 0 reklamy i zagra 200-300 osób a jak wiemy jak na harda to bardzo mało .

Powiem ci że nie chcemy wydawać pieniędzy całych przed startem bo wiadomo jako to z reklamą u YouTuberów, wydasz na full YouTuberów a nadal możesz mieć te 300 osób.

Przed startem będzie parę YouTuberów + 2/3 serię + Metin2list + Typowy metinczyk + Live z startu serwera na kanale YouTubera.

Na dodatek myślę że 400-500+ osób to jest spora ilość graczy, jeżeli graczom się spodoba serwer i będzie warto zainwestować w większą reklamę nie będzie problemu z jej wykupieniem.

Pozdrawiam i zapraszam na start myślę że nie pożałujesz wyboru.

24790528697226300755.png

Opublikowano

W sumie nie ma miliona nowości ale to może też być dobre o ile będzie wszystko ładnie dopasowane.

Admin życzył powodzenia więc ja też to zrobię :)

Oby się wam udało. 

3_1.png

Opublikowano

W sumie nie ma miliona nowości ale to może też być dobre o ile będzie wszystko ładnie dopasowane.

Admin życzył powodzenia więc ja też to zrobię :)

Oby się wam udało. 

Dziękujemy.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Nie ma praw do udostępniania tak jak wy do użytkowania tego. No zobaczymy jak serwerowi pójdzie z pewnymi rzeczami... :)

Opublikowano

Hejt za hejtem :) Tego nie mogło zabraknąć :] Nabijajcie posty nabijajcie. Co do serwera to oczywiście polecam, nie mam zastrzeżeń co do zapowiedzi jak i serwa daje 10/10, administracja jest jest bardzo okey, a szczególnie założyciel, który owo ciągle mi pisze na gg :) Pozdrawiam go :] Oczywiście zawitam jak czas pozwoli, ale myślę że wpadnę :D Pozdrawiam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...