Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Destivia.eu - Coming Soon !

Destivia

Czy zagrasz na serwerze?  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak.
      89
    • Nie bardzo.
      28
  2. 2. Chcecie BS wbudowanego do klienta gry?

• Tak zawszę to ułatwi.
      66
    • Nie, zbędne.
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny Hard, Nic ciekawego. Pozmieniane tylko bronie na 105-110 poziom. I tyle.

Myślę że na serwer Hard/Medium ciężko jakieś nowości wprowadzić nie wiadomo jakie.

Ale szanuję komentarz.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Kolejny Hard, Nic ciekawego. Pozmieniane tylko bronie na 105-110 poziom. I tyle.

Serwer bardziej medium. ;) 

24790528697226300755.png

Opublikowano

W takim razie dodamy do klienta wam BS, bo i tak większość sobie może wgrać także myślę że to dobra będzie opcja i nikt o to zły nie będzie.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Jak z rosmi i atak boga smoków dłoniami kryta  i czy jest anty exp ?

Jeżeli chodzi o tego typu wspomagacze jest szkatułka specjalna która dropi z metinów 35+.

Tak jest dostępny u Rybaka pierścień anty expa.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna, przyciąga. O co chodzi z tą animacją/serduszkami?

34700963778822524762.png

Powodzenia z serwerem ;)

Gdy klikniemy CTRL + 4/5 jak to robimy do serduszka, pojawia nam się więcej tych serduszek i lecą one do góry.

To taki mały lepszy efekt od tego standardowego, myślę że zawszę to coś lepszego.

Fajny pomysł, pewno ładnie to wygląda :D

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna, przyciąga. O co chodzi z tą animacją/serduszkami?

34700963778822524762.png

Powodzenia z serwerem ;)

Gdy klikniemy CTRL + 4/5 jak to robimy to wyskakują nam serduszka, pojawia nam się więcej tych serduszek i lecą one do góry.

To taki mały lepszy efekt od tego standardowego, myślę że zawszę to coś lepszego.

Jutro pokażemy wam ostatni set zbroi/broni oraz parę aktualizacji.

Poszukujemy również jeszcze YouTuberów, chętni prosimy o kontakt na PW w kwestii ustalenia wszystkiego.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Takiego byka w prezentacji popełnić?
"
Jest to tzw. skrzynia serwerowa, dropiom z niej różne przedmioty, przykładowy drop:"

Wstyd!

@AW
Skąd buty na 51?

Opublikowano

"Jest to tzw. skrzynia serwerowa, dropiom z niej różne przedmioty, przykładowy drop:"

Wstyd!

@AW

Skąd buty na 51?

Człowiek to nie robot, ogar..

kup sobie lepiej mózg na 51 urodziny.

AW: Czy z  truty robi się nowe bronie do expa?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Człowiek to nie robot, ogar..

kup sobie lepiej mózg na 51 urodziny.

AW: Czy z  truty robi się nowe bronie do expa?

Tak przerabia się z broni 75, kolejną broń do expa na poziom 85 do jutra uzupełnimy prezentację to zobaczycie jak to wygląda.

"Jest to tzw. skrzynia serwerowa, dropiom z niej różne przedmioty, przykładowy drop:"

Wstyd!

@AW

Skąd buty na 51?

Jeżeli robił byś prezentację ponad 8 H i jeszcze w nocy też byś popełnił jakiś błąd, już to zostało poprawione.

Nie wiem co tutaj dla cb jest takim wstydem ale okej.

Edit: Do wieczora pojawi się set broni do expa na 85, z broni na poziom 75.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Kiedy forum? :D kiedy zacznie się reklama? 

Do jutra będzie, reklama przed startem.

Serwer całkiem spoko wygląda. Wyczekujcie mnie na nim ! ;)

Rzecz jasna polecam :P

Dzięki like zapraszamy.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Set broni do expa 85lvl dodacie wieczorem. A kd do pvp? :) W tym samym czasie? :)

Ja również polecam server i na pewno na nim zagram :)

Tak jest, KD ogółem max +5.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Serwerek wygląda świetnie, piękna prezentacja (hehe). Na pewno zawitam, zobaczymy jak się będzie trzymać. ;p

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Serwerek wygląda świetnie, piękna prezentacja (hehe). Na pewno zawitam, zobaczymy jak się będzie trzymać. ;p

I mają rzeczy moje i Krzywego na co nie wyrażamy zgody, więc zobaczymy jak się będzie trzymać.  ^_^

Opublikowano

Dzięki Baksiu, ładna grafika bo ty robiłeś tak?  xD

24790528697226300755.png

Opublikowano

I mają rzeczy moje i Krzywego na co nie wyrażamy zgody, więc zobaczymy jak się będzie trzymać.  ^_^

Wydymion zawsze przy twoich postach swędzi mnie za uchem, co do serwera jak będe miał chwile może wpadne sprawdzimy co udało się wam chłopaki skleić.

Opublikowano

Asfen pls.Podłoże byś chociaż zmienił.Pliki Lastivii?Zrobiłbyś coś w końcu swojego a nie marnujesz hajs z exorii.

Opublikowano

Mks razem będziemy się walić w twarz i takie tam <3 Jeszcze raz polecam forum już nie bawem ^^<3

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...